Debiut
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Brązowy na pancerzu jest dobrym punktem wyjścia do złotego NMM
Fajna praca, ale wymaga jeszcze trochę wykończenia.
Fajna praca, ale wymaga jeszcze trochę wykończenia.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Jak na pierwsza figurke to zajebista... Tylko miecz popraw bo taki niemrawy jakis... Ale ogolnie spoko...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- Chaoschild
- Chuck Norris
Dla mnie praca niezbyt dobra, nie oszukujmy sie, oczywiscie jesli spojrzec na to ze to Twoj debiut to nie jest az tak zle (moj byl chyba jednak gorszy )
pzdr
pzdr
- GraveDigger
- Chuck Norris
Serio to jest pierwsze podejscie?! Kurcze dobry jestes cienie na moich pierwszych orkach to byly wielkie czarne kreski:P Bardzo mi sie podoba plaszczyk tego pana, fajnie pomalowany. miecz jest slaby, tarcza w ogole mi sie nie podoba i ta brazowa zbroja tez nie prezetuje sie najlepiej, moglbys ja troche rozjasnic na krawedziach, twarz tez wydaje mi sie nie calkiem skonczona. Ale ogolnie to bardzo czysto zrobiote. Jak na pierwszy raz to bardzo przyzwoicie
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
- GraveDigger
- Chuck Norris
Nikt ci nie kaze od razu rzucac sie na gleboka wode i bawic sie w NMM nie ma sensu zabierac sie za takie zeczy na samym poczatku. Zrob tak jak radzi Telchar i na pewno figurka od razu lepiej bedzie sie prezentowac
Drobnymi krokami gdy znajdowałem chwilkę wolnego czasu pracowałem nad następną figurką.
Jak wcześniej proszę o komentarze i rady co zrobić by kolejne prace były lepsze.
Starałem się by przejścia na skórze były płynne, ale nie wiem czy przez to cienie nie wyszły za słabe. Metaliki też chyba nie są najwyższych lotów, co zrobić żeby były lepsze?
Jak wcześniej proszę o komentarze i rady co zrobić by kolejne prace były lepsze.
Starałem się by przejścia na skórze były płynne, ale nie wiem czy przez to cienie nie wyszły za słabe. Metaliki też chyba nie są najwyższych lotów, co zrobić żeby były lepsze?
jak na 1 raz to nie jest źle..
ale dbaj o szczgóły, może wiecej przejc przy rozjasnieniach i moze by bylo wyrazniej zastosuj "technike czarnej kreski" by oddzilic od siebei elementy na figurce... (zapraszam do mojej galerii www.arbal.prv.pl)
ale dbaj o szczgóły, może wiecej przejc przy rozjasnieniach i moze by bylo wyrazniej zastosuj "technike czarnej kreski" by oddzilic od siebei elementy na figurce... (zapraszam do mojej galerii www.arbal.prv.pl)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: