Salamandrowy Draft - Włocławek [10-01-2015] 2400 single
z Bretką ?? pewnie dawno nie grałem a poza tym już kiedyś się umawialiśmy 

Challengów może i nie, ale fajnie jakby w pierwszej bitwie się trafiało na kogoś spoza swojego miastaHeptun pisze:Nie ma challengów![]()

I poproszę zaklepać 3-4 miejsca dla drugiej ekipy z Bydzi

Krasnoludy są małe i twarde, bardzo podobne do żółwia. Masz żółwia? Nie? To przygarnij krasnoluda!
Zawsze tak jest - staram się poukładać pary by właśnie nie grać ze znajomymi z miasta czy klubu.Rollnik pisze:Challengów może i nie, ale fajnie jakby w pierwszej bitwie się trafiało na kogoś spoza swojego miastaHeptun pisze:Nie ma challengów![]()
I poproszę zaklepać 3-4 miejsca dla drugiej ekipy z Bydzi
A tak na serio - challenge też może być i notuje chłopaków by sobie zagrali

dzięki, bo już się zastanawiałem co jest przyczyna braku zgody... 

Ten co jest teraz gdyż ten co wrzucą nie będzie miał regulaminowych 7 dni ważności do turnieju. Poza tym większość już jakieś kminy robiła więc byłoby to nie fair w ich przypadku.Pająk pisze:Po 4 stycznia ma być nowy draft... Na który gramy? ten co jest teraz, czy ten co go wrzucą?
Dodatkowo - nie wybieramy scenariuszy przed bitwą (jak napisano w drafcie) tylko układ scenariuszy jest ustalony od początku turnieju. Uważam, że i tak nowy draft to dużo do ogarnięcia na początek. Ewentualnie gracze mogą się między sobą dogadać przed bitwą i zagrać w ten sposób.
Na każdą bitwę mamy 2 godziny 40 minut.
Mapki będą połączeniem starych z ETC oraz modyfikacji Salamandrowych dla urozmaicenia

Jakby to napisał Andrew: "Zaczyna sięNijlor pisze:Niestety bardzo mi przykro , ale nie mogę być - muszę robić za trzeźwego kierowcę na weselu
Beszcza - następnym razem

UWAGA !!!
Ostatnio napisałem, że nie będziemy zmieniać Draftu - dziś wyszedł Draft nr 2. Na dziś nie mam jeszcze żadnych rozpisek. Czy ewentualnie są jakieś sprzeciwy by jednak zagrać na Draft 2 ??? To jest ukłon dla tych co szykują się na mastera w Krakowie i chcieliby poćwiczyć. Dajcie znać jak to Wam pasuje ???
Ostatnio napisałem, że nie będziemy zmieniać Draftu - dziś wyszedł Draft nr 2. Na dziś nie mam jeszcze żadnych rozpisek. Czy ewentualnie są jakieś sprzeciwy by jednak zagrać na Draft 2 ??? To jest ukłon dla tych co szykują się na mastera w Krakowie i chcieliby poćwiczyć. Dajcie znać jak to Wam pasuje ???

Dla mnie bez różnicy;] I tak będę robił rozpiskę pod nowy draft bo po co się łudzić że można ćwiczyć coś co jest już nielegalne;p hehehHeptun pisze:UWAGA !!!
Z Bydgoszczy będziemy jechać w dwa samochody. Bodaj 7 osób będzie.
Najlepiej robić na aktualny draft - czyli nr. 2. Im szybciej testuje się rozpy tym lepiej.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

Dajcie linka do drafta drugiego