To ja pohejce , dobra praca miła dla oka, ale do światowej klasy brakuje Ci jeszcze "gładkości" malowania, widać to zwłaszcza na czarno białej szachownicy na sztandarze i na skrzydłach wyverny. Ale dla mnie praca bomba tak czy inaczej
Noki sorki za maly pocisk ale przy twoim levelu sie tobie chyba nalezy.
Po 1 primo skora w Wiwernie wyglada jak gumolina. przylozyles sie do metalikow a nawieksza czesc modelu to juz zostala odlogiem. Plasko kurcze Dwa to błony skrzydeł tam po pierwsze tez plasko i nuda Sam orkas fajnie wyszel pokaz zblizenia facjaty bo chciałbym oglądnąć. Po tych fotach najfajniesze części modelu to sztandar i podstawka Sorry wczesniej wylazilo tobie lepiej.
"Droga redakcjo! W dniu wczorajszym pogrążony w myślach przechadzałem się ulicą Psychicznych Chrząknięć , gdy nagle gwałtowna eksplozja w kanałach poderwała w powietrze kratkę studzienki ściekowej, na której miałem nieszczęście akurat przystanąć. Kiedyż wreszcie władze zajmą się stanem kanalizacji miejskiej?"
A łysy mi się podoba. Będzie go więcej w najbliższym czasie?
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
Ten kosmiczny łelf mi nie pasuje. Nie hejtuje, dla tego, że to 40k ale dla tego, że jak na twoje możliwości, to wygląda on na wczesny wip (Pancerz, irokez). Głowa olbrzyma zacna, mam nadzieję, że dostanie resztę ciała.
Ludzie, przecież nie da sie robić wszystkiego na najwyższy poziom, to nie WIP. To projekt na szybko bo miał byc na szybko. Co do kraty to jest to wybrana cześć sceny, co miałem cały budynek dobudować? Co do głowy to nie jest skończona, bawiłem sie na niej tylko w przejścia ale może pomaluje pózniej całego giganta.
Nie przejmuj się , tak mi się po prostu skojarzyło Twoja koncepcja, twoja figurka, ja się nie wtrącam
A co do giganta- fajnie będzie go w całości zobaczyć.
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki