![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
http://www.facebook.com/KGBMarauder
co do mojej oceny turnieju, zacznijmy od najmniej istotnych:Urban pisze:Wyniki mam już wpisane w arkusz, czekam jeszcze na potwierdzenie od jednej osoby czy mam zakładać ID czy jakieś już ma i mam nadzieję, że dziś je wyślę (przy odrobinie szczęścia przy tej aktualce mogą się już pojawić.)
Grało mi się super, ale widzę, że jako organizator starasz się tylko załagodzić sprawę, więc cytując "po kolei":stave pisze:Dzięki wielkie że nas odwiedziłeś a teraz po kolei:
nic na to nie poradzisz, zwróciłem uwagę na mankament...może bardziej elitarny turniej jest potrzebny a nie im nas więcej....Niestety więcej miejsca nie wygospodarujemy - tak było i pozostanie tez w przyszłości. Nie jest od nas to zależne, a dodatkowo przy tej odsłonie było duże zainteresowanie turniejem więc musieliśmy się ścisnąć i obciąć troszkę miejsca.
o waszym MPK krążą legendy nawet w Wawie...naprawdę jest legendarne, zarówno pod kątem obsługi, terminowości...jak i kanarówMapki cóż - MPK (czyli nasza komunikacja) czasem szwankuje i zazwyczaj w najbardziej nieodpowiednim momencie, ale jak widziałeś nie wpłynęło to negatywnie na cały turniej - bo przebiegł bez zgrzytów, a taki motyw każdemu może się przytrafić
i właśnie użyłeś magicznego słowa...modelarska a malarska...jak sama nazwa wskazuje różni się, zaznaczyliście to w regulaminie punktując poszczególne kryteria, więc teraz w ramach oficjalnej wypowiedzi, poproszę o wypunktowanie armii Jacka Kaczmarskiego, zwycięzcy turnieju, Championa miasta Łódź, z oceny modelarskiej, za co dokładnie dostał tyle punktów pierwotnie i jakie argumenty DOKŁADNIE spowodowały, że zmieniliście mu ocenę modelarską za armię. czyżby miał tackę pod armię?? chyba nie, bo nikt tego faktu nie zarejestrował. ilość konwersji?? nie rozśmieszajcie ludzi, Jacek K. jest minimalistą, stosuje technikę malowania niewiele bardziej zaawansowaną od drybrushu (washowanie). ilość konwersji można zliczyć na jednej rączce. Moim zdaniem po prostu ugięliście się pod naciskiem krzykacza, czym zmanipulowaliście ostateczne wyniki. Nie zmieniły one klasyfikacji, ale jednak zmanipulowaliście. Sytuacja karygodna o tyle, że ustanawia precedens, a was jako organizatorów ukazuje w bardzo złym świetle. Reasumując, albo podajecie realne przesłanki, dlaczego jednemu graczowi zmieniliście na ponad 40 osób zmieniliście punktację, albo jest bardzo źle.Co do oceny modelarskiej...
By the way Bobson...
Mam nadzieję, że będzie kontynuowana, bo dobrze się bawiłem, kwas wyszedł tylko na koniec, przez buraczany kolor charakteru, największego pieniacza na tym turnieju.Innymi słowy ta impreza będzie kontynuowana
GRAŁO MI SIĘ SUPER, ROZMOWY, PORÓWNANIA, ŻAREŁKO...ALE KWAS ZA PODEJŚCIE Z OCENĄ MODELARSKĄ, JEST I NIESTETY STOI W GARDLE...BO BURACTWO NA TURNIEJACH TRZEBA TĘPIĆ A NIE NAGRADZAĆ, ZA TAKIE ZACHOWANIE, POWINNIŚCIE ZDYSKWALIFIKOWAĆ WYMIENIONĄ JUŻ WCZEŚNIEJ OSOBĘ, BO TO JEST JAWNE MATACZENIE W WYNIKACHMimo wszystko mam nadzieję, że miło spędziłeś czas u nas i grało ci super![]()
Gąska, jest o co się spinać, bo jeden baran z drugim na koniec turnieju, zaczęli mataczyć z wynikami, teraz poprosimy o konkretne argumenty dlaczego tak było a nie inaczej; gówniane zachowania, szczenięce, infantylne i burackie, trzeba tępić w zarodku a nie śmiać się; jak ktoś jest infantylny na tyle, że nie potrafi pogodzić się z taką a nie inną oceną, roznieca flame, mataczy, kombinuje, kręci...to niestety...po łapkach i do ciemnicy na 10 lat...chociaż preferuję bardziej extremalne karyGasior pisze:hehe.
chłopaki, chyba nie ma co się tak spinać. Wrzucić na luz proszę. Łódź już wie że w przyszłości musi się bardziej przyłożyć do oceny malarskiej i już. A wam (tym bardziej jęczącym) polecam po prostu spiąć pośladki i następnym razem zrobić 3x20 pkt z bitew. Myślę że jakby się okazało że Bobson wygrał, to o tej ocenie malarskiej czytałbym jedno zdanie a nie 2 strony.
tak czy siak, turniej jak zwykle super, byłem dwa razy i zawitam na pewno jeszcze.
wiesz w 3-4 tematach na raz nie mogę szybko odpowiedzieć...co do armii...już bliżej niż dalej...ale w pierwotnej wersji zyskałem więcej punktów niż Kaczmarski...cóż, konwersje i normalne malowanie a nie wash się czasem opłacająPiotrB pisze:Helion pomalowałeś już armie ?
Przede wszystkim się opanuj, bo odlatujesz.#helion# pisze:...
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Piotrek, YOU MADE MY DAY....TODAY.PiotrB pisze:...
skoro zrobiłeś dziką awanturę o ocenę modelarską na turnieju, to czym Ciebie zaskoczono?? Że wyżebrałeś te punkty w końcu?? ja nie widzę tutaj sprzeczności, tylko pewne naginanie faktów i pisanie "odpowiedniej" prawdy. Źle trafiłeś, ktoś po studiach z zakresu badania tekstu pisanego, nie nabiera się na takie piękne, korporacyjne frazesy. Lećmy dalejJaceK pisze:Następnego dnia dowiedziałem się, że mam ich więcej wpisane.
Again? Seriously? Nie rób sobie żartów z ludzi i nie traktuj ich jak bandy debili, bez wykształcenia, bez osiągnięć....Niepotrzebnie zostały zwiększone.
popatrz dokładnie na chronologię zdarzeń, wytknąłem małe mankamenty samego turnieju oraz całą sprawę z Tobą troszkę wcześniej jednak niż 13...odpowiedział mi Stave'a...i rozpętało się piekło.Dziś ok. 13:30 poprosiłem Stave'a i Urbana o przywrócenie oryginalnej punktacji. Zanim zacząłeś robić tu aferę. Więc nie ma to wiele wspólnego z tym co napisałeś (jeżeli ma to jakieś znaczenie).
Jeszcze nie zauważyłeś? naprawdę? kto naprawdę jest adresatem całej sprawy? ehhhh Jacek, Jacek, Jacek....co ja mam z Tobą zrobić? mam chyba dylemat?....nie, nie mamPrzede wszystkim jednak przestań obrzucać błotem organizatorów. Możesz mieć pretensje do mnie, do nich - to już przesada.
propagandowo poprawnie....ale troszkę zbyt uprzejmie to napisałeś...za bardzo uważasz na to co piszesz, ale nie zwracasz uwagi na to co mówisz o czym a zwłaszcza o kim.drastycznie się z tym nie zgodziłem
Twoje chamskie i burackie zachowanie w stosunku do innych gracze, ale tym razem też do organizatorów. Takie rzeczy należy tępić. Kto ci dał prawo do mieszania ludzi z błotem? sam sobie nadałeś? to zwracaj się do swojej żony, rodziny, może sobie pozwolą na to, alternatywnie dostanie nie w nos (nosisz okulary) ale powiedzmy w kolano. Trafiłeś w zły moment, na naprawdę wkurzonego człowieka. Nie raz i nie dwa za plecami nazywasz innych graczy frajerami, lamusami itp. Sorry stary, nie tędy droga. Wpływasz swoim zachowaniem na opinie o środowisku, wielu graczy przez takie burackie zachowania nie chce przychodzić powtórnie na turnieje. Jeżeli organizatorzy nie dają sobie z Tobą rady, to ktoś publicznie musi Ciebie zjechać. Bo poza elokwencją na forum jesteś kim jesteś ze słomą zamiast wkładem w butach.Te wszystkie krzyki o mataczeniu, dyskwalifikacjach itd. są tylko agresywną reakcją na
Tak, cierpią gracze, którzy nie uczęszczają na turnieje ale czasem chcą przyjść i trafiają na takie elementy.I tylko oni cierpią.
Już prawie jest dobrze....przeproś wszystkich graczy, którzy byli na tym turnieju, podkreśl, potem pogrub przeprosiny, tak żeby nie zginęło to wśród innych twoich pogrubieńprzepraszam za podniesienie mojej punktacji