![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ja tam moge zagrac ja posłałem, ale idiotycznie wygląda jak BSB ma w bonusie Ironcurse Icon, zamiast foolhardinesa. Najważniejsze zadanie oba itemy spełniają, więc chillShinue pisze:no i po co zapytałeś się na otwartym forum? zaraz flame poleci
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Nie kumam - czy to znaczy, że żeby dostać obiad muszę przedpłacić do dziś? Bo zadeklarowałem, że chcę ale kasę zamierzałem dać w sobotę w formie papierowej...Shinue pisze:- zachęcam niezdecydowanych do niedzielnego obiadu. połowa uczestników już go wykupiła. przedpłat i deklaracji można dokonywać do północy w środę. w dniu turnieju niestety nie będzie już tej możliwości.
Też preferuję w tej formie.mlepkows pisze:Nie kumam - czy to znaczy, że żeby dostać obiad muszę przedpłacić do dziś? Bo zadeklarowałem, że chcę ale kasę zamierzałem dać w sobotę w formie papierowej...Shinue pisze:- zachęcam niezdecydowanych do niedzielnego obiadu. połowa uczestników już go wykupiła. przedpłat i deklaracji można dokonywać do północy w środę. w dniu turnieju niestety nie będzie już tej możliwości.
Maciek
ale nie ma takiej formycluzoe pisze:Też preferuję w tej formie.mlepkows pisze:Nie kumam - czy to znaczy, że żeby dostać obiad muszę przedpłacić do dziś? Bo zadeklarowałem, że chcę ale kasę zamierzałem dać w sobotę w formie papierowej...Shinue pisze:- zachęcam niezdecydowanych do niedzielnego obiadu. połowa uczestników już go wykupiła. przedpłat i deklaracji można dokonywać do północy w środę. w dniu turnieju niestety nie będzie już tej możliwości.
Maciek
jednak rok spędzony w Białymstoku nie poszedł na marne - myślę dokładnie tak samoKarli pisze:To oznacza, że organizator woli mieć listę przedpłaconych obiadów do zamówienia aby nie było sytuacji, że z 70 osób przyjedzie 60 i będzie musiał płacić z własnej kieszeni za zamówione wcześniej obiady. Proste.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Terran pisze:Wielka prośba okazuje się że nie będe miał na turniej moich żyrków stąd prośba czy ktoś może mnie poratować 2 żyrobomberami i jednym żyrkiem ewentualnie same żyrki bo mogą być jako substytut odpłace % Pomożecie??
I może jeszcze ma armię pożyczyć...?kudłaty pisze:Pytanie z gatunku głupich. Nie jedzie ktoś na mastera przez Poznań mając w samochodzie wolne miejsce?