Koszalin 13-14.12 IMP 2014-Indywidualne Mistrzostwa Pomorza
Re: Koszalin 13-14.12 IMP 2014-Indywidualne Mistrzostwa Pomo
Dopisać mnie ofc
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Yo
Doszedł kolejny sponsor, troche tych fantów już mamy
Mam nadzieję że uda się dobić do 30 osób, zapisy ciągle w trakcie, mamy niepotwierdzone info że Niemce przyjadą
Mam nadzieję że uda się dobić do 30 osób, zapisy ciągle w trakcie, mamy niepotwierdzone info że Niemce przyjadą
-
- Chuck Norris
To gitaraMłody pisze:Yo
Dopisz Duxa wygrzebałem trupa z szafy ale będzie
Jak driady beda robily za horrory no to nie , pozycz od kogos figsy albo posklejaj to co masz
-
- Chuck Norris
nie no Dracon ?? ech wspomnieniaqwer pisze:niechce mi sie jechac VC...
a driady to mają już docelowo robić za horrory u mnie, jeno tylko zmywać farby i paćkać ich na różowo-niebiesko nie mam cierpliwości
Niemcy potwierdzili ??
Właśnie dopisz Johnnego, kolejny szkielet na turnieju, jeszcze tak dalej i okaże się, że jestem nekromantą
Jadę w sobotę rano z Gdyni jeżeli ktoś ma ochotę się ze mną zabrać to dajcie znać.
P.S. Tutaj też wstawie:) bo mogę
P.S. Tutaj też wstawie:) bo mogę
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173
Twoje ex kawalerskie i urodziny Pyśka, spoko jak browary już są, kupimy pizze za hajsy :p
-
- Chuck Norris
Sprawdzałeś ile jest po fofie??Rogal pisze:Dopisać !
w sobote pijemy moje ex-kawalerskie więc nie róbcie browarowych zakupów bo wszystko już jest !
-
- Chuck Norris
Pamiętać o zabraniu karimat i śpiworów.
Jakby kogoś interesował zwykły nocleg to podaje najtańszy.
Oczywiście najtańsze noclegi są w schronisku młodzieżowym ul. Gnieźnieńska - tutaj trza się przejechać bo piechotą to jakieś 30 min. Taksówka wyniesie do 15zł.
schronisko młodzieżowe tutaj dzwonić od 17 w sprawie rezerwacji tel. 94 342 60 68
Jakby kogoś interesował zwykły nocleg to podaje najtańszy.
Oczywiście najtańsze noclegi są w schronisku młodzieżowym ul. Gnieźnieńska - tutaj trza się przejechać bo piechotą to jakieś 30 min. Taksówka wyniesie do 15zł.
schronisko młodzieżowe tutaj dzwonić od 17 w sprawie rezerwacji tel. 94 342 60 68
- Andy Schleck (Mati)
- "Nie jestem powergamerem"
ACHTUNG!!! ma ktos poyczy 2 gyrosy i organy?
p.s. macius balinski szykuj sie.
p.s. macius balinski szykuj sie.
Gdzie jest EIS?
Jest ktoś w stanie pożyczyć 2 gyrocopterki i działo ?