End Of Times - czyli na bieżąco co tam w świecie Warhammera
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Re: End Of Times - czyli na bieżąco co tam w świecie Warhamm
Skarsnik jednak zawsze górą Fajnie, czyli Ogiery jednak dołączą do Zielonej Braci Choć część ogrów walczy też pod sztandarem Imperium, w bitwie z Cromem maneaterzy stali razem z Valtenem i Hussem, po ciężkich stratach osłaniali ich odwrót i uratowali prz okazji Schwarzhelma. Teraz siedzą w Middenheim.
Streszczenie za jakieś dwa tygodnie zacznę po powrocie z Sabatonowych koncertów jak booka już dorwę.
Streszczenie za jakieś dwa tygodnie zacznę po powrocie z Sabatonowych koncertów jak booka już dorwę.
Wyobraź sobie że wiem Co nie zmienia faktu, że niektórzy będą mieć zapewne książkę przed premierąArtein pisze:Jeszcze book nie wyszedł.
To pytanie głównie do Grimgora, bo jak się domyślam book już ma zamówiony to mniej więcej wie kiedy zacznie wrzucać jakieś informacje;) Dwa tygoodnie jakoś jeszcze wytrzymamy pewnie No może że ktoś wcześniej będzie chciał zaspokoić naszą ciekawość
Tak czy owak model to model, SF =/= rat ogr z ratlingiemAdiNoob pisze: (clanraty - chomiki
, rat ogry - wspomniane przez Ciebie kupy
, monki - praktycznie klonwate kulawe i garbate chomiki
, stormy - ok,
abominacja - stylowo jak nowe stormfiendy, imo SF lepsze
, latarka - daremna w porównaniu do starej, udziwniona
, wheel -ok,
dzwonek - ok)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Dieter Morinem
- Mudżahedin
Clanraty chomiki? te stare modele to małpy ok, ale te nowe wyglądają dobrze, własnie jak połączenie takiego człowieka ze szczurem. Miałem w domu chomiki i one tak nie wyglądają, miałem też szczury i własnie tak wyglądały Tylko, że w odróżnieniu od skavenów w WH to te moje szczury by miały chyba z 6T 10LD order/neutral.
Co do rat ogrów te z iob wyglądają tez dobrze, stare takie troche dziwne, ale po konwersji ujdą.
Latara stara ani trochę mi się nie podoba, wygląda jak złożona przez jakieś dziecko w piwnicy ze starych części, ani to fantasy, ani to zabawka ani nic. Nowa wygląda ładnie, zbudowana z jakiś kawałków drewna i wielki kamień, to samo dzwon praktycznie.
Własnie abominacja naprawdę wygląda jak się nazywa, posklejana z jakiś części szczurów, tylko to koło z tyłu bym wywalił i zrobił że to po prostu monster.
A te nowe SF ręce maja gorszej jakości niż te stare rat ogry, wgl jaka zbroja co to ma być roboty. Ta głowa, wtf.
Co do monków to akurat starsza edycja, ale wyglądają najlepiej z tych starszych modeli.
Ale rozumiem, że każdy ma swój gust oraz, że starsze modele mogą się podobać z sentymentu.
Co do rat ogrów te z iob wyglądają tez dobrze, stare takie troche dziwne, ale po konwersji ujdą.
Latara stara ani trochę mi się nie podoba, wygląda jak złożona przez jakieś dziecko w piwnicy ze starych części, ani to fantasy, ani to zabawka ani nic. Nowa wygląda ładnie, zbudowana z jakiś kawałków drewna i wielki kamień, to samo dzwon praktycznie.
Własnie abominacja naprawdę wygląda jak się nazywa, posklejana z jakiś części szczurów, tylko to koło z tyłu bym wywalił i zrobił że to po prostu monster.
A te nowe SF ręce maja gorszej jakości niż te stare rat ogry, wgl jaka zbroja co to ma być roboty. Ta głowa, wtf.
Co do monków to akurat starsza edycja, ale wyglądają najlepiej z tych starszych modeli.
Ale rozumiem, że każdy ma swój gust oraz, że starsze modele mogą się podobać z sentymentu.
"10 lat zbierałem w bitwach wpierdziel. Dowartościowałem [dużo] lamusów - moje miłosierdzie."
AbiNoob
Akurat moja żona powiedziałą że SF wyglądają bardziej szczurzo, a szczurów mieliśmy koło 35 więc się opatrzyliśmy
Ale zgodzę się z tobą że Skaveny powinny być dobre, zresztą historycznie ma to swoje podwaliny, Ratus Ratus gnębił Europę i przenosił pchły z dżumą ale pojawił się Ratus Norvegicus z Chin i go wygonił. Fluff sam się pisze...
Akurat moja żona powiedziałą że SF wyglądają bardziej szczurzo, a szczurów mieliśmy koło 35 więc się opatrzyliśmy
Ale zgodzę się z tobą że Skaveny powinny być dobre, zresztą historycznie ma to swoje podwaliny, Ratus Ratus gnębił Europę i przenosił pchły z dżumą ale pojawił się Ratus Norvegicus z Chin i go wygonił. Fluff sam się pisze...
Nie książka tylko trylogia. Pierwsza część (Kinslayer) już wyszła, następna (Slayer) wyjdzie w maju, ostatnia jest jeszcze nieznana. W każdym razie jak dobrze pójdzie to do końca roku pożegnamy Gotreka.Bastor pisze:Z tym Gotrekiem to bym jeszcze poczekał...
Widziałem gdzieś, że następna książka z BL ma tytuł "Doom of Gotrek"
jakis czas temu byla plotka, ze formacje maja sie pojawic. fajnie, ze sie sprawdziala.
--- edit ---
@up
szkoda tylko, ze jest moda na ETC gdzie sie nie gra na specjalach.
--- edit ---
@up
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- Verminlord
- Warzywo
Olej ETC i graj ze znajomymi jak chcesz. Ja to żałuję, że kasy brak na figsyMorsereg pisze:jakis czas temu byla plotka, ze formacje maja sie pojawic. fajnie, ze sie sprawdziala.
--- edit ---
@up
Na ETC gra się na specjalach, masz przestarzałe informacje.
Jednak na pewno nie będzie grało się na formacjach, bo te które pojawiły się do tej pory też są zakazane.
Jednak na pewno nie będzie grało się na formacjach, bo te które pojawiły się do tej pory też są zakazane.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Race: Lizardmen
A nie Army, zamiast Race?
A nie Army, zamiast Race?
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
Mała ciekawostka, znaleziona na warseerze
Kaldor Draigo
Wg przypuszczeń jest tam mowa o tym PanuI am still trying to catch up with all these new changes to the lore, and reading through the Khaine books, I've read about how Araloth and Kalara went to the Realm of Chaos and found a strangely accented giant-statured human, a knight in brilliant silver armor who can shoot blue fire from one of his hands and cannot be harmed by the forces of Chaos....
Kaldor Draigo
A na specjalach z EoT można grać?:)debelial pisze:Na ETC gra się na specjalach, masz przestarzałe informacje.
Nie no bądźmy poważni Oni są w większości totalnie wygięci
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5