[MASTER] KUJAWIAK 2015, Włocławek (21-22 lutego)
Re: [MASTER] KUJAWIAK 2015, Włocławek (21-22 lutego)
Przeciez na Galrauchu sie nie da zrobic misclicka , reszta rozpy niewazna
ja tam moge zagrac ja posłałem, ale idiotycznie wygląda jak BSB ma w bonusie Ironcurse Icon, zamiast foolhardinesa. Najważniejsze zadanie oba itemy spełniają, więc chillShinue pisze:no i po co zapytałeś się na otwartym forum? zaraz flame poleci
Co do Garlaucha - Młody, przez chwile wydawało mi się, że puściłem go z LoU co byłoby mega głupie
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Nie kumam - czy to znaczy, że żeby dostać obiad muszę przedpłacić do dziś? Bo zadeklarowałem, że chcę ale kasę zamierzałem dać w sobotę w formie papierowej...Shinue pisze:- zachęcam niezdecydowanych do niedzielnego obiadu. połowa uczestników już go wykupiła. przedpłat i deklaracji można dokonywać do północy w środę. w dniu turnieju niestety nie będzie już tej możliwości.
Maciek
Też preferuję w tej formie.mlepkows pisze:Nie kumam - czy to znaczy, że żeby dostać obiad muszę przedpłacić do dziś? Bo zadeklarowałem, że chcę ale kasę zamierzałem dać w sobotę w formie papierowej...Shinue pisze:- zachęcam niezdecydowanych do niedzielnego obiadu. połowa uczestników już go wykupiła. przedpłat i deklaracji można dokonywać do północy w środę. w dniu turnieju niestety nie będzie już tej możliwości.
Maciek
ale nie ma takiej formycluzoe pisze:Też preferuję w tej formie.mlepkows pisze:Nie kumam - czy to znaczy, że żeby dostać obiad muszę przedpłacić do dziś? Bo zadeklarowałem, że chcę ale kasę zamierzałem dać w sobotę w formie papierowej...Shinue pisze:- zachęcam niezdecydowanych do niedzielnego obiadu. połowa uczestników już go wykupiła. przedpłat i deklaracji można dokonywać do północy w środę. w dniu turnieju niestety nie będzie już tej możliwości.
Maciek
To oznacza, że organizator woli mieć listę przedpłaconych obiadów do zamówienia aby nie było sytuacji, że z 70 osób przyjedzie 60 i będzie musiał płacić z własnej kieszeni za zamówione wcześniej obiady. Proste.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
jednak rok spędzony w Białymstoku nie poszedł na marne - myślę dokładnie tak samoKarli pisze:To oznacza, że organizator woli mieć listę przedpłaconych obiadów do zamówienia aby nie było sytuacji, że z 70 osób przyjedzie 60 i będzie musiał płacić z własnej kieszeni za zamówione wcześniej obiady. Proste.
Czyli podsumowując, za całe żarcie we wszystkie dni płacimy do dzisiaj?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
już wyjaśniam:
wszystkie posiłki deklarujecie wypełniając formularz zgłoszeniowy (95% osób to zrobiła. dziękuję)
a co do płatności:
sobota obiad (nie płacicie dodatkowo, wliczony w wejściówkę)
sobota kolacja (płacicie sami za siebie z lokalu Garage)
niedziela obiad (robicie przedpłatę 10 lub 12zł w zależności od wybranego posiłku)
PS. można zrobić przedpłatę dzisiaj i wysłać maila z informacją. nie potrzebuję potwierdzenia z banku.
PPS. wszystko byłoby prostsze gdyby nie było kolacji w Garażu i obiadu w niedzielę, ale za to jest fajniej.
PPPS. jak nie będę miał deklaracji o przedpłatach, to nie zamówię niedzielnych obiadów. bo co zrobię z nadprogramowymi schaboszczakami? lubię dużo i dobrze zjeść ale mam ograniczone możliwości
wszystkie posiłki deklarujecie wypełniając formularz zgłoszeniowy (95% osób to zrobiła. dziękuję)
a co do płatności:
sobota obiad (nie płacicie dodatkowo, wliczony w wejściówkę)
sobota kolacja (płacicie sami za siebie z lokalu Garage)
niedziela obiad (robicie przedpłatę 10 lub 12zł w zależności od wybranego posiłku)
PS. można zrobić przedpłatę dzisiaj i wysłać maila z informacją. nie potrzebuję potwierdzenia z banku.
PPS. wszystko byłoby prostsze gdyby nie było kolacji w Garażu i obiadu w niedzielę, ale za to jest fajniej.
PPPS. jak nie będę miał deklaracji o przedpłatach, to nie zamówię niedzielnych obiadów. bo co zrobię z nadprogramowymi schaboszczakami? lubię dużo i dobrze zjeść ale mam ograniczone możliwości
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Nie miałby ktoś Daemonic Mounta na pożyczenie? Odwdzięczę się.
Salamander Leslau
Terran pisze:Wielka prośba okazuje się że nie będe miał na turniej moich żyrków stąd prośba czy ktoś może mnie poratować 2 żyrobomberami i jednym żyrkiem ewentualnie same żyrki bo mogą być jako substytut odpłace % Pomożecie??
Ludzie pomóżcie chłopu z Kalisza bo niechciałbym, żeby mi dzień przed turniejem powiedział, że jednak nie jedzie i nie będę miał transportu ;/
I może jeszcze ma armię pożyczyć...?kudłaty pisze:Pytanie z gatunku głupich. Nie jedzie ktoś na mastera przez Poznań mając w samochodzie wolne miejsce?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned