Pare noobowskich pytań v2
Moderator: Afro
Re: Pare noobowskich pytań v2
Czyli z tego co rozumiem mamy możliwość wziąć 2xblaster + mag 4 lvl?
Czy to żer, czy to wróg.
Żelazobrzuchy dadzą radę.
Najpierw pobijemy,
A potem to zjemy.
Żelazobrzuchy dadzą radę.
Najpierw pobijemy,
A potem to zjemy.
Popatrz w dziale "sprzedam", tam ktoś sprzedaje polski AB. Ale na Twoim miejscu bym się wstrzymał z jakimkolwiek zakupem
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
Połączą armię i co? Wydadzą nagle 6 nowych codexów? Szczerze wątpię, raczej trzeba będzie mieć po trzy codexy do armii. O ile w ogóle do tego połączenia dojdzie, bo to plotki jak na razie. A przez pół roku grać bez codexu to ciężka przeprawa dla nowego gracza.
- IronWithin
- "Nie jestem powergamerem"
Firebelly przydatny/uyteczny? Daje radę? W jakim celu go uzywac?
"From iron cometh strength! From strength cometh will! From will cometh faith! From faith cometh honour! From honour cometh iron!"
Jest fajny na małe punkty, ogarnia śmieci, zionięcie potrafi dużo dać. Ale jak kolega wyżej zauważył, na turniejach mało kiedy się go widuje, bo jest wypierany przez SM z Heaven/Beast. Może gdyby mógł mieć 4 lvl to było by inaczej...
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
- IronWithin
A SM z Heaven nie będzie lepiej śmieci ogarniał?
"From iron cometh strength! From strength cometh will! From will cometh faith! From faith cometh honour! From honour cometh iron!"
Głównie chodzi o to, że biorąc Heaven bierzesz głównie kometę, klątwy i jakiś pocisk. Fire to głównie czary ofensywne, możesz mieć nawet dwa fireballe (jeden z przedmiotu, drugi z lora), a mieczyk też jest fajny. Ostatnio mając mieczyk szarżowałem na klocek TG ze Slaanem i w jedną turę combatu mój gutstar ich zjadł Ja osobiście lubię Firebelly'ego, ale niestety przegrywa on z konkurencją.
- IronWithin
To ja chyba wolę buffy z beast