ja powiem tak liczyłem, że sobie Arrow pozdycha więcej niż odcinek ale nieeee......Artein pisze:A CW czwarty Arrow i drugi Flasha.
i dalej stwierdzam Gotham rozpierdziela system z odcinka na odcinek

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
ja powiem tak liczyłem, że sobie Arrow pozdycha więcej niż odcinek ale nieeee......Artein pisze:A CW czwarty Arrow i drugi Flasha.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
calkiem niezly. Dobry mieli pomysl ze zmiana settingu, zeby sie nie powtarzac wpiatym sezonie. Jednak raczej juz sie serial wyczerpuje.swieta_barbara pisze:A ogląda ktoś Archera?
W sumie dobre ma teksty, trochę na wyrost, ale niektóre mnie rozbrajają:
Kolacja, służący rodziny Archerów Woodhouse ma siąść do stołu.
Sterling Archer: "Woodhouse, what are you doing? Sitting by the table is for the people".
Malory Archer (matka Sterlinga): "Sterling!"
S: Mother! He thought he was people!
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
szkoda tylko, że urywa się w kulminacyjnym momencie a podobno kontynuacji nie będziePiotrB pisze:http://www.filmweb.pl/serial/Ascension-2014-706365#
Dla mnie duże WOW! Nie czytajcie recenzji - po prostu zobaczcie .
Ha, nawet to znalazłem:swieta_barbara pisze:A ogląda ktoś Archera?
O pokoleniowym statku kosmicznym który został wysłany w 100 letnią podróż do systemu Proxima celem kolonizacji za czasów Kenegiego .... ale okazuje się ,że....Scimitar pisze:Szkoda, że SyFy nie pociągnęło tematu Blood and Chrome.
A o czym jest ten serial co wrzuciliście - tak w skrócie.
mowilem, ze bedzie sie podobalPiotrB pisze:http://www.filmweb.pl/serial/Ascension-2014-706365#
Dla mnie duże WOW! Nie czytajcie recenzji - po prostu zobaczcie .
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Rok temu obejrzałem pierwszy sezon Archera i całkiem mi się podobał, ale potem jakoś przepadł bo było kilka ciekawszych pozycji. Na pewno wrócę.Shino pisze:calkiem niezly. Dobry mieli pomysl ze zmiana settingu, zeby sie nie powtarzac wpiatym sezonie. Jednak raczej juz sie serial wyczerpuje.swieta_barbara pisze:A ogląda ktoś Archera?
Z nowych pozycji ciekawie sie zapowiada 12 monkeys (ktore poza tytulem i kilkoma szczegolami nie ma zbyt wiele wspolnego z filmem) oraz posiadajace na razie tylko pilota man in the high castle.
no i kto nie obejzal pierwszego sezonu penny dreadful, powinien nadrobic jak najszybciej. Szczegolnie, ze juz niedlugo sie drugi szykuje.
Jeżus pisze:Trubas okazałeś się mieć większą choppę, więc masz swoją nagrodę:
Zawsze chciałem być w Nemezis
Hmm, to rzeczywiście może być obiecujące. Battlestar Galactica od SyFy mi się podobała, więc jeśli przynajmniej poziom najlepszych jej sezonów (lub lepszy) trzyma, to może się skuszę.PiotrB pisze:O pokoleniowym statku kosmicznym który został wysłany w 100 letnią podróż do systemu Proxima celem kolonizacji za czasów Kenegiego .... ale okazuje się ,że....Scimitar pisze:Szkoda, że SyFy nie pociągnęło tematu Blood and Chrome.
A o czym jest ten serial co wrzuciliście - tak w skrócie.