Pedzlowanie by AWRK
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Pedzlowanie by AWRK
Mnie się bardzo podoba. Odcień tego Rhinoska taki Ultramarinsowy niż SW :>
Rhino zacny, okolice wydechów będziesz jeszcze okopcał? Konieczna to rzecz bo teraz tylko brak sadzy psuje mi odbiór tego wspaniałego modelu.
Poczekaj az dojdzie trochę żółtego i czarnego, moze bedzie wtedy bardziej SWMirabelka pisze:Mnie się bardzo podoba. Odcień tego Rhinoska taki Ultramarinsowy niż SW :>
Na razie tylko niebieski byl malowanyBizon pisze:Rhino zacny, okolice wydechów będziesz jeszcze okopcał? Konieczna to rzecz bo teraz tylko brak sadzy psuje mi odbiór tego wspaniałego modelu.
Lord pomalowany jakis czas temu, ale ze jako miałem/mam sesje to nie mialem czasu go obfotografować, wiec dzis zrobilem mu zdjecia bo mam chwile przerwy
Postaram sie cos pomalowac na estiwal malarski w Toruniu, ale moze byc ciezko, poniewaz sezon Streetballowy mniej wiecej w ten sam weekend zaczyna sie. Jak zyc...
Postaram sie cos pomalowac na estiwal malarski w Toruniu, ale moze byc ciezko, poniewaz sezon Streetballowy mniej wiecej w ten sam weekend zaczyna sie. Jak zyc...
jest jakby pomalowany pastelami suchymi, świetnie
Miło, że się podoba
Przed chwila spojrzalem na model golym okiem no i zaluje ze moj aparat robi zdjecia z bladymi kolorami no ale wszystkiego miec nie mozna...
Przed chwila spojrzalem na model golym okiem no i zaluje ze moj aparat robi zdjecia z bladymi kolorami no ale wszystkiego miec nie mozna...
Czasy bycia małolatem i pseudonim artystyczny zostałgervaz pisze:Tylko ksywka malarza na podstawce... bardzo samokrytyczna.
- Kacpi 1998
- Masakrator
standardowo świetnie jak to u ciebie jakich pędzli używasz do najdrobniejszych elementów jak te pęknięcia?
Ja to nie ogarniam jak można namalować coś tak małego jak te spękania na zbroi. Zapowiada się zajebiście
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane