Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Noki's Caucasian Studio
Zapowiada się zacnie, ale jak pisał bela16, poprawiłbym ten łokieć bo pod dziwnym kątem jest teraz ta ręka.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Podobno rdza i NMM nie wypadają ze sobą dobrze i coś w tym jest, bo ten lustrzano błękitny metal i na nim zacieki rdzy sprawiają dziwaczne wrażenie. Ogólnie jednak bardzo na plus.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dziwnie pomalowany figs. Tył to mocne operowanie kontrastem przy rozjaśnieniach, krawędziowaniu, itp. Z przodu natomiast - jakby ktoś inny malował - takich kontrastów już nie ma, jedynie NMM... Na skórze imho najlepsza do skontrastowanych rozjaśnień jest lewa dłoń, a tutaj akurat jest dość płasko. Różowe elementy ryjoka - wary i nos - troszeczkę makijażowato wyglądają, Świetna rdza na drabince, śrubach i butach. Z NMM już to trochę słabiej wygląda - za czysty metal w stosunku do ciapków rdzy, nie wygląda to zbyt naturalnie. Bardzo fajny płaszczyk z tyłu... Najsłabszym elementem pracy jest podstawka. Woda jest ok, natomiast ląd jest masakryczny. Nie wiem czemu zielony, brak roślinności, piasku jakiegoś czy coś. Wg mnie ląd na podstawce psuje odbiór pracy, która jest bardzo dobra .
- Kacpi 1998
- Masakrator
Świetna praca, nie podoba mi się jednak rdzawe ostrze i branzoletka na, których nawet srebrnego drybrusha nie zrobiłeś i dziwnie one wyglądają w zestawieniu z tym chromowanym pancerzem
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ale żeś wybrnąłNokimam pisze: Śmieja: jest odpływ wiec widać dno ktore jest zielone
Noki, lubię Twój NMM na tym modelu, ale totalnie nie pasuje do O&G ;P W dodatku rdza w ogóle nie wygląda. Prawa ręka fajnie wygląda a lewa, jak Greg wspomniał, płasko. I to nie jest wina zdjęcia :] Płaszcz inspirowany malowaniem Kahy? W każdym razie niezła robota tylko wygląda trochę jak drewno. Na pewno ciekawie.
Weź pomaluj coś do Infinity! Twój NMM mógłby zniszczyć system w tych modelach (chodzi mi o modele ciężko opancerzone czy wręcz TAGi)
Weź pomaluj coś do Infinity! Twój NMM mógłby zniszczyć system w tych modelach (chodzi mi o modele ciężko opancerzone czy wręcz TAGi)