Galeria Krasnoludów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
-
- Chuck Norris
Re: Galeria Krasnoludów
Oooo! A ja od tego Pana artylerzystów kupiłem. Zwykle staję w obronie nowych wzorów, ale po tym co zobaczyłem muszę zrewidować poglądy. W każdym razie też dziękuję za poprawę poniedziałku i czekam na swoich nowych, małych świętokrzyskich przyjaciół.
Garland
Garland
- White Lion
- Kretozord
Klimat świetny i piękne modele
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Tu też wrzucę, a co! Udało się skończyć Dwarf TorpedoBombera
Fota na zachętę, a po więcej zapraszam na blogaska: http://www.barakvarr.pl/dwarf-torpedobomber-gyrobomber/
Fota na zachętę, a po więcej zapraszam na blogaska: http://www.barakvarr.pl/dwarf-torpedobomber-gyrobomber/
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
-
- Chuck Norris
Widziałem na blogu resztę zdjęć. Chciałem jakoś najkrócej wyrazić swoja opinie na temat Twojej roboty, ale zobaczyłem, że nie ma emotki która pada na kolana i bije pokłony, wiec musisz mi uwierzyć na słowo, że osobiście robie to przed kompem . Mimo, że nie mam dywanu na podłodze i boli mnie kolano .
Pozazdrościć tylko kreatywności ( łodź podwodna szczególnie ) i czekam na więcej!!!
Pozazdrościć tylko kreatywności ( łodź podwodna szczególnie ) i czekam na więcej!!!
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"
dzięki! Motywujące w choleręIn_the_sea_of_blood pisze:Widziałem na blogu resztę zdjęć. Chciałem jakoś najkrócej wyrazić swoja opinie na temat Twojej roboty, ale zobaczyłem, że nie ma emotki która pada na kolana i bije pokłony, wiec musisz mi uwierzyć na słowo, że osobiście robie to przed kompem . Mimo, że nie mam dywanu na podłodze i boli mnie kolano .
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
- King Thorgrim
- "Nie jestem powergamerem"
Mój pierwszy pomalowany lord. Ogólnie trzecia pomalowana w życiu figurka.
Lord i dzierżyciele tarczy
Lord i dzierżyciele tarczy
Dopisuję się do listy fanów Klimat i pomysły rewelacyjne!Smh pisze:dzięki! Motywujące w choleręIn_the_sea_of_blood pisze:Widziałem na blogu resztę zdjęć. Chciałem jakoś najkrócej wyrazić swoja opinie na temat Twojej roboty, ale zobaczyłem, że nie ma emotki która pada na kolana i bije pokłony, wiec musisz mi uwierzyć na słowo, że osobiście robie to przed kompem . Mimo, że nie mam dywanu na podłodze i boli mnie kolano .
zdjęcie faktycznie przydałoby się mniejsze ale na taki faktycznie widać wszystko
starając się obiektywnie ocenić lorda na tarczy trzeba napisać, że kolorki są nałożone starannie tzn nie wychodzą po za malowany element, co jest na duży plus przy początkach malowania, wydaje mi si, że farba jest zbyt grubo nakładana (lepiej kilka warstw cienkich niż jedna gruba) brakuje cieniowania (na początku polecam washe - załatwiają większość roboty) no i wykończyć podstawkę, zawsze polepsza odbiór całości.
Jak na początek wybrałeś trudny model do malowania... ćwicz i spróbuj washy koniecznie
starając się obiektywnie ocenić lorda na tarczy trzeba napisać, że kolorki są nałożone starannie tzn nie wychodzą po za malowany element, co jest na duży plus przy początkach malowania, wydaje mi si, że farba jest zbyt grubo nakładana (lepiej kilka warstw cienkich niż jedna gruba) brakuje cieniowania (na początku polecam washe - załatwiają większość roboty) no i wykończyć podstawkę, zawsze polepsza odbiór całości.
Jak na początek wybrałeś trudny model do malowania... ćwicz i spróbuj washy koniecznie
nie moge sie zgodzic z tym stwierdzeniem. niestety ale widac, ze miejscami malowanie jest niedokladne.Thorkild pisze:kolorki są nałożone starannie tzn nie wychodzą po za malowany element
tez mam takie wrazenie. zwlaszcza widoczne to jest na metalicznych kolorach.wydaje mi si, że farba jest zbyt grubo nakładana (lepiej kilka warstw cienkich niż jedna gruba)
mam wrazenie, ze na srebrach jest wash tylko na zdjeciu tego nie widac.brakuje cieniowania (na początku polecam washe - załatwiają większość roboty)
jesli nie ma to zdecydowanie polecam rozwodnic czarna farbe (do konsystencji mleka) dodac krople plynu do mycia naczyn i przejechac prawie cala figurke no albo zakupic sobie washa w sklepie
dokladnie. wykonczona podstawka znacznie polepsza odbior calego figsa.no i wykończyć podstawkę, zawsze polepsza odbiór całości.
fajnie wyszla krew na toporze. jednak jak dla mnie to tylko na ostrzach mogles ja dac. zamalowal bym to na twarzy. na poczatku myslalem, ze po prostu pacnales czerwona na helmie i juz nie chcialo ci sie zamalowywac
do tego chyba troche za rozowa wyszla
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Piękne, stare modele, fajnie zmalowane, niezłe podstawki, zacny klocek ... I nie tani, oj nie...
Boom! Zapraszam na bloga po więcej: http://www.barakvarr.pl/podstawki-pod-figurki-cz-1/
Wykonanie: Rakso
Malowanie: mua
edit:
Thorkild - pozwolisz, że będę podpatrywać Twoje tatoo bo fajnie wychodzą :3
Wykonanie: Rakso
Malowanie: mua
edit:
Thorkild - pozwolisz, że będę podpatrywać Twoje tatoo bo fajnie wychodzą :3
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
dzisiaj ci powiem co o tym sadze bo to co chce napisac nie nadaje sie na forum publiczne
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie