Kolejna figsa w ramach robienia czystek na polce ebayowej JEstem bardzo zadowolony z srebrnych metalikow ,pierwszy raz mi wyszly tak jak chcialem...
Night Goblin Boss
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Właśnie to czerwone "coś" łamie kolorystykę i sprawia że model jakoś "wychodzi" z podstawki.
Goblin nie zlewa sie dzięki temu z podstawką która jest ciemna(btw fajnie wymodelowania).
Goblin nie zlewa sie dzięki temu z podstawką która jest ciemna(btw fajnie wymodelowania).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- GraveDigger
- Chuck Norris
czerwone "cos" psuje ogolny obraz modelu. Tak pozatym to fajna, tylko na pierwszym zdjeciu cos dziwnego dzieje sie mu z nosem
Metaliki istotnie chyba najlepsze fajnie srebrny wszedł ....
a teraz ale
-krostę na nosie widziałbym w innym kolorze
-podstawka (ta skala jakas taka ... no i to czerwone ,wywal albo pociagnij jakims kolorem ) .
a teraz ale
-krostę na nosie widziałbym w innym kolorze
-podstawka (ta skala jakas taka ... no i to czerwone ,wywal albo pociagnij jakims kolorem ) .
Boltgun metal calosc , nastepnie wash chesnut ink + fiery orange + nieduzo chaos blacka ( oczywiscie dodaje wody zeby rozwodnic to wszystko ) , po wyschnieciu washa dodaje do tej mieszanki na poczatku boltgun , potem chainmail , a na koniec troche mithrila , po skonczonym tak malowaniu robie kilka glazow chesnut ink + fiery orange + nieduzo chaos blacka ( oczywiscie dodaje jak to w przypadku glazow duzo wody zeby rozwodnic to wszystko )
To czerwone jest to mech , tak do konca nie wiem czy dobrze , ze go wstawilem , chyba jednak lepiej byloby jakbym dal jasnozielony mech ( choc wrzucilem czerwony , zeby rzeczywiscie przelamac kolorystyke)
To czerwone jest to mech , tak do konca nie wiem czy dobrze , ze go wstawilem , chyba jednak lepiej byloby jakbym dal jasnozielony mech ( choc wrzucilem czerwony , zeby rzeczywiscie przelamac kolorystyke)