![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Swiat bylby weselszy z twoja autokorekta
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Wszystko jasne, teraz pytanie kim w takim razie jest Brzuszek? Kolega musiał się nieźle obłowić, jeżeli dopiero po 6 odpuścił.Morsereg pisze:ale ja wiem o co mu chodzilo.
rzucasz koperte i czekasz na decyzje przeciwnika czy juz sie poddaje. tak wiec moze sie zdarzyc, ze bedziesz mial ich 6 na stolewprawdzie koperty powinno sie dawac pod stolem by nikt nie widzial ale to juz kwestia dogadania z przeciwnikiem
Ale ty kombinujesz...Jarlaxle pisze:Zgadza się, to jest DD. Niemniej, opis czaru wzbudza już kontrowersje. Nie targetuje wszak bezpośrednio oddziału, tylko kładę wzronik gdziekolwiek w 24 calach. W teorii mogę położyć wzornik przy oddziale.
Jeśli kładąc wzornik dotkniesz nielegalnego dla DD celu, to nie możesz położyć wzornika.W teorii mogę położyć wzornik przy oddziale.
Sometimes a direct damage spell will use a template to determine which models are hit. When this happens, the template cannot be placed in such a way that it touches friendly units or enemy units that are in close combat — this is not to say that the template won't scatter onto friends later, depending on the spell.
Tylko głośno myślęNaviedzony pisze:Ale ty kombinujesz...Jarlaxle pisze:Zgadza się, to jest DD. Niemniej, opis czaru wzbudza już kontrowersje. Nie targetuje wszak bezpośrednio oddziału, tylko kładę wzronik gdziekolwiek w 24 calach. W teorii mogę położyć wzornik przy oddziale.Każdy czar oprócz Vortexu ma swój target, niezależnie od jego opisu. Nawet kometa ma.
Q. If an enemy unit is affected by the Doom and Darkness spell,
and the unit is within the general’s Inspiring Presence radius, does
the Leadership value conferred by Inspiring Presence suffer the
modifier even if the General is not affected? (Reference)
A: Yes.