Night Goblin Boss

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Night Goblin Boss

Post autor: Ziemko »

Kolejna figsa w ramach robienia czystek na polce ebayowej ;) JEstem bardzo zadowolony z srebrnych metalikow ,pierwszy raz mi wyszly tak jak chcialem...

Obrazek

Patryk
Wodzirej

Post autor: Patryk »

Wyeliminuj to czerwone coś na podstawce. Przyciąga uwagę, zupełnie niepotrzebnie, a jest na dodatek brzydkie.

Poza tym - wszystko tak jak powinno być, czyli ładnie :)

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Metal jak dla mnie super, o wiele lepszy niż ten (imo)nienaturalny NMM :)

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Właśnie to czerwone "coś" łamie kolorystykę i sprawia że model jakoś "wychodzi" z podstawki.

Goblin nie zlewa sie dzięki temu z podstawką która jest ciemna(btw fajnie wymodelowania).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Post autor: GraveDigger »

czerwone "cos" psuje ogolny obraz modelu. Tak pozatym to fajna, tylko na pierwszym zdjeciu cos dziwnego dzieje sie mu z nosem :P

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

Świetne srebro. jak uzyskales taki efekt i jakich uzyles kolorów??

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Metaliki istotnie chyba najlepsze :) fajnie srebrny wszedł ....:)
a teraz ale :D
-krostę na nosie widziałbym w innym kolorze ;)
-podstawka (ta skala jakas taka ... no i to czerwone ,wywal albo pociagnij jakims kolorem ) .
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Boltgun metal calosc , nastepnie wash chesnut ink + fiery orange + nieduzo chaos blacka ( oczywiscie dodaje wody zeby rozwodnic to wszystko ) , po wyschnieciu washa dodaje do tej mieszanki na poczatku boltgun , potem chainmail , a na koniec troche mithrila , po skonczonym tak malowaniu robie kilka glazow chesnut ink + fiery orange + nieduzo chaos blacka ( oczywiscie dodaje jak to w przypadku glazow duzo wody zeby rozwodnic to wszystko )

To czerwone jest to mech , tak do konca nie wiem czy dobrze , ze go wstawilem , chyba jednak lepiej byloby jakbym dal jasnozielony mech ( choc wrzucilem czerwony , zeby rzeczywiscie przelamac kolorystyke)

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Śliczny :) Jestem pod wrażeniem metalików, też chciałem takie zrobić kiedyś na zdaje się szamanie (tym z sierpem) i mi nie wyszło :P

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

no rzeczywiscie metaliki fajnie wyszly szczegolnie srebrny, ja tam nie przepadam za nmm i moim zdaniem metal to powinien byc metal ;) Super :brawo:
ObrazekObrazek

ODPOWIEDZ