Kupiłem ostatnio Idea Spray, psiknąłem jedną figurkę i wydaje mi się ze pokrywa za grubą warstwą, zalewa szczegóły.
Może zbyt blisko lub za długo psikałem.
Alternatywne podkłady
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Ja nie miałem takich problemów, a sam zazwyczaj psikam kilka razy z rożnych stron (żeby dobrze pokryć wszystkie zakamarki figsa).
Przepraszam za nekromancję, ale skoro jest już założony temat o podkładach, to postanowiłem, że w nim napiszę. Czy spreje z Deco color decorative nadają się do figurek żywicznych, np. Forgeworldu?
To żeby sprostować, może komuś się to przyda, z żywicą Forgeworlda też nic nie jest, ale od siebie polecam mr resin primer, drogi ale bardzo dobry, krycie i konsystencja na plus.
- Kacpi 1998
- Masakrator
jest ponad 3 razy droższy od podkładu gw
jest naprawdę jakaś różnica?
jest naprawdę jakaś różnica?
Aż tak dużej nie ma i zgodzę się cena w Polsce chora, miałem przyjemność dostać go od znajomego(oczywiście nie cały) i nie zdawałem sobie sprawy z kosztów ;_;
To w takim wypadku nie polecam, nie warto przedrażać.
To w takim wypadku nie polecam, nie warto przedrażać.
Ja po zobaczeniu polskiej ceny sobie pomyślałem, o żeż Ty może w złotych puszkach go sprzedają. Cena po prostu zaporowa, 23zł za 40ml, jak tak można. A w sprawie podkładu gw, moim zdaniem ap lepszy i większy wybór kolorków też jest plusem.