Warsztat Kacpra - Unlimited Colours[24.02.15]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Re: Warsztat Kacpra - Unlimited Colours[22.02.15]
Aż nie wiem co napisać. Stężenie zajebistości jest over 9.000 (!!!).
No Epicko epicko. tyle zlecen na taki poziomie niezle !
To są prace z ostatnich kilku miesięcy (i to nie wszystkie). Nie mam pojęcia dokładnie ile godzin na to poświęciłem. Maluje co najmniej 8h dziennie 5 dni w tygodniu.gervaz pisze:Wspaniałe zdjęcia, wspaniałe prace... Prawdę mówiąc - opadła mi kopara, odczuwam głęboki podziw.
Ile czasu zajęło CI pomalowanie tego wszystkiego, co widać w ostatnim poście ze zdjęciami? W godzinach?
A to moja najnowsza figureczka:
nagash na wypasie i to mega wypasie. Jednak zauwarzylem Kasper ze zostawiles linie laczenia na jednym z duchow. tylna czesc z tym dymem zaraz nad kolumna. Calośc naprawde super wypada !
świetna kolorystyka, czerwony to zestaw andrea, czy jakiś zlepek farb różnych producentów?
O kurcze - zupełnie jak praca! Gdybym tyle malował, to boję się, że przestałoby mi to dawać fun. Z drugiej strony - zdjęcia w połączeniu z tą informacją potwierdzają zasadę 10 000 godzin potrzebnych do osiągnięcią mistrzostwa.kacper_ pisze:
To są prace z ostatnich kilku miesięcy (i to nie wszystkie). Nie mam pojęcia dokładnie ile godzin na to poświęciłem. Maluje co najmniej 8h dziennie 5 dni w tygodniu.
Nagash mistrzowski i nigdy chyba nie będę tak dobrze malował jak ty. Ale nie podoba mi się podstawka i ruiny, jest za czysta zbyt spokojna.
Wygląda jak współczesne stanowisko archeologiczne po konserwacji, czysto ładnie, odkurzone płyty.
Zarzut dot. tylko i wyłącznie koncepcji nie zaś techniki która mi urywa głowę
Wygląda jak współczesne stanowisko archeologiczne po konserwacji, czysto ładnie, odkurzone płyty.
Zarzut dot. tylko i wyłącznie koncepcji nie zaś techniki która mi urywa głowę
Tak to jest nasza praca Unlimited Colours to zarejestrowana działalność.gervaz pisze:O kurcze - zupełnie jak praca!
Strzelam że będzie to 96.09.Z Pozostała działalność usługowa, gdzie indziej niesklasyfikowana. Co prawda podklasa ta obejmuje takie rzeczy jak działalność astrologiczną i spirytystyczną,Durant pisze:Ciekawe czy jest nr pkd malowanie figurek
działalność biur towarzyskich, biur matrymonialnych, etc, ale stricte na malowanie figurek nie ma
Okoń pisze:Może Teclis ma miecz mały,
za to odbyt wytrzymały.
Black Ork, roczniak, zielono-brązowe umaszczenie, oferta kryciaDurant pisze:ciekawe możliwości ekspansji...astrologiczną i spirytystyczną,
działalność biur towarzyskich, biur matrymonialnych...
Okoń pisze:Może Teclis ma miecz mały,
za to odbyt wytrzymały.