Myślę, że Twoje rysunki są świetne. Masz bardzo czystą, klarowną kreskę bez zbędnej mangowości. Nie obrażę się, jak wstawisz tu ich więcej.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
Rozjaśniłam nieco zdjęcie, widać lepiej, że fioletowy jest cieniowany na różowoMatijjos pisze:Ja mam dziwne odczucia- z jednej strony masz wielki potencjał- co widać na freehandach i na rysunkach, które wstawiasz. Zdecydowanie masz w sobie element artysty. Z drugiej strony brakuje mi dokładności w wykonaniu, jeżeli chodzi o zwykłe "rzemieślnicze" malowanie, np. cieniowania kropierzy. Kropierz środkowego konia, oprócz bardzo ładnych smoków wydaje się być pomalowany tylko jednym kolorem na biało, bez cieniowania (abstrahuję od złotych pasków). Podobnie zdaje się być z koniem z prawej, z lewej fiolet jest zbyt ciemny, żeby coś stwierdzić. Moim zdaniem, jeśli popracujesz nad technikami malarskimi, to zajdziesz bardzo wysoko.
Tak poza tym, to polecam rozjaśnienie pęcin, zdecydowanie poprawia wygląd koni. I zalep tę dziurę nad pasem a pod "kolczugą" konia, bo straszy