Ankieta - wybory na Prezydenta RP
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Ankieta - wybory na Prezydenta RP
Jak widać Prominentni Mędrcy Socjalizmu dużo na forum krzyczą, że wszyscy mają JKM za debila, a wyniki swoje. good job
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Zagłosowały 34 osoby z 7485 użytkowników tego forum. To nawet nie jest 0,5%. Ta ankieta jest tak samo miarodajna jak wszelakie sondaże.
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
+1Grand Admiral Thrawn pisze:Zagłosowały 34 osoby z 7485 użytkowników tego forum. To nawet nie jest 0,5%. Ta ankieta jest tak samo miarodajna jak wszelakie sondaże.
-2Lechu pisze:+1Grand Admiral Thrawn pisze:Zagłosowały 34 osoby z 7485 użytkowników tego forum. To nawet nie jest 0,5%. Ta ankieta jest tak samo miarodajna jak wszelakie sondaże.
Aktywnych uczestników forum jest kilkuset. Wynik oscyluje w granicach 5% - 10%.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
OK, niech będzie tak jak piszesz. To nadal fatalna statystyka, która nie jest miarodajna.
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Jakby to zmieniało sens uwagi... ergo -pierdyliard ;PSiweusz pisze:-2Lechu pisze:+1Grand Admiral Thrawn pisze:Zagłosowały 34 osoby z 7485 użytkowników tego forum. To nawet nie jest 0,5%. Ta ankieta jest tak samo miarodajna jak wszelakie sondaże.
Aktywnych uczestników forum jest kilkuset. Wynik oscyluje w granicach 5% - 10%.
Dajesz, czekam na tę zmianę sensu wyników, o których mowa. Korwin w necie zawsze "rządzi". Aż dziw bierze, że Korwiniści nie są naczelnymi krzykaczami o fałszerstwa wyborów.Siweusz pisze:Panowie, machanie przecinkami jest niemiarodajne i nie zmienia sensu?
Błagam, Lechu, Ty i Admirał próbujecie oceniać ankietę, która sami uważacie za niemiarodajną.Lechu pisze:Dajesz, czekam na tę zmianę sensu wyników, o których mowa. Korwin w necie zawsze "rządzi". Aż dziw bierze, że Korwiniści nie są naczelnymi krzykaczami o fałszerstwa wyborów.Siweusz pisze:Panowie, machanie przecinkami jest niemiarodajne i nie zmienia sensu?
Populiści. Bezwzględni.
Aha, co do pojrzenia o korwinizm, poopę sobie podcieram przekonaniami politycznymi WSZYSTKICH użytkowników tego forum.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Grimgor juz ma teke w kancelarii prezydenta obiecana chyba spoko spoko, jutro bedziesz mial super sondazGrimgorIronhide pisze:Gdyby tylko takie wybory w wolnej Polsce wyszłyBOGINS pisze:PODSUMOWANIE - proszę o weryfikację czy się nie pomyliłem:
Głos niewazny 1.
na Jarubasa =1,
na Tanajo = 1,
na Kowalskiego = 1,
na Brauna = 1,
na Komorowskiego = 2,
na Dudę = 3,
na Kukiza = 9
na Mikke =15
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Stary, oceniliśmy ją jako niemiarodajną. Co Ci w tu nie hula? Bo zaczynam się zastanawiać czy nie podpytać Cię o to co tam wprowadzasz do krwioobiegu. Może być niezłe.Siweusz pisze:Błagam, Lechu, Ty i Admirał próbujecie oceniać ankietę, która sami uważacie za niemiarodajną.Lechu pisze:Dajesz, czekam na tę zmianę sensu wyników, o których mowa. Korwin w necie zawsze "rządzi". Aż dziw bierze, że Korwiniści nie są naczelnymi krzykaczami o fałszerstwa wyborów.Siweusz pisze:Panowie, machanie przecinkami jest niemiarodajne i nie zmienia sensu?
Populiści. Bezwzględni.
Aha, co do pojrzenia o korwinizm, poopę sobie podcieram przekonaniami politycznymi WSZYSTKICH użytkowników tego forum.
Nie wiem kto Cię podejrzewa o korwinizm, ale na pewno nie ja. A to, że obnosisz się brakiem szacunku do przekonań innych użytkowników... cóż, kwestia kultury obstawiam.
To, że machacie przecinkami. Proste? Zwykły populizm lub niewiedza.Lechu pisze:Stary, oceniliśmy ją jako niemiarodajną. Co Ci w tu nie hula?
O wprowadzanie do krwioobiegu pewnych substancji, posądzaj swoją rodzinę, nie mnie. To świadczy o Twojej kulturze, nie mojej.
O korwinizm posądza mnie Jarlaxe, nie Ty. Nie pisałem o Tobie. Prawda?
Aha, Lechu, nie pisz o braku szacunku, bo ja nikomu tego nie okazałem. Prawda?
To, że mam odmienne zdanie, chyba tego nie dowodzi?
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Jakie przecinki, jakie machanie?
Siweusz pisze:To, że machacie przecinkami. Proste? Zwykły populizm lub niewiedza.Lechu pisze:Stary, oceniliśmy ją jako niemiarodajną. Co Ci w tu nie hula?
O wprowadzanie do krwioobiegu pewnych substancji, posądzaj swoją rodzinę, nie mnie. To świadczy o Twojej kulturze, nie mojej.
O korwinizm posądza mnie Jarlaxe, nie Ty. Nie pisałem o Tobie. Prawda?
To, że mam odmienne zdanie, chyba tego nie dowodzi?
Sry, ale nikogo bym nie obraził takim posądzeniem w którym momencie?
No gratuluję, i kółko się zamknęło. Ja już odpuszczam bo to prostsza wersja wstęgi Mobiusa. Może po zobaczeniu wyników wyborów dotrze sens stwierdzenia "niemiarodajna ankieta"To, że machacie przecinkami. Proste? Zwykły populizm lub niewiedza.
Wyraźnie puściłem do Ciebie oczko (użyłem odpowiedniego emota) w tej kwestii. Jeżeli poczułeś się urażony, przepraszam. Ty, za to o podcieraniu się przekonaniami innych mówiłeś nawet bez cienia żartobliwości. Odnoszeniem się do mojej rodziny dajesz dalej piękny pokaz kultury osobistej.O wprowadzanie do krwioobiegu pewnych substancji, posądzaj swoją rodzinę, nie mnie. To świadczy o Twojej kulturze, nie mojej.
A ja napisałem, że nie wiem kto Cię o to posądza. I dobitnie napisałem, że nie ja. Nic więcej. Tam na prawdę nic więcej nie było napisane.O korwinizm posądza mnie Jarlaxe, nie Ty. Nie pisałem o Tobie. Prawda?
Kod: Zaznacz cały
Pozdrawiam serdecznie, bez odbioru
Sry, myślałem, że Twój tekst jest do mnie. Pozdro.Jarlaxle pisze:
Sry, ale nikogo bym nie obraził takim posądzeniem w którym momencie?
Dzielenie/mnożenie przez 10, 100 i 1000 było w podstawówce?Grand Admiral Thrawn pisze:Jakie przecinki, jakie machanie?
Podałeś wynik ankiety na 0,5%. Prawda?
Realnie jest 5%. Sam przyznałeś potem.
Machnąłeś przecinkiem, czy nie?
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
34 osoby z 7485 użytkowników wynosi 0,45%.
Ty uważasz, że aktywnych jest kilkuset, znaczy ilu i dlaczego wszystkich nie można brać pod uwagę? Skąd Ci wyszło te 5%, a nawet 10%?
Ty uważasz, że aktywnych jest kilkuset, znaczy ilu i dlaczego wszystkich nie można brać pod uwagę? Skąd Ci wyszło te 5%, a nawet 10%?
Ja z kolei nie rozumiem dlaczego chcesz koniecznie do statystyki używać kont użytkowników którzy od dawna już się nie logują, opinii nie wyrażają a w Twojej statystyce zwyczajnie sieją zamieszanie. Ona jest daleka od rzeczywistości. Chyba to widzisz?
Natomiast realnie aktywnych użytkowników forum jest zaledwie kilkuset. 34 głosujących z np. 400 użytkowników to już jakiś procent jest. Prawda? I jest to znacznie bardziej realna statystyka niż Twoje 0.45%. Prawda?
Natomiast realnie aktywnych użytkowników forum jest zaledwie kilkuset. 34 głosujących z np. 400 użytkowników to już jakiś procent jest. Prawda? I jest to znacznie bardziej realna statystyka niż Twoje 0.45%. Prawda?
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Frekwencja podczas wyborów też jest liczona wg Twojego toku myślenia? A może aktywnych jest 999? A może 1001?
0,45% i nic na to nie poradzisz.
0,45% i nic na to nie poradzisz.