MARCELLE MINIS

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Marcelle.
Warzywo

Post autor: Marcelle. »

Strona zostala na jakis czas zdjeta do poprawy. Nadal nie jest idealnie ( nie dziala slicznie na IE) ale juz to staram sie poprawic.

JEST juz i DOBRZE DZIALA na Firefoxie i Operze, niebawem tez bedzie na Explorerze.

ciesze sie Raptaparat ze tak bardzo podobaja Ci sie moje figurki, ale czy moglbys napisac coz tak bardzo urazilo Cie w tej stronce, bo ja mysle ze ma wszystko to, co zwykla html'owa strona domowa o figurkach miec powinna - info, galeri i kontakt, oraz w miare ladny wyglad.
Co do poslizgu z IE sie przyznaje, natomiast co do reszty to nie bardzo wiem o co chodzi z tym infantylizmem? :roll:

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

mysle ze moze mu chodzic o te gwiazdki w tle oraz bardzo duze napisy - wprowadza to taki dzieciecy klimat :)

ale stronka juz ladnie dziala (przynajmniej po FireFoxem).. niektore figurki sa naprwde fajne :)

edit: jeszcze tylko jedna proozycja co do zdjec - przydałoby sie choc po jednym zdjeciu figurki w calosci, a nie tylko zblizenia na szczegóły :)
Obrazek

Marcelle.
Warzywo

Jesli w galerii klikniesz na te zdjecia "szczegolow" to otworza sie zdjecia calej figurki w tej pozycji. chyba o to Ci chodzilo, czy moze ja cos zle zrozumialem ?

Z tymi gwiazdkami tez sie zastanawialem - skoro mowicie ze sa nie teges to pomysle nad czyms lepszym - z napisami rowniez.

Dzieki za konkretna podpowiedz co jest nie tak - bede poprawial .

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Dobrze, nie o stronach jest to forum lecz o figurkach 8) Powiedz mi lepiej w jakiej skali rzezbisz?

Marcelle.
Warzywo

Ork trzyma skale 28/30 mm, natomiast goblin jest w wiekszej - mozna przyjac 54mm.

Obecne figurki beda w warhammerowej skali, czyli 28 mm.

Co do stronki, to jesli podpowiecie co sie nie podoba to ja sie nawet bede cieszyl - w koncu robie ja po to zeby sie podobala. Ta byla robiona na szybko i juz mam kilka pomyslow co w niej zmienic na lepsze.

PYTANIE: Kto w polsce zajmuje sie odlewaiem modeli figurek? Znacie jakies firmy z ktorymi moznaby o tym sensownie porozmawiac ?

ODPOWIEDZ