Na turnieje nie jeździsz to kto ma wyniki robić?Grolshek pisze: Zabierzcie Orkom jeszcze ze 200 pkt. i dajcie Bretce to będzie czadowo. Dobrze że są lepsze gry.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Na turnieje nie jeździsz to kto ma wyniki robić?Grolshek pisze: Zabierzcie Orkom jeszcze ze 200 pkt. i dajcie Bretce to będzie czadowo. Dobrze że są lepsze gry.
Jeżdżę. Wielką Niezwyciężoną Armią Czerwoną.Lazur pisze:Na turnieje nie jeździsz to kto ma wyniki robić?Grolshek pisze: Zabierzcie Orkom jeszcze ze 200 pkt. i dajcie Bretce to będzie czadowo. Dobrze że są lepsze gry.
Urban pisze:Najprawdopodobniej w Garażu wcięło mi skórzane czarne rękawiczki, ktokolwiek widział ktokolwiek wie?
Dymitr, gdybym wtedy je znalazł to bym przynajmniej miał w czym jeść burgera łapamiDymitr pisze:zapytaj Kaliego, on mógł je widzieć kiedy skupiał się na podłodzeoczko pisze:poszły do warpa
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
moich magów roznosiła energia - zaczynałem z 8 levelami na stole a kończyłem z 1, rzuciłem 5 czarów - epicKhanrad pisze:Super master:) Dawno tak dobrze się nie bawiłem.
Dzięki jeszcze raz tym z którymi grałem, bardzo przyjemne bitwy. W tym ostatnia z Laikiem, gdzie w każdej turze magii miał ifki:)
I oczywiście dziękuję organizatorom, super robota. Warto było wyrwać się na weekend do Włocławka:)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
To co się przejmujesz że Zielonych biją?Grolshek pisze:Jeżdżę. Wielką Niezwyciężoną Armią Czerwoną.Lazur pisze:Na turnieje nie jeździsz to kto ma wyniki robić?Grolshek pisze: Zabierzcie Orkom jeszcze ze 200 pkt. i dajcie Bretce to będzie czadowo. Dobrze że są lepsze gry.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Nawet nie wiesz jak smutno, że nie mogłem przyjechać dopisać kilku ludziówswieta_barbara pisze:Turniej był tak epicki, że żadne słowa tego nie opiszą.
Trzeba było przyjechać i przekonać się samemu.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
NIe przesadzaj z tymi pestkami. Shadzi sa w specach, fajne na ogry, nie przecze, ale spojrz z persketywy innych armii. Corowi kuszole, ktorzy zawsze beda musieli sie ruszyc nie robia na nikim wrazenia strzelajac bazowo na 6+, a przy jakimkolwiek innymi modyfikatorze sa totalnie bezuzyteczni. Moge zabrac 28 pestek i 4 bolce. Jak chce wiecej to place choice'a, a to "wiecej" tak naprawde wchodzi w parade innym zabawkom. Ogry cierpia, bo meta zrobila sie znacznie szybsza, a ogry nadal sa wolne, jak wartburg po tunningu. Czasem, po prostu stoisz i nie bardzo jestes w stanie przewazyc bitwe na swoja strone w fazie ruchu, a glownie w tejze bitwy sie rozstrzygaja.Maciek P. pisze: Mój komentarz do draftu Ogrów: armia jest stabilna i da się grać. Przy odrobinie szczęścia byłbym dużo wyżej – wystarczyło dobić Steam TankaAle umówmy się – w innych armiach poodblokowywano tyle fantastycznych rzeczy – smoki (DE, HE), herosi (WOCH), spec herosi (dużo armii), mega pestkowe strzelanie (DE, WE), duże słońce (Khemrii), nowe oddziały (VC, Khemrii, DoCh) że w porównaniu z przeciwnikami nie mamy żadnej wunderwaffe. Build na 2 IB karci niektóre armie, ale jest trochę za bardzo skompowany, żeby mogło się dopchać do topu (bez dużego maga).