Nie interesuje nasInkubPendragon pisze:Jeśli rzeczywiście będzie zainteresowanie, podejmę streszczenia wieczorem.
![Liar :^o](./images/smilies/eusa_liar.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nie interesuje nasInkubPendragon pisze:Jeśli rzeczywiście będzie zainteresowanie, podejmę streszczenia wieczorem.
-1 dla ludzi, którzy mają gdzieś fluff a samopasują się na jego rycerskich obrońców i psują fun z dobrze napisanej kampanii oraz świata, który wreszcie po tysiącu lat ruszył się z bajkowej stagnacji i jest o czym pisać, są jakieś wydarzenia do backgroundu gry, epickie sceny i ożywieni w końcu bohaterowie (nawet ci z daaawnego fluffu niemal nikomu nieznani).Hardy pisze:+1Slayer Zabójców pisze:Miałem nic nie pisać dopóki nie wydadzą wszystkich książek z EoT, ale jak czytam te nowości to mnie ściska ze złości... jak można w pół roku skopać świat tworzony latami.(insert a lot of butthurt and blablabla) +1 dla tych co chcą przepisywać te wypociny GW
Stary właśnie strzeliłeś sobie w kolanoGrimgorIronhide pisze:-1 dla ludzi, którzy mają gdzieś fluff a samopasują się na jego rycerskich obrońców i psują fun z dobrze napisanej kampanii oraz świata, który wreszcie po tysiącu lat ruszył się z bajkowej stagnacji i jest o czym pisać, są jakieś wydarzenia do backgroundu gry, epickie sceny i ożywieni w końcu bohaterowie (nawet ci z daaawnego fluffu niemal nikomu nieznani).Hardy pisze:+1Slayer Zabójców pisze:Miałem nic nie pisać dopóki nie wydadzą wszystkich książek z EoT, ale jak czytam te nowości to mnie ściska ze złości... jak można w pół roku skopać świat tworzony latami.(insert a lot of butthurt and blablabla) +1 dla tych co chcą przepisywać te wypociny GW
@Incub
good job lad, mam tylko jedno pytanie. Skoro Eltharion zniszczył Fangsworda przełamując barierę rytuału pod Dziewięcioma Demonami to jakim cudem wrócił on do Ulthuanu ?
Niech każdy ma własne zdanie na ten temat, bo z gustami się nie dyskutuje i nawet GRRM wszystkich czytelników nie zadowoli. Tym bardziej, że rozumiem twój punkt widzenia - sam pisałem podobne rzeczy a potem przeczytałem Book I Nagash.Hardy pisze: Stary właśnie strzeliłeś sobie w kolano![]()
to co jest opisane w tej kampanii to jakaś patologia...
Dzięki, muszę sobie szybciej Khaina sprawić.InkubPendragon pisze:Napisali, że Fangsword został "miracolously restored" czyli "cudownie przywrócony".
po to się czyta streszczenie lub ogląda zapowiedź, żeby nie tracić czasu na niepotrzebne idiotyzmyByqu pisze:Wypowiadają się mędrcy, co nawet nie przeczytali...
Jestem ciekaw, także pisz piszInkubPendragon pisze:No nie wiem, zastanowię się...A dzieje się dalej, oj dzieje.
Jak to było? Do wieczora chcę mieć tu okup;)
A tak poważniej - znikam na kilka godzin. Jeśli rzeczywiście będzie zainteresowanie, podejmę streszczenia wieczorem.
Jak słusznie zauważono nie godzi się, aby w połowie przerywaćI tym cliffhangerem zakończę chyba:) TO niemal dokładnie połowa książki, resztę doczytacie w swoich egzemplarzach:)
Prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym jak kończy, a nie jak zaczyna. Jedziesz, jedziesz z tym streszczeniemJarlaxle pisze:Jak słusznie zauważono nie godzi się, aby w połowie przerywaćI tym cliffhangerem zakończę chyba:) TO niemal dokładnie połowa książki, resztę doczytacie w swoich egzemplarzach:)
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first