[MASTER] KUJAWIAK 2015, Włocławek (21-22 lutego)

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
d00mdiver
Wałkarz

Re: [MASTER] KUJAWIAK 2015, Włocławek (21-22 lutego)

Post autor: d00mdiver »

Świetny turniej naprawdę dobrze się bawiłem, pragnę jednak przeprosić osobę, której zginęła pognieciona paczka chesterfieldów lightów bo myślałem że to moje i podniosłem z ziemi (leżały obok 3 stołu, a wcześniej tam grałem więc myślałem że mi wypadły) a później okazało się że moja paczka jest w kurtce. Oddam przy następnej okazji, była końcówka więc luzik :) Dymitr dzięki za pożyczenie dyskowca!

Awatar użytkownika
lwieserce85
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: lwieserce85 »

Tez dziękuję za wspanialy turniej.ubawilem sie wmilej bezstresowej atmosferze przy okazji podnioslem swego skila.dzieki dimitrowi za rasowy wpiernicz.organizatorzy tez sie spisali na medal.shinue mam nadzieje ze wrocisz do batlla i kiedys ze sobą zagramy. Pozdrawiam. P.s jedzenie bylo mega.
Obrazek

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki

Awatar użytkownika
SoCiu
Wodzirej

Post autor: SoCiu »

Dajcie rozpy, ciekaw jestem bardzo czym Maryś rozsmarował latający cyrk Cruza :mrgreen: .

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Rince pisze:Ale zesmy sie srogo zbombardowali z Garazu :D Pozdrawiam ekipe alkusow! Ci ktorych nie bylo na Wloclawskim masterze maja czego zalowac!!! Super weekend! Piony w gorze dla: Lajkonika, Dymitra, Gasiora, Tutajca, Riplaya, Mlodego, Karliego i reszty wytrwalych melanzownikow, a zwlaszcza dla mistrzow imprezy, czyli Kalafiora i Matiego :)
Już zaczynam żałować.

Awatar użytkownika
Zielony
Kretozord

Post autor: Zielony »

Smiechu pisze:
Rince pisze:Ale zesmy sie srogo zbombardowali z Garazu :D Pozdrawiam ekipe alkusow! Ci ktorych nie bylo na Wloclawskim masterze maja czego zalowac!!! Super weekend! Piony w gorze dla: Lajkonika, Dymitra, Gasiora, Tutajca, Riplaya, Mlodego, Karliego i reszty wytrwalych melanzownikow, a zwlaszcza dla mistrzow imprezy, czyli Kalafiora i Matiego :)
Już zaczynam żałować.
Jest czego.
Dzieki wszystkim za mega melanz :)
Obrazek

Awatar użytkownika
r@fix
Masakrator

Post autor: r@fix »

SoCiu pisze:Dajcie rozpy, ciekaw jestem bardzo czym Maryś rozsmarował latający cyrk Cruza :mrgreen: .
slońcem w 4 ripery ktore zaraz wpadaly w kadre 8)

Wielkie dzieki dla Shinue i jego ekipy za organizacje, super turniej i na stowke za rok bede ! Dla przeciwnikow za ciekawe bitewki. Imprezy w garazu zawsze spoko :-)
Ostatnio zmieniony 23 lut 2015, o 10:38 przez r@fix, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Galharen »

Chetnie poczytalbym jakies raporty do porannej kawy:))
Zapraszam do obejrzenia mojej galerii:

Galharen's painting blog

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Mega turniej! Super organizacja =D> Kujawiak musi trwać wiecznie :!:

Dziękuję Shinue i spółce za całokształt, nie ma się do czego przyczepić.
Dzięki przeciwnikom za emocjonujące bitwy, szkoda tylko że bitwa z Krzychosem rozstrzygnęła się jednym pechozolem/fartem w 1 turze.

Pozdrawiam wszystkich :)

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Nie no, ładnie Andrzej, teraz jeszcze tylko sprawdzić rozpiske, ostrożnie napisać raport i master wygrany;-)

Co do imprezy - świetnie to spointowal Barbara.

Gratulacje dla orgow, kolejny świetny master!

Dzięki za fajne bitwy, żal tylko że kolejny master dopiero za 2 miesiące. ..

co do średnich - średnio to ja i Messi średnio gramy w piłkę;-)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

rafixator pisze:
SoCiu pisze:Dajcie rozpy, ciekaw jestem bardzo czym Maryś rozsmarował latający cyrk Cruza :mrgreen: .

Wielkie dzieki dla Shinue i jego ekipy za organizacje, super turniej i na stowke za rok bede ! Dla przeciwnikow za ciekawe bitewki. Imprezy w garazu zawsze spoko :-)
To było duże słońce po wszystkich riperach. Wciągnęło 6 z 13. Resztę dobiła wybuchająca skrzynka. Stasia terkowy kowboj nadział się na taki dick in the box :D
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Smiechu pisze:
Już zaczynam żałować.
starrry - to było jak w dawnych czasach :)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

Wszystkim dziekuje za super bitwy i super atmosfere. zero spiny i zero ciśnienia.
Wielkie przeprosiny dla Furiona za akcje z szarżą (którą po gentelmeńsku Furion wpuścił, super gość!)
Oraz nie mniejsze przeprosiny dla Gremlina za akcje z RiP czarem (gdzie pozwolil mi rozproszyc czar, po fazie magic, super gość!)

podziękowania dla organizatorów za włożoną prace, której widać było efekty. mam nadzieje ze mastery będą tam częściej! 3 razy w roku!! o! ktoś musiał powiedzieć ;]
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

Brawo Andrzej, zawsze wiedziałem, że to tylko kwestia czasu aż wygrasz mastera =D>
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Marys pisze:
rafixator pisze:

To było duże słońce po wszystkich riperach. Wciągnęło 6 z 13. Resztę dobiła wybuchająca skrzynka. Stasia terkowy kowboj nadział się na taki dick in the box :D
Najważniejsze były te 4 rippery, gdzie zeszły 3 ( Inicjatywa 4), które myślę, że spokojnie przeorałyby unit z całą kadrą :P (bo wtedy bym też terkoherosa wbił od boku a nie w cascet. No i jeszcze dosyć ważnym czynnikiem był wybuch slanna generała/bsb w drugiej turze ;) Niestety 5-15. Na szczęscie we wszystkich innych bitwach zrobiłem duży wynik.

Pozdro

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

Laik pisze:Nie no, ładnie Andrzej, teraz jeszcze tylko sprawdzić rozpiske, ostrożnie napisać raport i master wygrany;-)
Obrazek
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Dymitr pisze: starrry - to było jak w dawnych czasach :)
Bez przesady. Ot, kilku starych koni sie nawaliło.

Ps. Nie proś mnie o opisanie co rozumiem "przez "dawne czasy". Niech te rzeczy pozostaną w mrokach zapomnienia. ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

ślivek pisze:Niestety z wyników ostatecznych a nie z samych gier ale tak z ciekawości średnia ilość punktów z turnieju:

WE 75,6 (5)
LIZ 73,75 (4)
BOC 73 (1)
TK 70,5 (2)
HE 69,28571429 (7)
VC 67,4 (5)
OK 64,66666667 (6)
SK 63,4 (5)
WOC 62,5 (8)
EMP 62,14285714 (7)
BRE 60,5 (4)
CHD 54 (1)
DOC 52 (5)
DE 51,57142857 (7)
DF 48,25 (4)
OG 46,6 (5)
Zabierzcie Orkom jeszcze ze 200 pkt. i dajcie Bretce to będzie czadowo. Dobrze że są lepsze gry. :twisted:
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Urban
Falubaz

Post autor: Urban »

Najprawdopodobniej w Garażu wcięło mi skórzane czarne rękawiczki, ktokolwiek widział ktokolwiek wie?

Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

Post autor: oczko »

poszły do warpa :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Poprawilibyscie wyniki, bo jest chyba spory burdel :D
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

ODPOWIEDZ