Temat filmowy

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Re: Temat filmowy

Post autor: Gokish »

PiotrB pisze:Gdzie mogę obejrzeć "legalnie" ( nie torenty) 3 sezon HoC?
a jak zapłacić cuś chcesz to Canal+ Vod ja tak oglądam :D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Najgorsze są trzy ostatnie odcinki ; /
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Mi jeszcze 5 do końca :3
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Ja mam premium na kinomanie, wychodza grosze na miesiac jak sie wykupi na kilka do przodu, a wszystkie seriale i filmy mega szybko maja.

Awatar użytkownika
Matijjos
Wodzirej

Post autor: Matijjos »

Ja polecam ororo.tv, sporo seriali i co fajniejsze, z napisami angielskimi (a jak umiecie ruski to ruskim tłumaczeniem po najechaniu kursorem na angielskie napisy :D ) Jak ktoś chce podszkolić język to moim zdaniem świetna opcja. Jedyny limit dla niezarejestrowanych (tak jak ja), to 2-3 odcinki dziennie.

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Niewesoło... Najpierw złamał nogę na planie nowych "Gwiezdnych Wojen", a teraz to:

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/ar ... l-facebook
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

Afro pisze:nowy trailer avengersow :)
https://www.youtube.com/watch?v=kQVEC1YGLK4
ciekawie sie zapowiada :D
szkoda, ze nie udalo sie wprowadzic wczesniej pyma do swiata ale obecnosc visiona i rodzenstwa mutantow troche nadrabia :D
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Tylko to nie są mutanci bo Marvel nie ma praw do wykorzystywania mutantów w filmach. :roll:

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Artein pisze:Tylko to nie są mutanci bo Marvel nie ma praw do wykorzystywania mutantów w filmach. :roll:

Wrócą pewnie też do domu :)
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

Ogarnięty nagłą ciekawością ,co teraz ujrzeć można w kolorowej, prawda, telewizji postanowiłem rzucić okiem w ekran, który dziennie gromadzi tylu ludzi na całym globie.
I mym wadliwym oczom ukazuje się wielkie show - dynamiczna muzyka ,gra świateł, dziesiątki kamer, języki ognia! A na środku wielka arena zalana wodą, otoczona tysiącami widzów w radości oczekujących spektaklu!
Trzech (wątpliwie) wspaniale ubranych ludzi za budzącym respekt stołem, którzy myśleć można pełnią funkcję sędziów i żelaznych ekspertów!
Wykrzykujący radośnie różne slogany prezenter, niczym herold zapowiadający widowisko w swym pokracznym języku!
I wnet światła gasną, a mityczny ogień ;zapewne jedynie w tym celu skradziony przez Prometeusza; oświetla wysoką wieżę chwały i potęgi cywilizacji ludzkiej na której natychmiast potem w akompaniamencie (zaprzeczalnie) wytwornej muzyki pojawia się on - bohater owych igrzysk! Tytułowy CELEBRYTA! (Rzecz jasna znany mi tyle co satysfakcja po przebiegnięciu maratonu)
Chwila jego chwały! Każda kamera, które są swojego rodzaju pośrednikami miedzy milionami widzów zwrócona na niego! On kroczy dumnie pozdrawiając tysiące oklaskujących go widzów, którzy w niespotykanej euforii oddają mu hołd!
DEUS EX MACHINA naszych czasów!
I wnet...! Skacze do wody...
wypływa, jakiś koleś go wita, wszyscy się cieszą, publiczność szaleje ,jałmużą o SMS-a
Patrzę... patrzę... i myślę - czy to koniec? I wnet do mnie dociera... tak! To koniec!
Po prostu skaczą do wody! Ot tak! Bez rekinów w basenie! Bez murzyńskiej wioski w tle!
Ci ponoć znani i lubiani (może i tak, może się nie znam) IDIOCI skaczą do wody! Po prostu! Ot tak!
A może większymi idiotami są ci którzy jako eksperci to oceniają?! Albo idioci, w tym przypadku mojego pokroju, którzy tłumnie gromadzą się, by oglądać tę hucpe i jeszcze za tą płacą?!
W konsternacji wyłączyłem telewizor... poczułem się obrażony...
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

W dobie zwyciestw w rankingach programow rozrywkowych "rolnika ktory szuka", nie powinno Cie nic zdziwic;p

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Dzisiejszy wieczór przypomniał mi czemu unikam tego typu programów.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Oglądałeś. Oglądalność wzrosła, dzięki Tobie. Program więcej zarobi, dzięki Tobie. Powstanie takich więcej, dzięki Tobie. Jesteś wrogiem. :|

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Wiem. Już biczowałem się z tego powodu. :|

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Post autor: GrimgorIronhide »

Kordelas pisze:Wiem. Już biczowałem się z tego powodu. :|
A robiłeś to dokładnie w szesnastu seriach, kańczugiem wykutym przez wadowickich mistrzów, unurzanym w wodzie poświęconej w południe przez biskupa szwajcarskiego miasta Altdorf, do tego idealnie w pierwszy piątek miesiąca, w godzinach ściśle od poczęcia do narodzenia Sigmara, pana naszego ? :wink:

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Nie! Zostałem pochłonięty i uzależniony przez kolorową telewizję i idąc z myślą programu udałem się do sanatorium dla starych komunistów na bicze wodne :D

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

@Kordelas, czytałem to kazanie takim głębokim, drżącym głosem (przynajmniej w mojej głowie), bo inaczej chyba się nie dało. :lol2:
Ale serio, skoki do wody są fajną dyscypliną, tylko że ja chcę oglądać to w wersji profesjonalnej, a nie amatorskiej. Czyli zawody na Eurosporcie.

https://www.youtube.com/watch?v=0H57Z4h-rYs
1:18 - ten pancerz wygląda jak:
http://vignette2.wikia.nocookie.net/war ... 1005080626
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Oglądałem serial Black Sails od HBO.
Ogólnie jak złej sławy kapitan Flint zdobywa to złoto, którego szukają w znanej Wyspie Skarbów.

Wszystko fajnie, efekty, brud, krew, widoczki, statki. Czasem nudy, ale przyjemnie się ogląda...

ALE!
spoiler:

kapitan Flint okazuje się być gejem! Najlepsza postać w serialu!

No ja pierdziele... wszędzie... wszędzie...

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Oglądałem Exodus - ja pierdzie - nie prawdopodobny gniot....
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

ODPOWIEDZ