![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Dacie radę wrzucić wyniki? Gdzieś zagubiłem się na ogłoszeniu wyników
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
1. Czołg - e tam. Ile jeżdżę po turniejach to ciągle to widzę i ludzie ustawiają bokiem rydwany, feniksy itp. Nigdzie nie jest to zakazane, a to że Misha tak uważa to inna sprawa. Kiedyś inne zasady były.White Lion pisze:
Dudi - dzięki za bardzo dobrą grę i wspaniałe szachy na stole. Przez twój mały błąd z czołgiem i podwójną na niego szarżę wildów miałem raczej lekkie zwycięstwo w kieszeni.
Ale później jak ci się w czwartej turze pechowo wysadził czarodziej to lekkie zwycięstwo zamieniło się w maskę.
Poprzednio ty mi zrobiłeś 16-4 albo 17-3 więc to był rewanż. Następnym razem ty mnie masakrujesz![]()
Bojek(Bojo) pisze:
2. Wawa...no cóż...zagraliśmy 3 tury, w pierwszej wyglądało że wygram(Gateway w główny kloc i zmordowanie działa) w drugiej wiedziałem że już po mnie(demon wessał się rzucając miasmę z 3 kości)...bywa
Pracujemy nad tym chociaż poza tym, że nie wysłali to też nie wszyscy wysłali w takim formacie jak powinni (html) - musimy to jeszcze jakoś ogarnąc. pewnie jutro coś więcej będzie wiadomo bo niestety "niedziela pracująca" ...White Lion pisze: Na turnieju zostały podane wyniki uwzględniające tylko punkty z bitew, bez hobbystyki i bonusów za rozpiskę.
Nie wiem jak hobbystyka ale nie wszystkie osoby z Topu miały bonusy za przysłanie rozpiski.
Różnice na topie były minimalne. Ten brak +3 punktów za rozpiskę mógł coś zmienić.
Możecie podać pełne wyniki ?
no gdyby Wawa chciał to by zrobił 20:0...a tak dzięki temu ocaliłem 3pkt... Tomku! czasem opłaca się grać szybciejCzopek pisze:Bojek(Bojo) pisze:
2. Wawa...no cóż...zagraliśmy 3 tury, w pierwszej wyglądało że wygram(Gateway w główny kloc i zmordowanie działa) w drugiej wiedziałem że już po mnie(demon wessał się rzucając miasmę z 3 kości)...bywa
Jestem ciekaw więc czemu zagraliście 3 tury skoro tyle się od razu wyjaśniło
Piotr - ja zgadzam się, że to gięty oddział. Jednak kto jak kto - Ty nie masz prawa narzekać! 3 magiczne lasy, które układasz pod nosem przeciwnika, wildzi, którzy jak mi uprzejmie wyliczyłeś wywalili by mi 50 ataków z przerzutami i siłą 5, a nade wszystko magiczny biegający klocek poruszający się po 20 cali z 2 jak skromnie przyznałeś nieśmiertelnymi magami.. No tak. Gdyby nie 3 fiendów, których chowałem jak mogłem za obstaclem bo wystrzelałbyś je jak kurczaki na podwórku (35" vs 24" nie pozostawia złudzeń kto lepiej strzela) to w 4 rundzie już by mnie nie było. Tak ten klocek jest gięty ale tylko dzięki niemu udało mi się przetrwać do 4 rundy.Qba - dzięki za pokazanie nowego oddziału szczurów. Muszę przyznać że w historii battla którą pamiętam jeszcze tak zje@#nego oddziału nie widziałem. Po prostu kosmos co to robi na stole.
Zasadniczo nie ma oddziału który miał by szansę to przetrwać zwłaszcza że to jeszcze ma quick to fire więc nawet zaszarżować się nie da bo zrobi S&S.
Po prostu genialny oddział. Wystaw takie dwa i możesz totalnie olać przeciwnika
Tak czy siak pomęczyliśmy się 4 tury strzelając do siebie. Gra jak zwykle na wysokim profesjonalnym poziomie i jak zwykle mniej więcej remis.
W ostatniej turze dzięki mojej niezdanej Ld 3x z rzędu na uciekających Glade Ridersach oraz dzięki niedojściu szarży Wildów do klocka z dwoma seerami na 17 cali wygrałeś o 179pkt.
Zaznaczę tylko że na Euro to byłby remis