[MASTER] KUJAWIAK 2015, Włocławek (21-22 lutego)
Re: [MASTER] KUJAWIAK 2015, Włocławek (21-22 lutego)
Świetny turniej naprawdę dobrze się bawiłem, pragnę jednak przeprosić osobę, której zginęła pognieciona paczka chesterfieldów lightów bo myślałem że to moje i podniosłem z ziemi (leżały obok 3 stołu, a wcześniej tam grałem więc myślałem że mi wypadły) a później okazało się że moja paczka jest w kurtce. Oddam przy następnej okazji, była końcówka więc luzik Dymitr dzięki za pożyczenie dyskowca!
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Tez dziękuję za wspanialy turniej.ubawilem sie wmilej bezstresowej atmosferze przy okazji podnioslem swego skila.dzieki dimitrowi za rasowy wpiernicz.organizatorzy tez sie spisali na medal.shinue mam nadzieje ze wrocisz do batlla i kiedys ze sobą zagramy. Pozdrawiam. P.s jedzenie bylo mega.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Już zaczynam żałować.Rince pisze:Ale zesmy sie srogo zbombardowali z Garazu Pozdrawiam ekipe alkusow! Ci ktorych nie bylo na Wloclawskim masterze maja czego zalowac!!! Super weekend! Piony w gorze dla: Lajkonika, Dymitra, Gasiora, Tutajca, Riplaya, Mlodego, Karliego i reszty wytrwalych melanzownikow, a zwlaszcza dla mistrzow imprezy, czyli Kalafiora i Matiego
Jest czego.Smiechu pisze:Już zaczynam żałować.Rince pisze:Ale zesmy sie srogo zbombardowali z Garazu Pozdrawiam ekipe alkusow! Ci ktorych nie bylo na Wloclawskim masterze maja czego zalowac!!! Super weekend! Piony w gorze dla: Lajkonika, Dymitra, Gasiora, Tutajca, Riplaya, Mlodego, Karliego i reszty wytrwalych melanzownikow, a zwlaszcza dla mistrzow imprezy, czyli Kalafiora i Matiego
Dzieki wszystkim za mega melanz
slońcem w 4 ripery ktore zaraz wpadaly w kadreSoCiu pisze:Dajcie rozpy, ciekaw jestem bardzo czym Maryś rozsmarował latający cyrk Cruza .
Wielkie dzieki dla Shinue i jego ekipy za organizacje, super turniej i na stowke za rok bede ! Dla przeciwnikow za ciekawe bitewki. Imprezy w garazu zawsze spoko
Ostatnio zmieniony 23 lut 2015, o 10:38 przez r@fix, łącznie zmieniany 1 raz.
Chetnie poczytalbym jakies raporty do porannej kawy:))
Mega turniej! Super organizacja Kujawiak musi trwać wiecznie
Dziękuję Shinue i spółce za całokształt, nie ma się do czego przyczepić.
Dzięki przeciwnikom za emocjonujące bitwy, szkoda tylko że bitwa z Krzychosem rozstrzygnęła się jednym pechozolem/fartem w 1 turze.
Pozdrawiam wszystkich
Dziękuję Shinue i spółce za całokształt, nie ma się do czego przyczepić.
Dzięki przeciwnikom za emocjonujące bitwy, szkoda tylko że bitwa z Krzychosem rozstrzygnęła się jednym pechozolem/fartem w 1 turze.
Pozdrawiam wszystkich
Nie no, ładnie Andrzej, teraz jeszcze tylko sprawdzić rozpiske, ostrożnie napisać raport i master wygrany;-)
Co do imprezy - świetnie to spointowal Barbara.
Gratulacje dla orgow, kolejny świetny master!
Dzięki za fajne bitwy, żal tylko że kolejny master dopiero za 2 miesiące. ..
co do średnich - średnio to ja i Messi średnio gramy w piłkę;-)
Co do imprezy - świetnie to spointowal Barbara.
Gratulacje dla orgow, kolejny świetny master!
Dzięki za fajne bitwy, żal tylko że kolejny master dopiero za 2 miesiące. ..
co do średnich - średnio to ja i Messi średnio gramy w piłkę;-)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
To było duże słońce po wszystkich riperach. Wciągnęło 6 z 13. Resztę dobiła wybuchająca skrzynka. Stasia terkowy kowboj nadział się na taki dick in the boxrafixator pisze:slońcem w 4 ripery ktore zaraz wpadaly w kadreSoCiu pisze:Dajcie rozpy, ciekaw jestem bardzo czym Maryś rozsmarował latający cyrk Cruza .
Wielkie dzieki dla Shinue i jego ekipy za organizacje, super turniej i na stowke za rok bede ! Dla przeciwnikow za ciekawe bitewki. Imprezy w garazu zawsze spoko
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
starrry - to było jak w dawnych czasachSmiechu pisze:Już zaczynam żałować.Rince pisze:Ale zesmy sie srogo zbombardowali z Garazu Pozdrawiam ekipe alkusow! Ci ktorych nie bylo na Wloclawskim masterze maja czego zalowac!!! Super weekend! Piony w gorze dla: Lajkonika, Dymitra, Gasiora, Tutajca, Riplaya, Mlodego, Karliego i reszty wytrwalych melanzownikow, a zwlaszcza dla mistrzow imprezy, czyli Kalafiora i Matiego
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Wszystkim dziekuje za super bitwy i super atmosfere. zero spiny i zero ciśnienia.
Wielkie przeprosiny dla Furiona za akcje z szarżą (którą po gentelmeńsku Furion wpuścił, super gość!)
Oraz nie mniejsze przeprosiny dla Gremlina za akcje z RiP czarem (gdzie pozwolil mi rozproszyc czar, po fazie magic, super gość!)
podziękowania dla organizatorów za włożoną prace, której widać było efekty. mam nadzieje ze mastery będą tam częściej! 3 razy w roku!! o! ktoś musiał powiedzieć ;]
Wielkie przeprosiny dla Furiona za akcje z szarżą (którą po gentelmeńsku Furion wpuścił, super gość!)
Oraz nie mniejsze przeprosiny dla Gremlina za akcje z RiP czarem (gdzie pozwolil mi rozproszyc czar, po fazie magic, super gość!)
podziękowania dla organizatorów za włożoną prace, której widać było efekty. mam nadzieje ze mastery będą tam częściej! 3 razy w roku!! o! ktoś musiał powiedzieć ;]
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
Najważniejsze były te 4 rippery, gdzie zeszły 3 ( Inicjatywa 4), które myślę, że spokojnie przeorałyby unit z całą kadrą (bo wtedy bym też terkoherosa wbił od boku a nie w cascet. No i jeszcze dosyć ważnym czynnikiem był wybuch slanna generała/bsb w drugiej turze Niestety 5-15. Na szczęscie we wszystkich innych bitwach zrobiłem duży wynik.Marys pisze:To było duże słońce po wszystkich riperach. Wciągnęło 6 z 13. Resztę dobiła wybuchająca skrzynka. Stasia terkowy kowboj nadział się na taki dick in the boxrafixator pisze:slońcem w 4 ripery ktore zaraz wpadaly w kadreSoCiu pisze:Dajcie rozpy, ciekaw jestem bardzo czym Maryś rozsmarował latający cyrk Cruza .
Pozdro
Laik pisze:Nie no, ładnie Andrzej, teraz jeszcze tylko sprawdzić rozpiske, ostrożnie napisać raport i master wygrany;-)
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Zabierzcie Orkom jeszcze ze 200 pkt. i dajcie Bretce to będzie czadowo. Dobrze że są lepsze gry.ślivek pisze:Niestety z wyników ostatecznych a nie z samych gier ale tak z ciekawości średnia ilość punktów z turnieju:
WE 75,6 (5)
LIZ 73,75 (4)
BOC 73 (1)
TK 70,5 (2)
HE 69,28571429 (7)
VC 67,4 (5)
OK 64,66666667 (6)
SK 63,4 (5)
WOC 62,5 (8)
EMP 62,14285714 (7)
BRE 60,5 (4)
CHD 54 (1)