Pruszków: Galaktyczna liga #10 [1200pkt] 21.01.15-18.02.15
- Brat Tomasz
- "Nie jestem powergamerem"
Re: Pruszków: Galaktyczna liga #10 [1200pkt] 21.01.15-18.02.
hmm chyba błogosławionko
tak jak uszanowanko
tak jak uszanowanko
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Dziekuje Mateuszowi za rasowy wpierdol który mi spuścił. ...bitwa fajna ale kozaccy strzrlcy to byla przegina.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- Elvis is (un)dead
- Oszukista
Bobson obił mnie jak małą dziewczynkę... straciłem wszystko a on psy...
farta miałem, nie powiesz
- Elvis is (un)dead
- Oszukista
To jest możliwe :p ale Ogrze zwłoki zascielajace pole bitwy są faktem...
- Brat Tomasz
kocham Was Panowie za Waszą delikatność
Mam ogłoszenie duszpastersko - towarzyskie: z powodu turniejów X-wing i Mtg w sobotę nie przyjmujemy rezerwacji stołów.
Ale jednak ponieważ słoneczny Pruszków na WFB stoi to przyjmiemy jedną lub dwie rezerwacje (a może trzy ) w Hotelu Biznes Comfort podczas Weekendu z PPTQ Vancouver 2015 i będą stoły dla graczy WFB. Będziemy tylko prośbę o przychylne podejście dla naszej rzeszy widzów która odwiedzi event...... Prośba o życzliwe podejście i tłumaczenie zasad i tego co się dzieje na stole... Możemy na Was liczyć ? Z góry dzięki !!!!! W razie braku czasu i chęci organizatorzy są do dyspozycji !!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam ogłoszenie duszpastersko - towarzyskie: z powodu turniejów X-wing i Mtg w sobotę nie przyjmujemy rezerwacji stołów.
Ale jednak ponieważ słoneczny Pruszków na WFB stoi to przyjmiemy jedną lub dwie rezerwacje (a może trzy ) w Hotelu Biznes Comfort podczas Weekendu z PPTQ Vancouver 2015 i będą stoły dla graczy WFB. Będziemy tylko prośbę o przychylne podejście dla naszej rzeszy widzów która odwiedzi event...... Prośba o życzliwe podejście i tłumaczenie zasad i tego co się dzieje na stole... Możemy na Was liczyć ? Z góry dzięki !!!!! W razie braku czasu i chęci organizatorzy są do dyspozycji !!!!!!!!!!!!!!!!!
My tylko tak pod publike. Normalnie, to lejemy się po mordach w akompaniamencie podwórkowej łaciny
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Zapraszam na rundę #2!
Gramy Blood&Glory.
Powodzenia!
Gramy Blood&Glory.
Powodzenia!
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- Brat Tomasz
Przypominam o braku możliwych rezerwacji w sobotę i niedzielę. Jednakże jest możliwość zagrania w miejscu eventu. Aler musimy wiedzieć o chęci zagrania aby zabrać maty i tereny. Any chętni?
Proszę o info do piątku do godziny 13.00. Dziękuję
Proszę o info do piątku do godziny 13.00. Dziękuję
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Byc moze ja zawitam, ale to nie omieszkam poinformić telefonicznie.
@Grześ: Sorki, przeoczyłem to, juz dodany.
@Grześ: Sorki, przeoczyłem to, juz dodany.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
Grzesiek, zagramy w Krakowie?
Błażej masakrował biedne dzieci z Krakowa i już zwyczajnie nie ma siły...
10 RZUTÓW KOSTKAMI I KONIEC GRY. Dziękuję, kończę z WFB definitywnie
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Z powodu choroby nie mogę zgrac...maks wygrał.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Kraj krasnalami, koniec stresu w fazie magii10 RZUTÓW KOSTKAMI I KONIEC GRY. Dziękuję, kończę z WFB definitywnie
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Zapoznajcie się z pairingami na runde #3.
Gramy Meeting Engagement.
Gramy Meeting Engagement.