EMP Fica Zabrze podbija świat
- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
To je Ficon to sie chwali wszystkim, nawet ostatnim remisem liverpoolu 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Solo pisze:Ale mu mache wsadził !

Sergio@ wpadne ;D zabiore ze sobą Ira
QC@ Odezwał się rudy
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Jutro zobaczymy czy rudy będzie góra na obu frontach 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Czymś taki pogrywam obecnie#Arch Lector of Sigmar @ 359.0 Pts
General; Prayers of Sigmar; Great Weapon; Heavy Armour
Van Horstmann's Speculum [40.0]
Talisman of Preservation [45.0]
Helm of the Ratslayer [15.0]
War Altar of Sigmar @ [0.0] Pts
#Battle Wizard Lord of the Light Order @ 225.0 Pts
Magic Level 4; Lore of Light
Power Stone [20.0]
Ironcurse Icon [5.0]
#Battle Wizard of the Light Order @ 90.0 Pts
Magic Level 1; Lore of Light
Dispel Scroll [25.0]
#Captain of the Empire @ 163.0 Pts
Barding; Great Weapon; Full Plate Armor; Battle Standard; Warhorse
Dragonhelm [10.0]
Dawnstone [25.0]
The Other Trickster's Shard [15.0]
12 Archers @ 94.0 Pts(Musician)
2x5 Knightly Orders @ 220.0 Pts
11 Knights of the Inner Circle @ 295.0 Pts(Musician; Preceptor)
4 Demigryph Knights @ 252.0 Pts(Standard; Musician)
5 Pistoliers @ 90.0 Pts
2xGreat Cannon @ 240.0 Pts
Steam Tank @ 250.0 Pts
Luminark of Hysh @ 120.0 Pts
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Szymon nabijają się z Ciebie bo są trollami
Ale mają trochę racji
Chcesz tych wszystkich magów wsadzić do.....12 łuczników? Masz 2 oddziały do walki - kupę punktów wydanych na "kupę" w stylu Pistoliersi czy Luminark który w tej rozpie na prawdę nie ma sensu - Huricanium było by bardziej na miejscu
. Ja wiem ,że " ty wiesz najlepiej"
więc tak se tylko spamuje 

Szymon, nie słuchaj Piotra, świetna rozpiska, jeżeli będziesz we Włocławku to top3 to minimum, i to tylko jak trafisz na Furiona - on ma zawsze farta więc urwie Ci 7 punktów