Master - Drużynowe Mistrzostwa Krakowa 31.01-01.02

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hoax
Masakrator

Re: Master - Drużynowe Mistrzostwa Krakowa 31.01-01.02

Post autor: Hoax »

Naiwne, bardzo naiwne, ale to napiszę. Na znak, że wierzę w ludzi...

Zginęła duża templejtka, z wyspy krwi, tzn biała przeźroczysta, niepodpisana.
Kto nie miał, a mu się w torbie zmaterializowała, a zarazem ma jaja, żeby się tym pochwalić proszę na priv 8)

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Maciek P. pisze:Mi tam zwisa. Wygląda to na standardowy płacz "przegrałem bo kości były złe" - szczególnie u Kosy, który w jednym poście pisze że raz wypadały same słabe rzuty, a potem same dobre i to NA PEWNO wina kości :)

Oba komplety mi się mieszczą w torbie, więc jak ktoś będzie brąchać to dla świętego spokoju mogę grać kośćmi GW, chociaż Legionowe ładniejsze.
Leoh pisze:Ja mam teorie, że te kostki wywierają mocny efekt psychologiczny - logo jest prawie na całą ściankę i jest przeciwnego koloru niż kostka. Wiec jak przeciwnik widzi że na czarnych kościach nagle pojawiają się wielkie białe czachy to panikuje ;)
+1 :mrgreen: :lol2:
Nie o to mi chodziło, że przegrałem czy wygrałem. W ogóle nie o to (było słuszne 9-11 dla Brety bo zrobiłem jeden mega błąd) dlatego nic a nic nie zrzucałem, że to: "wina kości" tylko dałem swoje spostrzeżenie. Po prostu z jakiejś tam sobie gry zaczęliśmy już mieć niezłą bekę.
Najpierw chyba już Dibowi było mnie żal ze względu na WL, potem mi jego ze względu na tą kometę ;)
I podkreślam, to nie był lament o jakikolwiek wynik tym bardziej płacz.
Ale czułem się jakbym grał na UB.

Jeśli o mnie chodzi to ja nimi nie chce rzucać, przeciwnik niech rzuca :)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

Dzięki za turniej wszystkim, JH, orgom oraz przeciwnikom. Fajnie ze były takie wynik druzynowo , singlowo, no i to ze WE 3x w topie szczególnie cieszy fakt ze każdy miał inna rozpe. Co do kostek to jak większości to przeszkadza to mozemy grac innymi. W moich bitwach w jednej bitwie wbijalem 5 poisonow 8 strzałami a w jednej na około 30 nie miałem żadnych. Ifek miałem z 4 na całym turnieju jakoś tych czach wszędzie nie widze.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Panowie kurde dajcie se na wstrzymanie, bo już mnie tu muli, troll jest fajny ale przez chwile. To jest temat masterowy, chwiałbym tu czytać same peany na temat tego jacy jesteśmy fajni i jaki czadowy był nasz turniej a nie takie brzydkie bąki.

Dyskusje wygrywa Laik, znajdźcie kostki których producent gwarantuje wyważenie, tyle.

A jak sie nie podoba to ja proponuje zwolennikom statystyki w ogóle nie rzucać kośćmi. Będzie sprawiedliwie: na wiatry magii zawsze 7 (bo statystyka), poisony i KB tylko raz na 6 ataków (bo statystycznie) a z 10 ataków na 4+ zawsze 5 hitów itp itd.
Nie ? To jest taka fajna gra podobna trochę do battla ... nazywa się szachy, polecam! Nie ma tam statystyki, rozpiski troszkę oklepane ale Hej ! coś za coś.
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

W zeszłym roku na SCGT w UK sprzedawano chyba kostki tej firmy.
Musielibyście widzieć uśmiech wielu graczy, jak trzaskali kosmiczne rzuty.
Stół obok mnie koleś z 40 ataków wcisnął 17 szóstek i chyba 8 albo 9 piątek.
Cóż może przypadek.
Najprostsze rozwiązanie, poprosić przeciwnika o grę jego kośćmi i po krzyku ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Milczek
Kradziej

Post autor: Milczek »

Dziękuję bardzo za udany turniej. Zdecydowanie jeden z najlepszych pod względem miejscówki, jedzenia, piwa i organizacji :)

Awatar użytkownika
WYRWENA
Chuck Norris

Post autor: WYRWENA »

Już dawno nie byłem na tak fajnym turnieju :P ! browar z kija rewelacja ! szkoda że tak szybko się skończył xD obiadek pycha ;) dużo miejsca, stoły porządne, Kudłaty w warzywniaku kkkkkkkk ^.^ dzięki i pozdrawiam :)

ravboss
Pseudoklimaciarz

Post autor: ravboss »

WYRWENA pisze:browar z kija rewelacja !
no offence ale pozwolę się nie zgodzić z przedmówcą. #-o

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

Hoax pisze:Naiwne, bardzo naiwne, ale to napiszę. Na znak, że wierzę w ludzi...

Zginęła duża templejtka, z wyspy krwi, tzn biała przeźroczysta, niepodpisana.
Kto nie miał, a mu się w torbie zmaterializowała, a zarazem ma jaja, żeby się tym pochwalić proszę na priv 8)
Jest byla przy sedziowce. Oddana możne zostać we Włocławku.

Awatar użytkownika
WYRWENA
Chuck Norris

Post autor: WYRWENA »

ravboss pisze:
WYRWENA pisze:browar z kija rewelacja !
no offence ale pozwolę się nie zgodzić z przedmówcą. #-o
To raczej kwestia gustu ;) WARKA z z butelki już nam tak nie podchodziła....

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Było też tyskie i żywiec, a pierwszego dnia jeden z lanych browarków smakował mydlinami, więc się tez na flaszki przerzuciłem.
No ale obviously miejscówka w Zielonce jest mega, niezależnie od alko, to tam jest zajebista szama - za 15 zł takie obiady? Helou?!

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Wypasiony turniej. Wielkie dzięki dla organizatorów, samych sympatycznych przeciwników i mojego składu.
Miejscówka jest doskonała, żarcie na miejscu mega, organizacja bardzo dobra. Gratulacje kolejnej udanej imprezy dla całego Krakowa! =D>
Co do kostek to rzucałem nimi zarówno ja jak i moi przeciwnicy. Nikt nie zgłaszał pretensji.

EmpGeX
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: EmpGeX »

Hoax: Nie wiem czy to Tobie oddawałem karty szczurzej magii - w każdym razie oddawałem graczowi szczurów, który przedostatnią bitwę grał na 15 stole przy ścianie. Templatkę później też znalazłem, ale nie dałem rady znaleźć gracza. Ponieważ się spieszyliśmy z wyjazdem zostawiłem ją na stole obok Waszych walizek. Zapytaj kogoś z drużyny, czy nie ma 2 takich samych.
Obrazek

Awatar użytkownika
Hoax
Masakrator

Post autor: Hoax »

Prawdopodobnie to właśnie mi. Chyba nawet na pewno.
Templatkę jbc już namierzyłem, został tylko odbiór, więc wbrew obiegowej opinii te ciastka jednak czasem wracają :D

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Tyle zachodu o templatke, ja juz wolalbym kupic nowa :D
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Pinka

Post autor: Pinka »

Ekstra turniej, brawa dla Organizatorów, a dla Przeciwników dzięki za uczące rozgrywki:)

Moje naiwne pytanie: gdzie w necie krążą zdjęcia z turnieju? I czy została nałożona odpowiednia ilość fotoszopa?:P

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Pinka

Post autor: Pinka »

O, dziękuję:)

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Jutro będą lepsze zdjęcia do ściągnięcia. Sorry za obsuwę ale mój staruszek ma kompa w rozbiórce :mrgreen:
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

Na nastepny raz Dibek lepszy aparat must Have :D

ODPOWIEDZ