Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Ypsilanti
Mudżahedin

Post autor: Ypsilanti »

Tomash pisze:Ech, nie damy spokoju, bo jak Kaczory musiały się po centrum przejechać, to coś nie marudziłaś.
Nie damy spokoju, bo rękę podniesioną na PO... :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Szaman pisze:zwlaszcza Games Workshop :twisted:
W kontekście "bajzlu"? :mrgreen:

Wiecie co, znów Wam brakuje chyba okresowego tematu o polityce. No wiecie - było kilka takich w PiM, szybko zamykane jak nadchodził flejm :) Załóżcie sobie taki i po problemie, bo ja w Niezwykłych [ani nigdzie] nie chcę o polityce dyskutować :)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Skavenblight pisze: bo ja w Niezwykłych [ani nigdzie] nie chcę o polityce dyskutować :)
Nareszcie się rozumiemy :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

kafiiiiiir!

skaven- (hak nie czytaj) snilas sie mi :D to znaczy nei byl jakis sen erotyczny ani nic takiego, ale sie wczoraj troche podchmielilem dosc mocno i mi sie snilas ;] to znaczy snilo mi sie ze jechalismy jakas wieksza grupa gdzies tam i tez tam bylas ;]

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Siasek pisze: skaven- (hak nie czytaj) snilas sie mi :D to znaczy nei byl jakis sen erotyczny ani nic takiego, ale sie wczoraj troche podchmielilem dosc mocno i mi sie snilas ;] to znaczy snilo mi sie ze jechalismy jakas wieksza grupa gdzies tam i tez tam bylas ;]
A co ma Hak nie czytać... Tobie się co najwyżej mogę przyśnić, miej chociaż tyle z życia :P

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

ok, ok ;] niechaj i tak bedzie ;] na wiecej nei licze :P

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Ja też, jak napiję albo zjem coś ciężkiego przed snem, miewam koszmary.
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomash pisze:Ja też, jak napiję albo zjem coś ciężkiego przed snem, miewam koszmary.
To tłumaczy, czemu kiedyś śniliście mi się z Szamanem i szafą jako trójka Power Rangers :mrgreen:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Skavenblight pisze:To tłumaczy, czemu kiedyś śniliście mi się z Szamanem i szafą jako trójka Power Rangers :mrgreen:
:shock2: :shock2: :shock2: :shock2: :shock2:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomash pisze:
Skavenblight pisze:To tłumaczy, czemu kiedyś śniliście mi się z Szamanem i szafą jako trójka Power Rangers :mrgreen:
:shock2: :shock2: :shock2: :shock2: :shock2:
Nie martw się, byłeś tym czerwonym ;)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Znaczy, murzynem? :D

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomash pisze:Znaczy, murzynem? :D
Na to wygląda :P
Nie pamiętam już dobrze Power Rangers ale powracają do mnie w snach ;)

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

jak mozna nie pameitac power rangers? przecierz to kultowa bajka. i te potwory... heh... cudowne lata dziecinstwa. ale neistety moja zla matka mowila ze oni sa glupi i nigdy nei pozwalalla mi ich ogladac ;/

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Siasek pisze:jak mozna nie pameitac power rangers? przecierz to kultowa bajka. i te potwory... heh... cudowne lata dziecinstwa. ale neistety moja zla matka mowila ze oni sa glupi i nigdy nei pozwalalla mi ich ogladac ;/
Dla Ciebie to było wczoraj, dla mnie już dawno ;)

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

@Siasek E to masz dobrą matkę :P Na taki syf to szkoda cza marnować :P Najlepszy to Był "Bolek I Lolek" albo "Reksio" :P A z zagranicznych to "Tom i Jerry" :P

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Skavenblight pisze:
Siasek pisze:jak mozna nie pameitac power rangers? przecierz to kultowa bajka. i te potwory... heh... cudowne lata dziecinstwa. ale neistety moja zla matka mowila ze oni sa glupi i nigdy nei pozwalalla mi ich ogladac ;/
Dla Ciebie to było wczoraj, dla mnie już dawno ;)
no ha ha ha ;] te 4 lata roznicy.. heh... to zaraz! to ty zmarszczki juz bedziesz miec za chwile! ;]

Sykstus- tom i jerry to zawsze byli "w pyte" ;)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

No ba że zmarszczki... mało tego, za chwilę menopauza, a ja z dzieci póki co tylko Maxa mam ;)

Bolek i Lolek byli nudni. Reksio też. Najlepszy był Pomysłowy Dobromir!

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

a byl jeszcze taki wilk co to zajaca ganial- ale to jakas ruska byla bajka. a co sie z maxem dzieje bo jakos cicho tu... i malo zabawek z lidla jakos nurglowe eksponaty... to twoje dziecko to ono zyje jeszcze?

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

No właśnie zastanawiamy się z wujkiem Robem [Zombie] co tam u niego :?

Awatar użytkownika
Crom
Chuck Norris

Post autor: Crom »

Tomash pisze:Znaczy, murzynem? :D
niebieski był murzynem!

Zablokowany