Rasti Studio - czyli coś dla Bretonii...? TREB str. 3 FINAL
Re: Rasti Studio - czyli coś dla Bretonii...? Treb KONCEPT s
Teraz rzeczywiście wygląda jak coś co po prostu niszczy oddziały jednym strzałem. Zapowiada się nieźle.
Witam po dłuższej przerwie!
Trochę mnie standardowo studia i sesja przygniotły, jednak w końcu ruszyłem do boju z trebuszetem
Może trochę niefortunnie z czasem słysząc plotki o End Times, ale o tak liczę na kolekcjonerów.
No więc trebuchet rośnie z dnia na dzień. Na chwilę obecna mam coś takiego: [klikać, nie chcę rosadzić forum]
To na razie sama praca z drewnem. Dojdą jeszcze takie detale jak "gwoździe", jakieś stalowe obejmy itp gdzieniegdzie. Już robi się ramię i przeciwwaga, więc niedługo kolejne foty.
Trochę mnie standardowo studia i sesja przygniotły, jednak w końcu ruszyłem do boju z trebuszetem
Może trochę niefortunnie z czasem słysząc plotki o End Times, ale o tak liczę na kolekcjonerów.
No więc trebuchet rośnie z dnia na dzień. Na chwilę obecna mam coś takiego: [klikać, nie chcę rosadzić forum]
To na razie sama praca z drewnem. Dojdą jeszcze takie detale jak "gwoździe", jakieś stalowe obejmy itp gdzieniegdzie. Już robi się ramię i przeciwwaga, więc niedługo kolejne foty.
Trzymasz mocz w kuflu?
A trebek wygląda genialnie. No i jest większy od moich!!
A trebek wygląda genialnie. No i jest większy od moich!!
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Jakie wymiary ma rzut z góry tej maszyny?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- Kacpi 1998
- Masakrator
za późnoLegion pisze:Zapowiada się ekstra Mam nadzieję, że doczekamy go, zanim Warhammera szlag trafi zupełnie
A będzie działał(strzelał naprawdę)? Jak nie, to jest nadal gorszy od moich
- wind_sower
- Masakrator
Chlopki to WIP'y? Bo powiem szczerze wyglądają jak prace naszych przodków słowian Sam treb gites. Ładowałbym
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Jak to szło w jakimś kabarecie? "Trudno im było rozpalić ognień, bo Słowianie mieli narządy z kamienia"wind_sower pisze:Chlopki to WIP'y? Bo powiem szczerze wyglądają jak prace naszych przodków słowian Sam treb gites. Ładowałbym
Treb bardzo ładny, pomimo, że Warhammer zszedł u mnie na drugi plan, kupię na bank
Vae victis!
Hey
W końcu udało mi się zamknąć ten projekt. Trochę słabo wyszło, długo mi zeszło itp. Tym bardziej teraz to AoS, więc generalnie ten projekt to lekki strzał w kolano
Jednak no projekt skończony, odlany. Mam nadzieję, że jeszcze nie polaliście beznyną swoich armii i nie spaliliście ich i że znajdą się chętni
Cena niestety trochę wyższa niż przewidywałem, gdyż model jest po prostu olbrzymi, trochę mnie przerosły koszta w pewnym momencie. Ale no robi wrażenie. W końcu wydaje mi się, że oddaje skalę
Dla rodaków i tak obniżam cenę. Ogółem to chciałbym żeby mi się chociaż to zwróciło
Cena to 160zł + przesyłka(10zł). 300zł + przesyłka(11zł) za dwa
Jego wymiary to: 20cm x 15cm podstawa, wysokość 13cm
W skład wchodzi trebuchet, obsługa(4 typka) oraz wózek z amunicją
Fotki:
W końcu udało mi się zamknąć ten projekt. Trochę słabo wyszło, długo mi zeszło itp. Tym bardziej teraz to AoS, więc generalnie ten projekt to lekki strzał w kolano
Jednak no projekt skończony, odlany. Mam nadzieję, że jeszcze nie polaliście beznyną swoich armii i nie spaliliście ich i że znajdą się chętni
Cena niestety trochę wyższa niż przewidywałem, gdyż model jest po prostu olbrzymi, trochę mnie przerosły koszta w pewnym momencie. Ale no robi wrażenie. W końcu wydaje mi się, że oddaje skalę
Dla rodaków i tak obniżam cenę. Ogółem to chciałbym żeby mi się chociaż to zwróciło
Cena to 160zł + przesyłka(10zł). 300zł + przesyłka(11zł) za dwa
Jego wymiary to: 20cm x 15cm podstawa, wysokość 13cm
W skład wchodzi trebuchet, obsługa(4 typka) oraz wózek z amunicją
Fotki: