tutaj mam wątpliwość, w końcu casterem jest mag ogrów... A nie przeciwnik.dagnus pisze:Tak. W końcu to direct. Jeśli będzie to efekt "zniesienia" to na to już nic się nie poradzi.
Pare noobowskich pytań v2
Moderator: Afro
Re: Pare noobowskich pytań v2
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
ogólnie rzecz ujmując runa działa tylko w trakcie wybierania celu która jest przed "castowaniem". Na dalsze efekty czaru nie ma wpływu, patrz przez analogie do stopy, łańcuch piorunów, skaveńska zaraza, czy zniesiona pitka. Także i w tym wypadku missfire jest tylko efektem czaru, a nie próbą obrania celu dla jakiegoś castowanego zaklęcia. W skrócie. Jak komuś wciśniecie że tak jest to piona wariat. Ale wątpię bym jakikolwiek sędzia to puścił
Golfgang
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Alternatywnych modeli innych firm. Choćby modele werewoolfa, czy avatarsów.
Jak mówi stare batllowe przysłowie - można. Potrzebna jest tylko wielka pewność siebielahire12 pisze:Siemka czy można wyszarżować z oddziału bohaterem a potem zaszarżować oddziałem?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
sam jesteś zrobiony po ifce.
Najpierw rozpatrujesz czar potem ifka mośku.
Najpierw rozpatrujesz czar potem ifka mośku.
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Tak, wtedy impact rozpatrywany jest z siłą bohatera zamiast siły zwykłego ogra.