Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
bla, bla, bla - może jeszcze za wiatr coś doliczyć?-Qc- pisze:Nie ma nad czym płakać, zobaczymy czy w BPL, z innym sędzią, pójdzie wam tak "gładko"
Lepszą grę graliście jak przegraliście 1-2, niż dzis po tym sprezentowanym zwycięstwie
ważne jest kto gra dalej.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Wazne jest kto skonczy w top4Laik pisze:bla, bla, bla - może jeszcze za wiatr coś doliczyć?-Qc- pisze:Nie ma nad czym płakać, zobaczymy czy w BPL, z innym sędzią, pójdzie wam tak "gładko"
Lepszą grę graliście jak przegraliście 1-2, niż dzis po tym sprezentowanym zwycięstwie
ważne jest kto gra dalej.

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Dymitrze nie byłem godnym partnerem dla ciebie w warhammerze, i ubolewam nad tym.
Ale kostki kostkami, a piła piłą. Od afery pizzowej gunnersi zawsze mają prztyki do fanów czerwonej strony manczesteru.
Po 8 latach podczas pięknego meczu wygrali w teatrze marzeń YAY!
persi zdrajca wkulał nam, welbuś zdrajca wkulał wam. A wypominanie komuś sympati klubowych w postaci 'boye chyba nie jest jakimś niesamowitym nietaktem hmm?
ARSENAL
na majstra za 5 lat może ...
Ale kostki kostkami, a piła piłą. Od afery pizzowej gunnersi zawsze mają prztyki do fanów czerwonej strony manczesteru.
Po 8 latach podczas pięknego meczu wygrali w teatrze marzeń YAY!
persi zdrajca wkulał nam, welbuś zdrajca wkulał wam. A wypominanie komuś sympati klubowych w postaci 'boye chyba nie jest jakimś niesamowitym nietaktem hmm?
ARSENAL

"Wielkie problemy współczesności nie rozstrzygną się mowami i uchwałami większości… ale krwią i żelazem." Bismarck
Nietaktem jest pisanie "ManU".Herbata pisze:A wypominanie komuś sympati klubowych w postaci 'boye chyba nie jest jakimś niesamowitym nietaktem hmm?
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Ja pitolę ale mecz ! Pełen szacunek dla piłkarzy PSG. Dobrze że idiota z gwizdkiem nie zepsuł do końca widowiska. Jakas komisja powinna sie zebrać i anulować Ibrze tą czerwień z tyłka. Szczególnie w porównaniu z cięciem Costy.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Costa nie tylko ciął. Za pchnięcie i przewrócenie zawodnika bez piłki niejeden arbiter zaordynowałby czerwień. A tu... nic... Dawno czegoś takiego nie widziałem...
Wrzuty na Mertesackera w koncowce - ale z LVG że pcha Fellainiego do przodu to sie smiali 

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Zawsze się zastanawiam - co robią w mistrzostwach Europy państwa typu Izrael, Azerbejdżan, itp. itd...

- Szczwaniak
- Chuck Norris
Grają w piłkę, no-rasism itd. Polityka integracji europejskiej na rzecz osłabienia polityki integrac euroazjatycej unii gosdarczej.
Schodząc na temat naszej kadry to albo rozdepczemy irlandczyków jak chiński walec albo będzie 2:1 dla nich, plus jest taki że gramy u siebie
Schodząc na temat naszej kadry to albo rozdepczemy irlandczyków jak chiński walec albo będzie 2:1 dla nich, plus jest taki że gramy u siebie

Kiedyś cierpieliśmy z powodu plag społecznych, dziś cierpimy z powodu lekarstw na nie. - Friedrich August von Hayek