Ankieta - wybory na Prezydenta RP

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Re: Ankieta - wybory na Prezydenta RP

Post autor: Xet »

Jak widać Prominentni Mędrcy Socjalizmu dużo na forum krzyczą, że wszyscy mają JKM za debila, a wyniki swoje. good job :)

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

Post autor: Grand Admiral Thrawn »

Zagłosowały 34 osoby z 7485 użytkowników tego forum. To nawet nie jest 0,5%. Ta ankieta jest tak samo miarodajna jak wszelakie sondaże. :wink:
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

Grand Admiral Thrawn pisze:Zagłosowały 34 osoby z 7485 użytkowników tego forum. To nawet nie jest 0,5%. Ta ankieta jest tak samo miarodajna jak wszelakie sondaże. :wink:
+1

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Lechu pisze:
Grand Admiral Thrawn pisze:Zagłosowały 34 osoby z 7485 użytkowników tego forum. To nawet nie jest 0,5%. Ta ankieta jest tak samo miarodajna jak wszelakie sondaże. :wink:
+1
-2
Aktywnych uczestników forum jest kilkuset. Wynik oscyluje w granicach 5% - 10%. :wink:
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

OK, niech będzie tak jak piszesz. To nadal fatalna statystyka, która nie jest miarodajna.
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Siweusz pisze:
Lechu pisze:
+1
-2
Aktywnych uczestników forum jest kilkuset. Wynik oscyluje w granicach 5% - 10%. :wink:
Jakby to zmieniało sens uwagi... ergo -pierdyliard ;P

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Panowie, machanie przecinkami jest niemiarodajne i nie zmienia sensu? :mrgreen:
GrimgorIronhide pisze:

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Post autor: Jarlaxle »

Wyniki nie powinny dziwić. Korwin, to król i niepodzielny władca internetu :D Tak jest od 25 lat 8)

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Siweusz pisze:Panowie, machanie przecinkami jest niemiarodajne i nie zmienia sensu? :mrgreen:
Dajesz, czekam na tę zmianę sensu wyników, o których mowa. :) Korwin w necie zawsze "rządzi". Aż dziw bierze, że Korwiniści nie są naczelnymi ;) krzykaczami o fałszerstwa wyborów.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Lechu pisze:
Siweusz pisze:Panowie, machanie przecinkami jest niemiarodajne i nie zmienia sensu? :mrgreen:
Dajesz, czekam na tę zmianę sensu wyników, o których mowa. :) Korwin w necie zawsze "rządzi". Aż dziw bierze, że Korwiniści nie są naczelnymi ;) krzykaczami o fałszerstwa wyborów.
Błagam, Lechu, Ty i Admirał próbujecie oceniać ankietę, która sami uważacie za niemiarodajną. :mrgreen:
Populiści. Bezwzględni. :mrgreen:

Aha, co do pojrzenia o korwinizm, poopę sobie podcieram przekonaniami politycznymi WSZYSTKICH użytkowników tego forum. :mrgreen:
GrimgorIronhide pisze:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

GrimgorIronhide pisze:
BOGINS pisze:PODSUMOWANIE - proszę o weryfikację czy się nie pomyliłem:
Głos niewazny 1.
na Jarubasa =1,
na Tanajo = 1,
na Kowalskiego = 1,
na Brauna = 1,
na Komorowskiego = 2,
na Dudę = 3,
na Kukiza = 9
na Mikke =15
Gdyby tylko takie wybory w wolnej Polsce wyszły [-o<
Grimgor juz ma teke w kancelarii prezydenta obiecana chyba :D spoko spoko, jutro bedziesz mial super sondaz ;)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Siweusz pisze:
Lechu pisze:
Błagam, Lechu, Ty i Admirał próbujecie oceniać ankietę, która sami uważacie za niemiarodajną. :mrgreen:
Populiści. Bezwzględni. :mrgreen:

Aha, co do pojrzenia o korwinizm, poopę sobie podcieram przekonaniami politycznymi WSZYSTKICH użytkowników tego forum. :mrgreen:
Stary, oceniliśmy ją jako niemiarodajną. Co Ci w tu nie hula? Bo zaczynam się zastanawiać czy nie podpytać Cię o to co tam wprowadzasz do krwioobiegu. Może być niezłe. ;)
Nie wiem kto Cię podejrzewa o korwinizm, ale na pewno nie ja. A to, że obnosisz się brakiem szacunku do przekonań innych użytkowników... cóż, kwestia kultury obstawiam.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Lechu pisze:Stary, oceniliśmy ją jako niemiarodajną. Co Ci w tu nie hula?
To, że machacie przecinkami. Proste? Zwykły populizm lub niewiedza.
O wprowadzanie do krwioobiegu pewnych substancji, posądzaj swoją rodzinę, nie mnie. To świadczy o Twojej kulturze, nie mojej.
O korwinizm posądza mnie Jarlaxe, nie Ty. Nie pisałem o Tobie. Prawda?
Aha, Lechu, nie pisz o braku szacunku, bo ja nikomu tego nie okazałem. Prawda?
To, że mam odmienne zdanie, chyba tego nie dowodzi? :wink:
GrimgorIronhide pisze:

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

Jakie przecinki, jakie machanie? :wink:

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Post autor: Jarlaxle »

Siweusz pisze:
Lechu pisze:Stary, oceniliśmy ją jako niemiarodajną. Co Ci w tu nie hula?
O wprowadzanie do krwioobiegu pewnych substancji, posądzaj swoją rodzinę, nie mnie. To świadczy o Twojej kulturze, nie mojej.
To, że mam odmienne zdanie, chyba tego nie dowodzi? :wink:
:shock:

Sry, ale nikogo bym nie obraził takim posądzeniem :mrgreen: w którym momencie?

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

No gratuluję, i kółko się zamknęło. Ja już odpuszczam bo to prostsza wersja wstęgi Mobiusa. Może po zobaczeniu wyników wyborów dotrze sens stwierdzenia "niemiarodajna ankieta" :)
Wyraźnie puściłem do Ciebie oczko (użyłem odpowiedniego emota) w tej kwestii. Jeżeli poczułeś się urażony, przepraszam. Ty, za to o podcieraniu się przekonaniami innych mówiłeś nawet bez cienia żartobliwości. Odnoszeniem się do mojej rodziny dajesz dalej piękny pokaz kultury osobistej.
A ja napisałem, że nie wiem kto Cię o to posądza. I dobitnie napisałem, że nie ja. Nic więcej. Tam na prawdę nic więcej nie było napisane.

Kod: Zaznacz cały

Vide podcieranie się przekonaniami innych forumowiczów. I wciąganie mojej rodziny do tej "dyskusji"? Odmienne zdanie nie ma tu nic do rzeczy.

Pozdrawiam serdecznie, bez odbioru

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Jarlaxle pisze:
:shock:

Sry, ale nikogo bym nie obraził takim posądzeniem :mrgreen: w którym momencie?
Sry, myślałem, że Twój tekst jest do mnie. Pozdro. :P
Grand Admiral Thrawn pisze:Jakie przecinki, jakie machanie? :wink:
Dzielenie/mnożenie przez 10, 100 i 1000 było w podstawówce? :wink:
Podałeś wynik ankiety na 0,5%. Prawda? :wink:
Realnie jest 5%. :mrgreen: Sam przyznałeś potem. :P
Machnąłeś przecinkiem, czy nie? :mrgreen:
GrimgorIronhide pisze:

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

34 osoby z 7485 użytkowników wynosi 0,45%.

Ty uważasz, że aktywnych jest kilkuset, znaczy ilu i dlaczego wszystkich nie można brać pod uwagę? Skąd Ci wyszło te 5%, a nawet 10%? #-o

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Ja z kolei nie rozumiem dlaczego chcesz koniecznie do statystyki używać kont użytkowników którzy od dawna już się nie logują, opinii nie wyrażają a w Twojej statystyce zwyczajnie sieją zamieszanie. Ona jest daleka od rzeczywistości. Chyba to widzisz?
Natomiast realnie aktywnych użytkowników forum jest zaledwie kilkuset. 34 głosujących z np. 400 użytkowników to już jakiś procent jest. Prawda? I jest to znacznie bardziej realna statystyka niż Twoje 0.45%. Prawda? :wink:
GrimgorIronhide pisze:

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

Frekwencja podczas wyborów też jest liczona wg Twojego toku myślenia? A może aktywnych jest 999? A może 1001?

0,45% i nic na to nie poradzisz. #-o

Zablokowany