Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: Piłka nożna

Post autor: QQrydza »

Obrazek
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

-Qc- pisze:Nie ma nad czym płakać, zobaczymy czy w BPL, z innym sędzią, pójdzie wam tak "gładko"

Lepszą grę graliście jak przegraliście 1-2, niż dzis po tym sprezentowanym zwycięstwie :)
bla, bla, bla - może jeszcze za wiatr coś doliczyć?

ważne jest kto gra dalej.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Herbata
Wałkarz

Post autor: Herbata »

Obrazek
Poszoł jak do ognia :)
Włosy z klaty mu wypaliło od tego tarcia,... oh wait!
"Wielkie problemy współczesności nie rozstrzygną się mowami i uchwałami większości… ale krwią i żelazem." Bismarck

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Laik pisze:
-Qc- pisze:Nie ma nad czym płakać, zobaczymy czy w BPL, z innym sędzią, pójdzie wam tak "gładko"

Lepszą grę graliście jak przegraliście 1-2, niż dzis po tym sprezentowanym zwycięstwie :)
bla, bla, bla - może jeszcze za wiatr coś doliczyć?

ważne jest kto gra dalej.
Wazne jest kto skonczy w top4 :)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Kurde, Herbata - poznałem Cie chyba ostatnio i miałem wrażenie, żeś równy gość. "ManU Boye"? Serio?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Herbata
Wałkarz

Dymitrze nie byłem godnym partnerem dla ciebie w warhammerze, i ubolewam nad tym.
Ale kostki kostkami, a piła piłą. Od afery pizzowej gunnersi zawsze mają prztyki do fanów czerwonej strony manczesteru.
Po 8 latach podczas pięknego meczu wygrali w teatrze marzeń YAY!
persi zdrajca wkulał nam, welbuś zdrajca wkulał wam. A wypominanie komuś sympati klubowych w postaci 'boye chyba nie jest jakimś niesamowitym nietaktem hmm?
ARSENAL :P na majstra za 5 lat może ...
"Wielkie problemy współczesności nie rozstrzygną się mowami i uchwałami większości… ale krwią i żelazem." Bismarck

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Herbata pisze:A wypominanie komuś sympati klubowych w postaci 'boye chyba nie jest jakimś niesamowitym nietaktem hmm?
Nietaktem jest pisanie "ManU".
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
Herbata
Wałkarz

Ouch! Doczytałem... mea culpa
zawiało 4chan/pol/

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

tego już nawet nie pisalem
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

Bayern - Schachtar Donieck , przyjemny meczyk , dobra gra Lewandowskiego , nadal jest w formie
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

A sędzia drugiego meczu to drukarz.
GrimgorIronhide pisze:

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Ja pitolę ale mecz ! Pełen szacunek dla piłkarzy PSG. Dobrze że idiota z gwizdkiem nie zepsuł do końca widowiska. Jakas komisja powinna sie zebrać i anulować Ibrze tą czerwień z tyłka. Szczególnie w porównaniu z cięciem Costy.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Costa nie tylko ciął. Za pchnięcie i przewrócenie zawodnika bez piłki niejeden arbiter zaordynowałby czerwień. A tu... nic... Dawno czegoś takiego nie widziałem...

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Wrzuty na Mertesackera w koncowce - ale z LVG że pcha Fellainiego do przodu to sie smiali :D

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Z Afro to się ostatnio zrobił napastnik pełną gębą. :shock: Nareszcie...

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Afro dzisiaj był mega. :mrgreen:
GrimgorIronhide pisze:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Mega to był Mata :)

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Słaby Rooney. :shock: I DiMaria osłabia drużynę wchodząc za Younga->szok.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Zawsze się zastanawiam - co robią w mistrzostwach Europy państwa typu Izrael, Azerbejdżan, itp. itd... :?: #-o

Awatar użytkownika
Szczwaniak
Chuck Norris

Post autor: Szczwaniak »

Grają w piłkę, no-rasism itd. Polityka integracji europejskiej na rzecz osłabienia polityki integrac euroazjatycej unii gosdarczej.
Schodząc na temat naszej kadry to albo rozdepczemy irlandczyków jak chiński walec albo będzie 2:1 dla nich, plus jest taki że gramy u siebie :D
Kiedyś cierpieliśmy z powodu plag społecznych, dziś cierpimy z powodu lekarstw na nie. - Friedrich August von Hayek

ODPOWIEDZ