Temat filmowy

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Stan
Postownik Niepospolity

Re: Temat filmowy

Post autor: Stan »

Gambler, Taken 3, Wild card
Mnie się podobały, chociaż nic wybitnego. Jak kto chce obejrzeć film dla relaksu to można.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

śmiejcie sie ale ja bardzo wysoko polskich "strażaków" oceniam... normalnie komlpetny dobry serial :)...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

Na to czekam juz kilka lat , nowa częsc Jurrasic Park
https://www.youtube.com/watch?v=RFinNxS5KN4
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Draco
Chuck Norris

Post autor: Draco »

to przypadkiem nie jest remake?:P ale faktycznie zapowiada sie ciekawie :)

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

Raczej kontynuacja , rezyserem jest nadal S.Spielberg
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Daredevil'a ogląda towarzystwo? Bo jestem zafascynowany, że coś takiego dostaliśmy od Marvela. Netflix robi wielką robotę :3
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Juz jest?

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Trzeba nadrobic!

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Serio wam sie podoba? Moim zdaniem cierpi na to co House of Cards 3 - braki w treści :P

+ to że 1/4 odcinka to nawalanki to przesada.

Za to Flasha leveluje niesamowicie szybko! w przeciwienstwie do zanoszącego się na nudę Arrowa :P
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

-Qc- pisze:Serio wam sie podoba? Moim zdaniem cierpi na to co House of Cards 3 - braki w treści :P

Tyś chyba treści nie widzisz :D to jest fajny 13h film :D i tyle
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Flash Ci sie nad Arrowa podoba? Oj masz dziwny gust, zdecydowana wiekszosc uwaza Flasha za serial dla mlodziezy i oglada tylko przezy pryzmat kreskowek/komiksow. Arrow w 3 sezonie jest tez niewybitny, decyzja tytulowego bohatera, ktory postanawia odbic morderce swojej matki z rak Rasalgula mnie roz....

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Ziemko pisze:Arrow w 3 sezonie jest tez niewybitny, decyzja tytulowego bohatera, ktory postanawia odbic morderce swojej matki z rak Rasalgula mnie roz....

Fabuła Ci się nie pomyliła? Bo Deathstroke to na Lian Yu sobie dalej grzecznie siedzi
Brettonia 23/1/13

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Obejrzałem DD do konca i faktycznie 13 godzinny film - ale ktory mozna zrobic w 2h i nic by sie z tresci nie zgubiła, smutna prawda Netflixów :)

W Arrow decyzja ratowania Malcolma jak najbardziej OK. Ale decyzja, żeby nie zostać nowym Raa'sem mnie totalnie wkurza :D

A Flash ma potencjał na całkiem fajną zabawę (ze względu na powiązanie z Flaspoint Paradox) i poza durnie zrealizowaną Iris (w której dodatkowo wkurza mnie zmiana rasy na siłę... to samo zrobili z Lawsonem w Suiside Squad w 2016 roku :( ) jest naprawde fajna i wciagająca.

Trzeba pamietać że poważne filmy są fajne, ale to dość lajtowi avengers czy totalnie lajtowi Straznicy Galaktyki są topowymi hitami, które każdy zna, a nie poważne Arrow czy dość poważny Man of Steel (dalej uważam to za najlepszego Supermana :P)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Moim zdaniem patrząc na obecne sezony Flash jest zdecydowanie lepszy od Arrow, chociaż ostatni odcinek Flasha był bardzo przeciętny a Arrow był bardzo dobry.

Daredevil moim zdaniem lepszy od Arrow (trzeciego sezonu) ale gorszy od Flasha. Gotham i Agenci SHIELD sporo w tyle, Agentki Carter więcej nie będzie. Constantine też koniec, a szkoda. I uważam, że gdyby Daredevila skrócić do dwóch godzin to sporo by stracił, dzięki temu że mamy sporo czasu można go poświęcić np. na lepsze pokazanie Fiska. Moim zdaniem najlepszy złoczyńca z MCU.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Ja mam wizje Fiska z Kingpina wiec ta rozemocjonowana (a rownoczescnie dosc pusta po poza dziecinstwem i stanem obecnym o psotaci nie wiem nic - jak dostal sie na szczyt na ktorym był. Troche slabo biorac pod uwage ze sporo mu poswiecili) wersja mnie nie kupuje.

We Flashu sie na cos zanosi, a Arrow nie wiadomo gdzie zmierza, brak tu jakiegos sensu na razie ;P No ale trzeba przyznac że o że seriale na siebie nachodza jest super - to najlpesze odcinki ;) Co pokazuje ze Liga Sprawiedliwych bedzie na prawde solidnym hitem o ile wezma serialowych aktorow.

A btw teraz leci film Daredevil na tvp2 jest mozliwosc porownania :D

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

-Qc- pisze:
We Flashu sie na cos zanosi, a Arrow nie wiadomo gdzie zmierza, brak tu jakiegos sensu na razie ;P No ale trzeba przyznac że o że seriale na siebie nachodza jest super - to najlpesze odcinki ;) Co pokazuje ze Liga Sprawiedliwych bedzie na prawde solidnym hitem o ile wezma serialowych aktorow.

ja wiem do czego zmierza Arrow do 4 sezonu i walki z Hive ot taka nuda :D

a Flash komiksu nie znam ale jakoś dla mnie to tylko odmóżdżacz i nic więcej. Nad Arrow/DD/Gotham bardziej się skupiam

A jak mi Agentki Carter nie będą mi kontynuować to niech spadają
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

Artein pisze:Daredevil moim zdaniem lepszy od Arrow (trzeciego sezonu) ale gorszy od Flasha. Gotham i Agenci SHIELD sporo w tyle,
w sensie, ze Gotham jest sporo gorsze od Flasha?
nie wiem czy to z twoim gustem czy z moim jest cos nie tak.
-Qc- pisze:A Flash ma potencjał na całkiem fajną zabawę (ze względu na powiązanie z Flaspoint Paradox) i poza durnie zrealizowaną Iris (w której dodatkowo wkurza mnie zmiana rasy na siłę... to samo zrobili z Lawsonem w Suiside Squad w 2016 roku :( ) jest naprawde fajna i wciagająca.
nie mozna zapomniec o nowym czarnym Stormie aka Plonaca Pochodnia z Fantastycznej czworki, czy nowym czarnym kapitanie ameryka (wersja komiksowa)
troche mnie denerwuje ta na sile wprowadzana poprawnosc.
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Teraz widze ze dziennikarz w serialu tez jest czarny ^^ eh te standardy nowe, nie chce im sie trzymac komiksow

No o gotham zapomnialem a to niewatpliwy lider! :)

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

zapomnialem o jednej wypowiedzi:
-Qc- pisze: Co pokazuje ze Liga Sprawiedliwych bedzie na prawde solidnym hitem o ile wezma serialowych aktorow.D
cos mi sie wydaje, ze ani flash ani arrow nie pojawia sie justice league. chociaz fajnie by bylo gdybym sie mylil ;) kolejna sprawa jest, ze nie moge sobie wyobrazic bena afleka jako batman ;)

pewnie w filmach marvela nie bedzie DD oraz podobne odczucia mam, patrzac na obsade ant mena, gdzie jedyna postacia laczaca go z pozostalymi filmami jest agentka carter. (yellow jacket jako glowny zly?? da faq?)
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
Gniewko
Masakrator

Post autor: Gniewko »

https://www.youtube.com/watch?v=ngElkyQ6Rhs

Mwyhyhyhyhyhyhyhy. Fap fap fap.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.

ODPOWIEDZ