Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!
Moderator: Yudokuno
- IronWithin
- "Nie jestem powergamerem"
Re: Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!
A jak sie taki zwie, bo czuje sie głupio ale nie moge znaleźć w rulebooku ;/
"From iron cometh strength! From strength cometh will! From will cometh faith! From faith cometh honour! From honour cometh iron!"
- IronWithin
Dobra, mam odpowiedź a jest nią: Tullaris Dreadbringer
"From iron cometh strength! From strength cometh will! From will cometh faith! From faith cometh honour! From honour cometh iron!"
- IronWithin
Chciałem zeby mieli +2 ataki z frienzy po prostu ;p
Pegazy w końcu na jakich podstawkach powinny siedzieć? Mogę dorzucić kostkę z daggera jeśli nie uzyskałem castingu? Haga ma z bazy frenzy do tego wykupiony ma witchbrew dołącza do normalnego unitu (bez frenzy) - oddział testuje frenzy z - po dołączeniu hagi?
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja
nie wiem może jakiś mod przyklei na stałe odpowiedz na to pytanie dotyczące pegazów bo to frustrujące że mniej wiecej co 2 tygodnie to pytanie się powtarza...
Xier - odpowiedz na pytanie dotyczace pegazów znajdziesz kilka stron wstecz. Proponuje użyć opcji szukaj.
Xier - odpowiedz na pytanie dotyczace pegazów znajdziesz kilka stron wstecz. Proponuje użyć opcji szukaj.
dobra to zacytuje sam siebie z str.61Okoń pisze:Opcja szukaj nie działa od paru tygodni.
Glegut pisze: Juz to kiedyś zamieściłem:
https://www.dropbox.com/s/82gbt5z20btzj ... 0chart.pdf
temat jest wałkowany co jakiś czas, moze warto by było w koncu to orkeślić bo to straszliwa głupota jest.
Grając na zasady ETC powinismy korzystać z tabelki powyzej ( są tam również już podstawki do EoT)
Nie powinno być sytuacji w której grajac na rules pack ETC w polsce gram na pegazach 50x50 a grając rules pack ETC na wyspach, usa, hiszpanii czy poprostu na UB musze przesiadać się na 40x40... przecież to jakaś durnota jest..
Rozumiem to w ten sposób:
50x50
poznański format, PKS
40x40
ETC
- IronWithin
Posiadam takowy zestaw:
2 pegazy(lord i sorca)
sorka na koniu
sorka foot
50 korsarzy
40 blackshardów
2 bolce
20 dreadspear
5 warlocków
5 dr
10 egzeków
10 black guardów
Co dokupić? Wiadomo, kolejnych 5 warlocków i dr, i moze 3 bolec i cauldron of blood, ale co jeszcze?
2 pegazy(lord i sorca)
sorka na koniu
sorka foot
50 korsarzy
40 blackshardów
2 bolce
20 dreadspear
5 warlocków
5 dr
10 egzeków
10 black guardów
Co dokupić? Wiadomo, kolejnych 5 warlocków i dr, i moze 3 bolec i cauldron of blood, ale co jeszcze?
- IronWithin
Początek armii, to i ogólnie mało ;/