Total War: Warhammer potwierdzony
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Total War: Warhammer potwierdzony
Rome 2 miałem przedpremierowo, ( za udział przy promocji gry) i jako fanatyk antyczności i wielbiciel pierwszej czesci Rome, zasiadłem do grania odrazu jak dostałem do rąk kod. po 3 godzinach odpusciłem sobie, i więcej nigdy nie powróciłem:(
Natomiast Atilla ponoć mocno wymiata. Czytałem na razie wiarygodne recenzje, i zbiera bardzo wysokie noty. Najlepsze wydanie ponoć od czasów Empire.
To może i warhammera nie spitolą? Naprawdę wierze w ten tytuł
Natomiast Atilla ponoć mocno wymiata. Czytałem na razie wiarygodne recenzje, i zbiera bardzo wysokie noty. Najlepsze wydanie ponoć od czasów Empire.
Ech, mawiał dziadek - "Nie dyskutuj wnusiu z debilami, bo sprowadzą cię do swojego poziomu, i pokonają doświadczeniem."
A dziadka należy się słuchać!
Sugerujesz że poprawili AI? ;P i czy Atilla jest samodzielny czy trzeba mieć R2?wspn pisze:Rome 2 miałem przedpremierowo, ( za udział przy promocji gry) i jako fanatyk antyczności i wielbiciel pierwszej czesci Rome, zasiadłem do grania odrazu jak dostałem do rąk kod. po 3 godzinach odpusciłem sobie, i więcej nigdy nie powróciłem:(
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Tak, Atilla to samodzielny dodatek, i z tego co czytalem w recenzjach ( z kilku róznych żródeł) AI jest naprawdę poprawione.
tutaj pierwszy lepszy link z recenzjami prosze:
http://gamezilla.komputerswiat.pl/recen ... war-attila
tutaj pierwszy lepszy link z recenzjami prosze:
http://gamezilla.komputerswiat.pl/recen ... war-attila
Ech, mawiał dziadek - "Nie dyskutuj wnusiu z debilami, bo sprowadzą cię do swojego poziomu, i pokonają doświadczeniem."
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Ten moment w którym mag niebios przyzywa z niebios kometę jest świetny!
Znając Segę, na początek dostaniemy cztery frakcje, reszta w formie DLC, chociaż już są w grze i da się z nimi walczyć (patrz: Rome 2). Chcecie dodatkowe odziały, dajmy na to, Slayerów dla krasnoludów ? DLC ! Chcecie więcej zaklęć dla magów ? DLC ! Chcecie mieć krew w grze? DLC ! (znowu patrz: Rome 2).
In the dark future of third millenium, there's only money.
Prawdziwy krasnolud gardzi słonecznikiem.
Chomikozo pisze:Znając Segę, na początek dostaniemy cztery frakcje, reszta w formie DLC, chociaż już są w grze i da się z nimi walczyć (patrz: Rome 2). Chcecie dodatkowe odziały, dajmy na to, Slayerów dla krasnoludów ? DLC ! Chcecie więcej zaklęć dla magów ? DLC ! Chcecie mieć krew w grze? DLC ! (znowu patrz: Rome 2).
+10000
niestety
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
uh oh ah eh ih. Grałbym. Boje się jednak że mój lapek będzie płakał...
- Kacpi 1998
- Masakrator
Bardzo sprytnie gw, rozprowadzić plotki o zniszczeniu warhammera w 9ed tylko po to by zwiększyć sprzedaż gry bo co innego będą robić fani warhammera jak nie będą mogli grać? sprytnie, sprytnie, tak bardzo...