Temat filmowy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Temat filmowy
Gambler, Taken 3, Wild card
Mnie się podobały, chociaż nic wybitnego. Jak kto chce obejrzeć film dla relaksu to można.
Mnie się podobały, chociaż nic wybitnego. Jak kto chce obejrzeć film dla relaksu to można.
Na to czekam juz kilka lat , nowa częsc Jurrasic Park
https://www.youtube.com/watch?v=RFinNxS5KN4
https://www.youtube.com/watch?v=RFinNxS5KN4

''If you show your teeth, bite''
Daredevil'a ogląda towarzystwo? Bo jestem zafascynowany, że coś takiego dostaliśmy od Marvela. Netflix robi wielką robotę :3
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Juz jest?
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Trzeba nadrobic!
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Serio wam sie podoba? Moim zdaniem cierpi na to co House of Cards 3 - braki w treści 
+ to że 1/4 odcinka to nawalanki to przesada.
Za to Flasha leveluje niesamowicie szybko! w przeciwienstwie do zanoszącego się na nudę Arrowa

+ to że 1/4 odcinka to nawalanki to przesada.
Za to Flasha leveluje niesamowicie szybko! w przeciwienstwie do zanoszącego się na nudę Arrowa

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
-Qc- pisze:Serio wam sie podoba? Moim zdaniem cierpi na to co House of Cards 3 - braki w treści
Tyś chyba treści nie widzisz

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Flash Ci sie nad Arrowa podoba? Oj masz dziwny gust, zdecydowana wiekszosc uwaza Flasha za serial dla mlodziezy i oglada tylko przezy pryzmat kreskowek/komiksow. Arrow w 3 sezonie jest tez niewybitny, decyzja tytulowego bohatera, ktory postanawia odbic morderce swojej matki z rak Rasalgula mnie roz....
Ziemko pisze:Arrow w 3 sezonie jest tez niewybitny, decyzja tytulowego bohatera, ktory postanawia odbic morderce swojej matki z rak Rasalgula mnie roz....
Fabuła Ci się nie pomyliła? Bo Deathstroke to na Lian Yu sobie dalej grzecznie siedzi
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Obejrzałem DD do konca i faktycznie 13 godzinny film - ale ktory mozna zrobic w 2h i nic by sie z tresci nie zgubiła, smutna prawda Netflixów 
W Arrow decyzja ratowania Malcolma jak najbardziej OK. Ale decyzja, żeby nie zostać nowym Raa'sem mnie totalnie wkurza
A Flash ma potencjał na całkiem fajną zabawę (ze względu na powiązanie z Flaspoint Paradox) i poza durnie zrealizowaną Iris (w której dodatkowo wkurza mnie zmiana rasy na siłę... to samo zrobili z Lawsonem w Suiside Squad w 2016 roku
) jest naprawde fajna i wciagająca.
Trzeba pamietać że poważne filmy są fajne, ale to dość lajtowi avengers czy totalnie lajtowi Straznicy Galaktyki są topowymi hitami, które każdy zna, a nie poważne Arrow czy dość poważny Man of Steel (dalej uważam to za najlepszego Supermana
)

W Arrow decyzja ratowania Malcolma jak najbardziej OK. Ale decyzja, żeby nie zostać nowym Raa'sem mnie totalnie wkurza

A Flash ma potencjał na całkiem fajną zabawę (ze względu na powiązanie z Flaspoint Paradox) i poza durnie zrealizowaną Iris (w której dodatkowo wkurza mnie zmiana rasy na siłę... to samo zrobili z Lawsonem w Suiside Squad w 2016 roku

Trzeba pamietać że poważne filmy są fajne, ale to dość lajtowi avengers czy totalnie lajtowi Straznicy Galaktyki są topowymi hitami, które każdy zna, a nie poważne Arrow czy dość poważny Man of Steel (dalej uważam to za najlepszego Supermana

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Moim zdaniem patrząc na obecne sezony Flash jest zdecydowanie lepszy od Arrow, chociaż ostatni odcinek Flasha był bardzo przeciętny a Arrow był bardzo dobry.
Daredevil moim zdaniem lepszy od Arrow (trzeciego sezonu) ale gorszy od Flasha. Gotham i Agenci SHIELD sporo w tyle, Agentki Carter więcej nie będzie. Constantine też koniec, a szkoda. I uważam, że gdyby Daredevila skrócić do dwóch godzin to sporo by stracił, dzięki temu że mamy sporo czasu można go poświęcić np. na lepsze pokazanie Fiska. Moim zdaniem najlepszy złoczyńca z MCU.
Daredevil moim zdaniem lepszy od Arrow (trzeciego sezonu) ale gorszy od Flasha. Gotham i Agenci SHIELD sporo w tyle, Agentki Carter więcej nie będzie. Constantine też koniec, a szkoda. I uważam, że gdyby Daredevila skrócić do dwóch godzin to sporo by stracił, dzięki temu że mamy sporo czasu można go poświęcić np. na lepsze pokazanie Fiska. Moim zdaniem najlepszy złoczyńca z MCU.
Ja mam wizje Fiska z Kingpina wiec ta rozemocjonowana (a rownoczescnie dosc pusta po poza dziecinstwem i stanem obecnym o psotaci nie wiem nic - jak dostal sie na szczyt na ktorym był. Troche slabo biorac pod uwage ze sporo mu poswiecili) wersja mnie nie kupuje.
We Flashu sie na cos zanosi, a Arrow nie wiadomo gdzie zmierza, brak tu jakiegos sensu na razie ;P No ale trzeba przyznac że o że seriale na siebie nachodza jest super - to najlpesze odcinki
Co pokazuje ze Liga Sprawiedliwych bedzie na prawde solidnym hitem o ile wezma serialowych aktorow.
A btw teraz leci film Daredevil na tvp2 jest mozliwosc porownania
We Flashu sie na cos zanosi, a Arrow nie wiadomo gdzie zmierza, brak tu jakiegos sensu na razie ;P No ale trzeba przyznac że o że seriale na siebie nachodza jest super - to najlpesze odcinki

A btw teraz leci film Daredevil na tvp2 jest mozliwosc porownania

-Qc- pisze:
We Flashu sie na cos zanosi, a Arrow nie wiadomo gdzie zmierza, brak tu jakiegos sensu na razie ;P No ale trzeba przyznac że o że seriale na siebie nachodza jest super - to najlpesze odcinkiCo pokazuje ze Liga Sprawiedliwych bedzie na prawde solidnym hitem o ile wezma serialowych aktorow.
ja wiem do czego zmierza Arrow do 4 sezonu i walki z Hive ot taka nuda

a Flash komiksu nie znam ale jakoś dla mnie to tylko odmóżdżacz i nic więcej. Nad Arrow/DD/Gotham bardziej się skupiam
A jak mi Agentki Carter nie będą mi kontynuować to niech spadają
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

w sensie, ze Gotham jest sporo gorsze od Flasha?Artein pisze:Daredevil moim zdaniem lepszy od Arrow (trzeciego sezonu) ale gorszy od Flasha. Gotham i Agenci SHIELD sporo w tyle,
nie wiem czy to z twoim gustem czy z moim jest cos nie tak.
nie mozna zapomniec o nowym czarnym Stormie aka Plonaca Pochodnia z Fantastycznej czworki, czy nowym czarnym kapitanie ameryka (wersja komiksowa)-Qc- pisze:A Flash ma potencjał na całkiem fajną zabawę (ze względu na powiązanie z Flaspoint Paradox) i poza durnie zrealizowaną Iris (w której dodatkowo wkurza mnie zmiana rasy na siłę... to samo zrobili z Lawsonem w Suiside Squad w 2016 roku) jest naprawde fajna i wciagająca.
troche mnie denerwuje ta na sile wprowadzana poprawnosc.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Teraz widze ze dziennikarz w serialu tez jest czarny ^^ eh te standardy nowe, nie chce im sie trzymac komiksow
No o gotham zapomnialem a to niewatpliwy lider!
No o gotham zapomnialem a to niewatpliwy lider!

zapomnialem o jednej wypowiedzi:
kolejna sprawa jest, ze nie moge sobie wyobrazic bena afleka jako batman
pewnie w filmach marvela nie bedzie DD oraz podobne odczucia mam, patrzac na obsade ant mena, gdzie jedyna postacia laczaca go z pozostalymi filmami jest agentka carter. (yellow jacket jako glowny zly?? da faq?)
cos mi sie wydaje, ze ani flash ani arrow nie pojawia sie justice league. chociaz fajnie by bylo gdybym sie mylil-Qc- pisze: Co pokazuje ze Liga Sprawiedliwych bedzie na prawde solidnym hitem o ile wezma serialowych aktorow.D

pewnie w filmach marvela nie bedzie DD oraz podobne odczucia mam, patrzac na obsade ant mena, gdzie jedyna postacia laczaca go z pozostalymi filmami jest agentka carter. (yellow jacket jako glowny zly?? da faq?)
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.