Rothand Gallery update. Kholek, Malek i undeady
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Rothand Gallery update. Marvel ogres - Thanos !
Mój ulubiony z całej ekipy...cudo Jacol
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Co tu dużo pisać, wielkie brawa. Kawał świetnej roboty
Tak z ciekawości ile za cały taki komplet ogrow z ostatniego postu Rothanda ?? Bo nie wiem ile wypłat na to chciał bym przeznaczyć i no musiał bym poniekąd powrócić do zbierania ogrow ale ,,Shut up and take my money " i koleś z simpsonow to za mało xD by wyrazić co czuje gry na nie patrzę są po prostu zajebiste ale chory rider no niszczy galaktyke całkowicie
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !
Dzięki chopaki
Po bardziej szczegółowe pytania to proszę na maila.
Po bardziej szczegółowe pytania to proszę na maila.
Wcześniej nie komentowałem z braku czasu, ale no w końcu muszę.
Świetne konwersje ogrów, po prostu cudowne Ghost Rider to już w ogóle mistrzostwo. Skad wziąłeś motocykl/części motocykla pod niego? Nie mów, że w całości rzeźbiony
Przeglądałem też inne konwersje no i muszę przyznać, jest wysoki poziom
Świetne konwersje ogrów, po prostu cudowne Ghost Rider to już w ogóle mistrzostwo. Skad wziąłeś motocykl/części motocykla pod niego? Nie mów, że w całości rzeźbiony
Przeglądałem też inne konwersje no i muszę przyznać, jest wysoki poziom
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Wspaniałą robotą zasłynąłeś waść wśród rodaków swoich.
- rudobrody79
- Falubaz
Jestem tego samego zdania... zauważyłem, że zrobiłeś go z modelu z Awatar of wars.Rothand pisze:Herosi to jednorazowe konwersje. Po co zmawiać takie same jak można mieć własnego jakiego się chce?
Takie cacko można zrobić z modeli tej firmy
jednym słowem Twoje prace są fantakurwastyczneNaviedzony pisze:Wspaniałą robotą zasłynąłeś waść wśród rodaków swoich.
no ja jebie, nie gram ogrami, nawet ich nie lubie, ale chce takie figury!!
Wymiataja te figsy. Gdy widzialem pierwsze marvelowe ogry widzialem w swojej glowie pomysly ale to co stworzyles przerasta mnie i pewnie wiekszosc ludzi na forum. Super dynamika modeli.
Choc magneto na podstawce tej wielkosci do mnie nie przemawia, bo rozumiem ze maja robic za kawalerie. Ice man wg mnie idealnie ja wypelnia, nie mowiac o ghostriderze.
Choc magneto na podstawce tej wielkosci do mnie nie przemawia, bo rozumiem ze maja robic za kawalerie. Ice man wg mnie idealnie ja wypelnia, nie mowiac o ghostriderze.
Ghost Rider to już w ogóle mistrzostwo. Skad wziąłeś motocykl/części motocykla pod niego? Nie mów, że w całości rzeźbiony
Większość to części z działka khorna z tego co widzę.
są na rydwanówkach czyli nie do gry czy o co biega ? może za morfangi robią?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Tak - robią za mornfangi. Takie życzenie klienta.
Zapomniałem wkleić poprawionego Thanosa i Icemana:
Przy Thanosie i gambicie trochę razi że podstawki są za duże ale zrobiłem co mogłem
i jako oddział prezentują się wypaśnie - o to chodziło. Klient zadowolony i to się liczy
Dla tego szykują się kolejne ale trochę to potrwa.
Teraz robię K'daii'a , Malekita na smoku, zwykłe mornfangi, konwersje gg garden of Morr, Kholeka i parę innych rzeczy
także jest co robić i mam nadzieję coś niedługo pokażę.
Dużo jest fajnych figurek na konwersję. Jest tyle alternatyw, że konwertowanie herosów zaczyna być zbędne. Staje się tylko ekskluzywną
usługą dla tych co na prawdę chcą się personalizować i wymyślają własnych bohaterów, ekwipunek etc. (no i mają fundusze)
Problem jest taki, że nie zawsze wiadomo że taki czy inny model istnieje. Ja też nie jestem jakoś super na bieżąco, ale znam dużo modeli
i mam sporo pomysłów co i jak można zrobić
Wracając do ogrów marzy mi się by zrobić batmana i jokera ale to DC więc puki nie będzie zlecenia to w najbliższym czasie jakoś tego nie widzę niestety.
"Osobiste" hobby stoi. Chociaż prawie skończyłem filler to gwardi TK (tron z królem) - Kiedyś go pewnie pokażę
Zapomniałem wkleić poprawionego Thanosa i Icemana:
Przy Thanosie i gambicie trochę razi że podstawki są za duże ale zrobiłem co mogłem
i jako oddział prezentują się wypaśnie - o to chodziło. Klient zadowolony i to się liczy
Dla tego szykują się kolejne ale trochę to potrwa.
Teraz robię K'daii'a , Malekita na smoku, zwykłe mornfangi, konwersje gg garden of Morr, Kholeka i parę innych rzeczy
także jest co robić i mam nadzieję coś niedługo pokażę.
Dużo jest fajnych figurek na konwersję. Jest tyle alternatyw, że konwertowanie herosów zaczyna być zbędne. Staje się tylko ekskluzywną
usługą dla tych co na prawdę chcą się personalizować i wymyślają własnych bohaterów, ekwipunek etc. (no i mają fundusze)
Problem jest taki, że nie zawsze wiadomo że taki czy inny model istnieje. Ja też nie jestem jakoś super na bieżąco, ale znam dużo modeli
i mam sporo pomysłów co i jak można zrobić
Wracając do ogrów marzy mi się by zrobić batmana i jokera ale to DC więc puki nie będzie zlecenia to w najbliższym czasie jakoś tego nie widzę niestety.
"Osobiste" hobby stoi. Chociaż prawie skończyłem filler to gwardi TK (tron z królem) - Kiedyś go pewnie pokażę
Pora coś wrzucić
Kholek:
Malek na smoku:
Garden of Morr swordmasters / grave guards:
Zombiaki:
Kholek:
Malek na smoku:
Garden of Morr swordmasters / grave guards:
Zombiaki:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kholek rewelacyjny. I regiment gg takoż ... Zresztą - wszystko jet swietne ... Pomaluj Kholeka koniecznie