End Of Times - czyli na bieżąco co tam w świecie Warhammera
Re: End Of Times - czyli na bieżąco co tam w świecie Warhamm
Pomyślec tylko , ze ktoś zbierał armie przez kilka lat i ma juz ponad 10000ptk a tu mu 2/3 z gry wyrzucają
''If you show your teeth, bite''
Nie martw się, przecież możesz kupić limitowany model na pocieszenie (i na pół roku, bo potem już wyjdzie nowy i lepszy)
Brzmi fajnie ale to raczej mało prawdopodobne ;(Nargh pisze:Albo GW opracowało radykalny plan i nim go wprowadzi wypuszcza przecieki by zbadać rynek. Będzie widoczny silny opór to i zmiany w planach będą (może ktoś weźmie przykład np. z Blizzarda).
Nie płaczcie. Modeli nikt nie wyrzuci. Przecież można grać i na stare edycje.
To że elfy uciekają powoli do innego świata (ich duchy), to co, większość i tak zostanie, by powstrzymywać chaos jak najdłużej. Zmieni się topografia świata, będą 2-3 edycji WFB Skirmish, a później wrócą do masówki w nowym świecie
To że elfy uciekają powoli do innego świata (ich duchy), to co, większość i tak zostanie, by powstrzymywać chaos jak najdłużej. Zmieni się topografia świata, będą 2-3 edycji WFB Skirmish, a później wrócą do masówki w nowym świecie
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Nie przesadzaj, po 67 na emeryturce będziemy na spokojnie sobie pykać, tylko wnuków do noszenia stołów będzie trzeba zagonić.kangur022 pisze:Te 2-3 edycje to następne dobre 15 lat , nie bede w tym wieku mógł sprawnie rzucac kostka
Slayer Zabójców pisze:Nie przesadzaj, po 67 na emeryturce będziemy na spokojnie sobie pykać, tylko wnuków do noszenia stołów będzie trzeba zagonić.kangur022 pisze:Te 2-3 edycje to następne dobre 15 lat , nie bede w tym wieku mógł sprawnie rzucac kostka
Nie byłbym takim optymistą. Ceny produktów GW ciągle rosną w przeciwieństwie do emerytur
Prawdziwy krasnolud gardzi słonecznikiem.
Hmm... zacząłem zbierać Tomb Kings i WFB 2-3 miesiące przed Nagashem, nagle giną mi w sumie wszyscy moi bohaterowie, a ruiny stolicy stają się piachem. Ktoś kto grał kilka lat ma chociaż jakieś miłe wspomnienia. Z mojej perspektywy wybrałem armię, która ma za pół roku zniknąć albo zostać włączona do Legionów z popkulturowymi wampirami i całą kiczową (dla mnie) zombie otoczką.
Przecież cały Warhammer ocieka wręcz kiczem
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Tylko ten nowy.
WOOOOOOOOOW Z którego WD to zdjęcia ? Niezły rozpierd***l w Thanquolu... cholerny szczur zniszczył Nuln... pewnie jako zemsta za to co mu tam Gotrek i Felix zrobili Wygląda na to że jednak 3cia (pomijając Khaine'a gdzie był balans) książka w której główni bohaterowie z tytułu są tak Overmotherfuckingpower że niszczą wszystko po kolei na wszystkich frontach... pfff Skarsnik i tak zdobędzie Karak 8xSzczyt
Przynajmniej dziejom stanie się zadość i znów wszystko skończy się pod Middenheim. W sumie poza Averlandem, Middenland to jedyna prowincja która wogóle prawie nie ucierpiała. I Grimgor znów sklepie Archaona.
WOOOOOOOOOW Z którego WD to zdjęcia ? Niezły rozpierd***l w Thanquolu... cholerny szczur zniszczył Nuln... pewnie jako zemsta za to co mu tam Gotrek i Felix zrobili Wygląda na to że jednak 3cia (pomijając Khaine'a gdzie był balans) książka w której główni bohaterowie z tytułu są tak Overmotherfuckingpower że niszczą wszystko po kolei na wszystkich frontach... pfff Skarsnik i tak zdobędzie Karak 8xSzczyt
Przynajmniej dziejom stanie się zadość i znów wszystko skończy się pod Middenheim. W sumie poza Averlandem, Middenland to jedyna prowincja która wogóle prawie nie ucierpiała. I Grimgor znów sklepie Archaona.
Hej jestem początkujący w świecie Warhammera i póki co to tylko maluje sobie swoją armie skavenów ale jako osoba, która nie miała styczności jeszcze z zasadmi WFB muszę powiedzieć, że End Times mnie bardzo zainteresował zwłaszcza te nadchodzące zmiany we fluffie świata ale to jest tylko zdanie osoby która póki co nie grała jeszcze żadnej bitwy . Jeżeli GW miało na celu przyciągnać nowych graczy to możliwie, że to osiągną to co chcieli
Mam pytanie odnośnie książek End Times czy jest tam jakaś skrótowa charakterystyka wysępujących tam bohaterów ?
Mam pytanie odnośnie książek End Times czy jest tam jakaś skrótowa charakterystyka wysępujących tam bohaterów ?
- GrimgorIronhide
- Masakrator
tylko tych nowych, wprowadzanych w książkach, jak Glottkini, Gutrot Spume, Adranna czy Maggoth Lords
tych głównych bohaterów z odwiecznego fluffu Warhammera możesz wyszukać na warhammer wikia
Witamy, zaraz będzie książka o Skavenach więc jest dla szczurzych graczy na co czekać.
tych głównych bohaterów z odwiecznego fluffu Warhammera możesz wyszukać na warhammer wikia
Witamy, zaraz będzie książka o Skavenach więc jest dla szczurzych graczy na co czekać.