Zaraz zamieszczę moją rozpiskę na forum, pimpulki

Ale jest sytuacja, że gość ma 3 runy na jednym przedmiocie i czy ja kasuję mu tylko jedną, wybraną runę, czy wszystkie w obrębie jednego przedmiotu.Skaven pisze:2.A co do krasi to jeżeli runa na jakąś broń jest opłacana z 50 pkt na magiczne przedmioty to jak najbardziej mozna ją zbanować, broń ta wtedy ma zasady zwykłe, analogicznie jak ze sztandarem
Spokojna Twoja mała rozczochrana Skavenku, póki co masz 0:1 vs moje krasie (co prawda jeszcze na VC ale liczą się umiejętności a nie rozpa)Skaven pisze:A i Bochnia team, mam nadzieję że mnie nie zawiedziecie tym razem i ułożycie pode mnie zarówno rozpy jak i plan jak ze mną wygrać![]()
Czy skoro mam już dopisany ID i jestem (o dziwoSkaven pisze: Zapisz się tylko jeszcze na stronkę adeona po twoje ID i będzie gitara.
dokładnie.Mlody_Rusinek pisze:Czy skoro mam już dopisany ID i jestem (o dziwoSkaven pisze: Zapisz się tylko jeszcze na stronkę adeona po twoje ID i będzie gitara.) na tej stronie to znaczy że nie musze się rejestrować?
chyba ciezka glowaSkaven pisze:, jezeli ktoś myśli że jest w stanie podołać ciężkiemu życiu legionisty