Nie damy spokoju, bo rękę podniesioną na PO...Tomash pisze:Ech, nie damy spokoju, bo jak Kaczory musiały się po centrum przejechać, to coś nie marudziłaś.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
W kontekście "bajzlu"?Szaman pisze:zwlaszcza Games Workshop
Nareszcie się rozumiemySkavenblight pisze: bo ja w Niezwykłych [ani nigdzie] nie chcę o polityce dyskutować![]()
A co ma Hak nie czytać... Tobie się co najwyżej mogę przyśnić, miej chociaż tyle z życiaSiasek pisze: skaven- (hak nie czytaj) snilas sie mito znaczy nei byl jakis sen erotyczny ani nic takiego, ale sie wczoraj troche podchmielilem dosc mocno i mi sie snilas ;] to znaczy snilo mi sie ze jechalismy jakas wieksza grupa gdzies tam i tez tam bylas ;]
Skavenblight pisze:To tłumaczy, czemu kiedyś śniliście mi się z Szamanem i szafą jako trójka Power Rangers
no ha ha ha ;] te 4 lata roznicy.. heh... to zaraz! to ty zmarszczki juz bedziesz miec za chwile! ;]Skavenblight pisze:Dla Ciebie to było wczoraj, dla mnie już dawnoSiasek pisze:jak mozna nie pameitac power rangers? przecierz to kultowa bajka. i te potwory... heh... cudowne lata dziecinstwa. ale neistety moja zla matka mowila ze oni sa glupi i nigdy nei pozwalalla mi ich ogladac ;/