Pare noobowskich pytań v2
Moderator: Afro
- IronWithin
- "Nie jestem powergamerem"
Re: Pare noobowskich pytań v2
Będę grał kontra WE, jakies rady?
"From iron cometh strength! From strength cometh will! From will cometh faith! From faith cometh honour! From honour cometh iron!"
Przepis jest w AB z 7 edycji
Uwaga stare nazewnictwo:
Podkład Graveyard Earth + Shadow Grey
Cieniowanie Kommando Khaki
Rozjaśnienie Bleached Bone
Uwaga stare nazewnictwo:
Podkład Graveyard Earth + Shadow Grey
Cieniowanie Kommando Khaki
Rozjaśnienie Bleached Bone
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
czesc! gralem pierwsa gre ogrami i sa extra! podpowiecie mi tylko jak uzywacie gnoblarow?
mam 3x10 na zapchnie core oraz ,zeby miec wiecej wystawien. ale wolne to jak cholera.
niby screen mozna zrobic ,ale te ogry czlapia sie za nimi, jako odginaczka dziwnie troche z m4..
wszystko mi dziala oprocz wlasnie gnoblarow ;p
EDIT: moglbym tez prosic o pomoc z tym breath z dragonhide bannera?
to jest w I sztandarowego. zamiast jego atakow? raz na gre czy nie?
powiedzmy ze szarzuje i uzywam tego, ASL zostaje na enemy w jego turze?
pomocy!
mam 3x10 na zapchnie core oraz ,zeby miec wiecej wystawien. ale wolne to jak cholera.
niby screen mozna zrobic ,ale te ogry czlapia sie za nimi, jako odginaczka dziwnie troche z m4..
wszystko mi dziala oprocz wlasnie gnoblarow ;p
EDIT: moglbym tez prosic o pomoc z tym breath z dragonhide bannera?
to jest w I sztandarowego. zamiast jego atakow? raz na gre czy nie?
powiedzmy ze szarzuje i uzywam tego, ASL zostaje na enemy w jego turze?
pomocy!
- IronWithin
- "Nie jestem powergamerem"
Ja gnobów uzywam do obrony boków stara, zeby mi sie jakieś gówno nie wbiło na flanke i do ogólnie przyjetego wkurwiania wroga.
Dragonhide: "in addition" cytujac wiec ataki sztandarowego+ breath i tak jak pisze w armybooku, ma ASL do końca swojej kolejnej tury
Dragonhide: "in addition" cytujac wiec ataki sztandarowego+ breath i tak jak pisze w armybooku, ma ASL do końca swojej kolejnej tury
"From iron cometh strength! From strength cometh will! From will cometh faith! From faith cometh honour! From honour cometh iron!"
kapuje, tez tak probowalem, ale ja tym deathstarem chce jak najszybciej do walki, wiec wystaiwm sie na 12 i lece 12.IronWithin pisze:Ja gnobów uzywam do obrony boków stara, zeby mi sie jakieś gówno nie wbiło na flanke i do ogólnie przyjetego wkurwiania wroga.
gnoblarami ni cholery nie moglem nadazyc ;/
kapuje. i czy ten breath moge uzyc tylko 1 raz na gre czy co ture? i oczywiscie jest on z inicjatywa ogra tak?IronWithin pisze:Dragonhide: "in addition" cytujac wiec ataki sztandarowego+ breath i tak jak pisze w armybooku, ma ASL do końca swojej kolejnej tury
oraz ASL'a dostaja tez herosi we wrogim oddziale czy tylko oddzial?
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Breath weapon z Dragonhide'a jest raz na grę, ASL dostają wszystkie modele w oddziale przeciwnika(bohaterowie, mounty, wszystko). Oczywiście przerzuty 1 działają przy każdej szarży, nie tylko w pierwszej.
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Tak dobrze rozumiesz, przeciwnik dostaję zasadę ASL do początku twojej następnej tury, podam jeszcze inny przykład: na oddziale Irongutów masz Dragonhide banner, walczysz z oddziałem Saurusów (inicjatywa 1), sztandarowy IG używa DHB (inicjatywa 2) dzięki czemu saurusy nawet w twojej turze mają ASL i biją równo z IG.Mateo pisze:ok dzieki jeszcze tylko poprosze o potwierdzenie czy na bank rozumiem.
moja tura ,uzywam breath. w turze przeciwnika ma on ASL, tak?
reszte kumam
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Zionięcie jest niezależne od broni, dlatego też Firebelly jest taki fajny do ściągania regen