Pare noobowskich pytań v2
Moderator: Afro
Re: Pare noobowskich pytań v2
Powiem Ci że dobrą, ale jednak trochę drogą odginaczką jest dwójka Mournfangów Sv2+ z muzykiem. Na 2000+ pktów strata ich nie boli, a przeciwnik tego nie może zlekceważyć, bo jak zaszarżuje to nawet potrafi przepchnąć.
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
- IronWithin
- "Nie jestem powergamerem"
Mournów to ja chce wystawić żeby jak najszybciej dotrzeć do przeciwnika żeby nie wystrzelał mi wszystkiego
"From iron cometh strength! From strength cometh will! From will cometh faith! From faith cometh honour! From honour cometh iron!"
Zazwyczaj jak gram to Mourny ściągam powoli pierwsze bo to jest oddział do którego strzela się ze wszystkiego
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
- IronWithin
Wtedy inne odziały dojdą ;p można je więc poświęcić
"From iron cometh strength! From strength cometh will! From will cometh faith! From faith cometh honour! From honour cometh iron!"
- IronWithin
Raczej liczyłem na 2x2 mourny po bokach ktore by wyszły do przodu
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Ech to wała się produkować skoro pitolicie farmazony
- IronWithin
A kto mówi ze nie skorzystam z Twoich rad ;p
- Szczwaniak
- Chuck Norris
Dawniej było 50x50 a teraz jest
dagnus pisze: rydwanowa
Kiedyś cierpieliśmy z powodu plag społecznych, dziś cierpimy z powodu lekarstw na nie. - Friedrich August von Hayek
- IronWithin
Wielko-piątkowa bitwa z hrabstwem wompierzy szykuje sie. Jakieś Rady?