Cześć, zamówiłem u tej firmy w październiku figurki za około 200zł. Miałem je dostać po miesiącu. Nie dostałem, zamiast tego po moim upomnieniu przyszedł meil przepraszający, a powodem braku przesyłki była zbyt duża liczba klientów;? W styczniu napisałem po raz kolejny i poprosiłem o zwrot mojej kasy. Tym razem żadnej odp. Napisałem jeszcze raz ale też nic.
Czy ktoś miał już takie dośw. z tą firmą i czy da radę jakoś odzyskać pieniądze? Na meile nie odpowiadają...
pzdr
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
A co zamówiłeś ?
Oni mają dziadowskie czasy dostaw, na Iron shields czekałem ze 2 miesiące.
Teraz mają dużo roboty z przygotowaniem wysyłki Hammererów, też poślizg mega, taka firma, nie mają na stanie modeli tylko zbierają zamówienia a potem zlecają odlewy.
Oni mają dziadowskie czasy dostaw, na Iron shields czekałem ze 2 miesiące.
Teraz mają dużo roboty z przygotowaniem wysyłki Hammererów, też poślizg mega, taka firma, nie mają na stanie modeli tylko zbierają zamówienia a potem zlecają odlewy.
lol - a ja myślałem że jestem nerwowy - ja po miesiącu otworzyłem im sprawę na Paypalu - dostali ostrzeżenie a ja zwrot kasy Długo tak nie podziałają ....radzę ich produkty nie kupować u nich... jest kliku angielskich sprzedawców co sprzedają ich rzeczy i mają je w magazynie - polecam 3 trolle np...
Ja czekałem na wojowników 3 miesiące po czasie, w końcu jednak przysłali. Są tragiczni z terminowością
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Dobra, ale jak ich przypilnowac? Zapłaciłem przelewem. Zgłoszenie na policję pewnie nic nie da bo są z zagranicy. Mogę poczekać, ale teraz już nawet na meile nie odpowiadają. ;(
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.