Nadal wjedziesz jak chcesz ...

Osobiście mam traumę do HH, ale ogry contra VC to nie jest autowin. Jest co najmniej kilka rzeczy, które kroją ogry jak chcą, kiedy i gdzie

Imo trochę mocno pojechali.
Moderator: swieta_barbara
No jak wejdzie słońce to dupa blada. Ale to nie siła armii, tylko jeden czar który równie dobrze mógł być rzucany przez jakiegoś elfa, chaośnika czy innego ludzia.4 karabiny pisze:No a jak wejdzie to słonko ?
Nadal wjedziesz jak chcesz ...![]()
Osobiście mam traumę do HH, ale ogry contra VC to nie jest autowin. Jest co najmniej kilka rzeczy, które kroją ogry jak chcą, kiedy i gdzie
Imo trochę mocno pojechali.
Na poprzednim drafcie, dało się u DE coś sensownego wycisnąć, a na tym-Qc- pisze:Roznica między HE a DE na tym drafcie jest taka, że DE nie da się graćchętnych zapraszam do pokazania co potrafią, jak Rince czy krolik wygrają na tym drafcie singal to szacun dla chłopaków ale nie widze tego raczej
O_o? Ze co przepraszam?kudłaty pisze:@Laik i pytanie na które wydawało mi się ze już odpisywałem. Zarówno Keith jak i Brian wskazują WE jako raczej mocno (aczkolwiek nie najmocniejsze) armie u siebie. Duńczycy z tego co pamiętam.
2.Znika limit strzałek w WE.
... - dziejowa sprawiedliwość.Rince pisze:O_o? Ze co przepraszam?kudłaty pisze:@Laik i pytanie na które wydawało mi się ze już odpisywałem. Zarówno Keith jak i Brian wskazują WE jako raczej mocno (aczkolwiek nie najmocniejsze) armie u siebie. Duńczycy z tego co pamiętam.
2.Znika limit strzałek w WE.To w DE tez zniknie? Cholera, co wy chcecie osiagnac? Bo chyba nie balans...
Tutajec pisze:Czy zamiast braku limitu strzałek, bedzie cos innego co bedzie ciąć strzałki. Droższe sloty trufli albo weyow ? Zaraz Rince wyjebie figsy przez okno.
A i jeszcze jedno, kiedy zmienicie ze sisterki na jeleniach zabierają slota kiedy death jest na koniu a nie z buta? Bo nie powiem jest to trochę durne.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Serio... Gram DE i pierwszy raz zerknąłem na ograniczenia VC z ciekawości... odnośnie Twojej rozpiski na kawie... masz z tym jakiś problem ? ;/ chciałem zerknąć i wpadłem na ciekawy pomysł z wykorzystaniem hexów, więc chciałem się upewnić czy dobrze przeliczam choicy...JarekK pisze:Serio?