The Witcher 3: Wild Hunt

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Post autor: Pitagoras »

ostatnio dzięki mroźnej zimie czy jak to tam się nazywa, chyba ponad 10 stworków tym rozwaliłem, bo koleś miał same potworki w mieczykach i tylko dwa oblężnicze.
Obrazek

Awatar użytkownika
kotson
Falubaz

Post autor: kotson »

+1. Talia potworów potrafi wyciągać srogie wartości punktowe.
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

Serio wy w tą kraciankę gracie? :D ja tylko tutorial przebrnąłem i omijam szerokim łukiem :mrgreen:

Awatar użytkownika
Deus
Falubaz

Post autor: Deus »

Ona jest fajna, ja biegałem od wioski do wioski grając z handlarzami o nowe karty :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
kotson
Falubaz

Post autor: kotson »

Mało że fajna, zajebista.
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Proponuje osobny temat, wiedźmin 3 - gwint :) w ksiazce to chyba byl po prostu brydź :D ?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Mylisz się Qc - w książce też był Gwint.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Zabilem kuroliszka i dostalem unikatowy topor, ma 5 obrazen mniej, ze wzgledu na uszkodzenie, ale jak chce go naprawic to nue pokazuje sie w rzeczach do naprawy. O co kaman panowie? Unikatow nie mizna naprawiac?

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Murmandamus pisze:Mylisz się Qc - w książce też był Gwint.
No wiem ze byl gwint, ale zasady mial brydża...
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Obrazek
Idę to robić.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Kopyt
Kradziej

Post autor: Kopyt »

Podobno na konsolach znikają save z gry potwierdza ktoś?? W radiu przejeżdżając przez szczecin słyszałem.
Obrazek

Awatar użytkownika
Slayer Zabójców
Masakrator

Post autor: Slayer Zabójców »

To ja jeszcze wrócę do tematu ustawień graficznych.
Może to komuś pomoże - pobawiłem się chwilkę w ustawieniach i na karcie GTX 660 która widnieje przy minimalnych wymaganiach Wieska 3 wyciągam 30-45 fps (w Novigradzie średnio 33, poza nim 40-45) mając wszystko ustawione na Ultra oprócz cieni(średnie), zasięgu widoczności roślin(średnie), wyłączonym anti-aliasingu oraz synchronizacji pionowej. Gra wygląda obłędnie, nie spodziewałem się, że przy takiej karcie będzie można wycudować coś takiego.
Także polecam popodbijać takie rzeczy jak tekstury, szczegóły czy wodę, ponieważ naprawdę minimalnie obciążają komputer, a gra wygląda o niebo lepiej.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2015, o 08:37 przez Slayer Zabójców, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Kopyt pisze:Podobno na konsolach znikają save z gry potwierdza ktoś?? W radiu przejeżdżając przez szczecin słyszałem.
Gram od premiery i nic takiego nie zauważyłem.

Podbijam pytanie , jak sprawdzić ile czasu spędziło się w grze na PS4?

QQrydza
Prawie jak Ziemko

http://lmgtfy.com/?q=how+much+time+i+sp ... ame+in+ps4

buhahahahahahahaa kocham ten link i bycie pomocnym inaczej acz złośliwym :D

1 link, drug bodaj post jest jakas dluga linijka komend, której nie rozumiem :)

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Kopyt pisze:Podobno na konsolach znikają save z gry potwierdza ktoś?? W radiu przejeżdżając przez szczecin słyszałem.
Też wczoraj w radiu to słyszałem. U mnie na ps4 nic podobnego się nie dzieje. Nie wiem skąd wzięli takie info.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

moze mowa byla o najtrudniejszym poziomie.
gdzie jest tylko jeden save, ktory po twojej smierci jest usuwany a ty sie juz nie odradzasz i musisz zaczac rozgrywke od poczatku.

czasami ludzie nie ogarniaja ;)
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

-Qc- pisze:http://lmgtfy.com/?q=how+much+time+i+sp ... ame+in+ps4

No świetnie ale sprawdziłeś jeszcze co piszą w tych tematach, bo odpowiedzi na moje pytanie nie ma?

Awatar użytkownika
Kopyt
Kradziej

Post autor: Kopyt »

Trosze poszukałem i chodzi o xb1. Zastanawiam się nad zakupem konsoli bo ps3 posiadam i pogrywam. Tylko takie pytanie czy nada się do gier ruchowych dla brzdaca. Na machanie pałeczki jest za mały, ale co prawda pada ogarnia po lekku
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

hypnotic pisze:
-Qc- pisze:http://lmgtfy.com/?q=how+much+time+i+sp ... ame+in+ps4

No świetnie ale sprawdziłeś jeszcze co piszą w tych tematach, bo odpowiedzi na moje pytanie nie ma?
Powiem szczerze ze tylko przejrzałem, ale piszą że jak gra ma opcje to ma, a jak nie ma to nie ma ;P i zależy to od gry a nie PS4

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Czym dluzej gram tym jeszcze mocniej jaram sie gra. Zdecydowanie najlepsza gra ever w jaka gralem. Cud miod malina. Ilosc smaczkow jest potezna i tych cudownych nawizan do kultury slowianskiej. (Mam zajawe na wiedzmina, chyba jeszcze raz przeczytam wszystkie ksiazki i zobacze caly serial, slaby bo slaby, ale jakis tam klimat jest)

ODPOWIEDZ