EMP Fica Zabrze podbija świat
- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
Re: EMP Fica Zabrze podbija świat
Serio chwalisz się tym wynikiem ?
To je Ficon to sie chwali wszystkim, nawet ostatnim remisem liverpoolu
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Solo pisze:Ale mu mache wsadził !
Sergio@ wpadne ;D zabiore ze sobą Ira
QC@ Odezwał się rudy
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Jutro zobaczymy czy rudy będzie góra na obu frontach
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Czymś taki pogrywam obecnie#Arch Lector of Sigmar @ 359.0 Pts
General; Prayers of Sigmar; Great Weapon; Heavy Armour
Van Horstmann's Speculum [40.0]
Talisman of Preservation [45.0]
Helm of the Ratslayer [15.0]
War Altar of Sigmar @ [0.0] Pts
#Battle Wizard Lord of the Light Order @ 225.0 Pts
Magic Level 4; Lore of Light
Power Stone [20.0]
Ironcurse Icon [5.0]
#Battle Wizard of the Light Order @ 90.0 Pts
Magic Level 1; Lore of Light
Dispel Scroll [25.0]
#Captain of the Empire @ 163.0 Pts
Barding; Great Weapon; Full Plate Armor; Battle Standard; Warhorse
Dragonhelm [10.0]
Dawnstone [25.0]
The Other Trickster's Shard [15.0]
12 Archers @ 94.0 Pts(Musician)
2x5 Knightly Orders @ 220.0 Pts
11 Knights of the Inner Circle @ 295.0 Pts(Musician; Preceptor)
4 Demigryph Knights @ 252.0 Pts(Standard; Musician)
5 Pistoliers @ 90.0 Pts
2xGreat Cannon @ 240.0 Pts
Steam Tank @ 250.0 Pts
Luminark of Hysh @ 120.0 Pts
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Szymon nabijają się z Ciebie bo są trollami Ale mają trochę racji Chcesz tych wszystkich magów wsadzić do.....12 łuczników? Masz 2 oddziały do walki - kupę punktów wydanych na "kupę" w stylu Pistoliersi czy Luminark który w tej rozpie na prawdę nie ma sensu - Huricanium było by bardziej na miejscu . Ja wiem ,że " ty wiesz najlepiej" więc tak se tylko spamuje
Szymon, nie słuchaj Piotra, świetna rozpiska, jeżeli będziesz we Włocławku to top3 to minimum, i to tylko jak trafisz na Furiona - on ma zawsze farta więc urwie Ci 7 punktów