Bardzo fajna praca, NMM na naramiennikach rzeczywiście za czysty, może powinieneś go nieco uświnić pigmentami jak buty? Tam metal jest elegancki. Ciekawy pomysł z faktura płaszca jest może nieco nietypowa ale IMO pasuje do całości i nadaje fajnego klimatu. Zielona ziemia tez mi pasuje, smiejagreg pamietajmy że to kosmiczne szalone światy nie mierzmy wszystkiego ziemska miarą
Mi się mega podoba. Poza bajeczną techniką niezwykle do mnie trafia lekko surrealistyczna i komiksowa realizacja. Czyściustki NMM i rdza, jasne, wyraziste kolory i odważne kontrasty. Nawet ta zhejtowana zielona ziemia. Wszystko tworzy naprawdę niesamowitą całość. 10/10
Majestat w czystej postaci, tyle pracy i dbałości o szczegóły. I jeszcze te stosy czaszek na dole.
Z malowaniem będzie wyglądało rewelacyjnie, tylko proszę zrób kamień na troszkę inny kolor niż wszystkie inne które pomalowałeś (chyba, że to Twój znak rozpoznawczy).
Bardzo fajne konwersje! Gratuluję, szczególnie tych fragmentów, które sam wyrzeźbiłeś. W niczym nie ustępują oryginalnym częściom
A reszta - dobór i ułożenie bitsów, podstawka, stos czaszek - też budzi mój podziw. Kibicuę temu projektowi, zasługuje on na świetne pomalowanie.
Tak z ciekawości - czy to będzie tylko dla ozdoby, czy też będzie można tym zagrać? Jeśli tak - to jaki to oddział? Khornowcy na juggernatach?
Muzyk wygląda super. Championionowi poprawienie ręki wysżło na dobre, teraz wygląda znacznie lepiej i również prezentuje się extra. Sztandarowy natomiast wygląda trochę nadmuchiwanie z tak wielką górną częścią ciała i wąskimi biodrami.
Trzeba przyznać, że całość robi wrażenie i wielu czeka na malowanie.
Fajna praca, nawet bardzo
jedyne co mi nie pasuje to nogi trochę zlewają się z podłożem, nie chodzi o zabrudzenie ale jak popatrzyć półokiem to nie wiadomo gdzie się kończy podstawka a zaczyna model.